Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Tom49 wrote:asi jsi tam dal špatnej link-musíš dat ten spodníSokol Cejc wrote:Urèitì už tu to nìkde je, ale celý topisc nejde pøeèíst...
Takže prosím o radu...dal jsem si logo na imageshaks, pøedìlal jsem si velikost na avatar (100x 75ú) takže ještì menší než co povoluje SP. Pøi zákadním náhledu se mi ale spodní èást loga nezobrazí. V zápasovém pøehledu a na úvodní stránce - pøehled - je to taky ok.
Tady v diskuzi se mi logo taky nezobrazuje...
Díky za radu.
Oba dva mám stejné....
Andrew - Sokol Čejč
-
Záleží na vìku hráèe. Do 21 let 10% 21-27 15% 28-32 10% a nad 33 let je to jenom 5%happyna17 wrote:mìlo by to bejt o 15% a pøièítá se až po odehrání zápasu ve 4 hodinykobop wrote:o kolik se ráno pøièítá fyzièka? dík
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Stav høištì
Ahojda, potøeboval bych nutnì poradit. Dneska mne pøišla hláška, že se mi stav høištì zhoršuje a je tøeba nainstalovat nový povrch jinak hrozí kontumace a pokuty,mohl by mi nìkdo poradit co s tím? Vždycky byl 100% a najednou je už 49%!! Mám pstaveno to nejlepší høištì .. HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy. Nìkde jsem èetl, že nìkdo dal stavit nové høištì a pak snad nemohl hrát než se postaviloa dostal kontumaci, tak se radìji ptám, jak bych to mìl vyøešit, jak mito høištìdlouho vydrží, zda je šance, že se dá dohromady a podobnì. Dìkuji moc. Luke
Re: Stav høištì
Jestli hraješ mimo ligu i PøP a Pø dej nejdøív postavit to nejlevnìjší (stojí pár fufnikù) a pak si mùžeš dát postavit Hitech. Budešli hrát v následujících dnech hodnì zápasù tak to pùjde rychle dolù a kontumace tì neminou (mám s tím osobní - neblahou - zkušenost). Jestli hraješ jen ligu tak mùžeš dát rovnou HiTech to vydrží. McLundaFantazik wrote:Ahojda, potøeboval bych nutnì poradit. Dneska mne pøišla hláška, že se mi stav høištì zhoršuje a je tøeba nainstalovat nový povrch jinak hrozí kontumace a pokuty,mohl by mi nìkdo poradit co s tím? Vždycky byl 100% a najednou je už 49%!! Mám pstaveno to nejlepší høištì .. HiTech kombinace pøírodní a umìlé trávy. Nìkde jsem èetl, že nìkdo dal stavit nové høištì a pak snad nemohl hrát než se postaviloa dostal kontumaci, tak se radìji ptám, jak bych to mìl vyøešit, jak mito høištìdlouho vydrží, zda je šance, že se dá dohromady a podobnì. Dìkuji moc. Luke
-
Re: Stav høištì
1. Dej stavìt to høištì, které se staví jen jeden den.Fantazik wrote:Ahojda, potøeboval bych nutnì poradit. Dneska mne pøišla hláška, že se mi stav høištì zhoršuje ....
2. Zítra dej stavìt HiTech (pokud ho teda chceš). To se staví deset dnù, a na tu pøechodnou dobu ti to první vydrží.
Mm problém s tribunama, pøistavìl sem jednu tribunu, takže mám kapacitu 5000, ale na ligovej zápas mi už 4x za sebou pøišlo pøesnì(!!!) 4200 divákù. A to sem poslední utkání hrál s pátym v tabulce, ostatní byli looseøi nìkde zespoda. Cena je nastavená podle SPMT tak, aby mi pøi prùmìrneym soupeøi a v prùmernym poèasí pøišlo +/- tìch 5000 divákù. Co s tim? Nebo je to naprosto normální?
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)