zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

psc
Member of the Soccer Project Association

Post by psc »

Ivo08-LSG wrote:psc...ja nikomu nenadavam..premna debil urcite nadavka nieje pouzivam to castejsie ako Ahoj..takze neviem o com kecas :roll: pre teba by to mala byt skor pochvala :idea:
tak to sry já jsem slušnì vychovanej a debil je pro mì teda nadávka...jestli si s kamarádama pøi hraní her nadáváte debilama tak to mi nezajímá a pokraèujte vesele dál, ale tady se toho vyvaruj
Psc United
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

psc...tym chces povedat ze ja slusne vychovany niesom???davaj pozor !!! zato ze pouzivam slovo ako Debil co je normal slovo nemaam byt slusne vychovany??
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
psc

Post by psc »

no pokud to používáš místo ahoj tak urèitì ne
Psc United
happyna17

Post by happyna17 »

Už dostal Ivo zákaz na fórum resp.ban :?: :idea:
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:Už dostal Ivo zákaz na fórum resp.ban :?: :idea:
mám dojem..doufám že je jen muj subektívní...dojem že se zde na foru množí hadky a to ve velky míøe je to škoda že se tady hadame/te

for ivo:jestli de.il pro tebe není nadávka,a používaš to stejne èasto jako ahoj tak popros maminku a pøevýchovu a pokud to nezvláda tak jsou možnosti vychovy v náhradní peèi a to bud individualní nebo kolektivní.asi by se ti hodila kolektivní typu ustavní vychovy,ochrané vychovy nebo nejake sos vesnièky aby si se nauèil chovat k druhým :wink:
beru obèasne nadavky ale to by ti neco musel udelat nekdo ale ty bezduvodne kolem sebe kopeš ..zamysli se je to zbyteèný!
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
psc

Post by psc »

Fifi.5 : souhlas :lol:
Psc United
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

psc wrote:no pokud to používáš místo ahoj tak urèitì ne
a kto kurna povedal ze to pouzivam NAMIESTO ahoj??,som povedal ze castejsie ako ahoj...ale niekto nechape dvom rozdielnim veciam....

fifi.5...ty sa prosim do toho nemiesaj a nerob zbytocne pracu MOD radsej to napis do SZ ale to by nevideli ostatny aky si velky frajer v tom je asi ta chyba...nabude do SZ oks...nerob zbytocne pracu

happyna17...nie BAN som este nedostal lebo tu MOD nebol a neviem preco by som ho dostat aj mal :roll: tiez odpoved please do SZ ak nejaku mas ak nie bud ticho :!:

Ostatny ktory sa chcu tiez zachovat ako velky bojovnici napiste do SZ a nerobte zbytocne robotu MODom aj tak maju toho dost mazat po provokaciach PipkiNa a psc a mojcih reakcii...tak naco vaic :roll:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
happyna17

Post by happyna17 »

Ivo08-LSG wrote:
a kto kurna povedal ze to pouzivam NAMIESTO ahoj??,som povedal ze castejsie ako ahoj...ale niekto nechape dvom rozdielnim veciam....

fifi.5...ty sa prosim do toho nemiesaj a nerob zbytocne pracu MOD radsej to napis do SZ ale to by nevideli ostatny aky si velky frajer v tom je asi ta chyba...nabude do SZ oks...nerob zbytocne pracu

happyna17...nie BAN som este nedostal lebo tu MOD nebol a neviem preco by som ho dostat aj mal :roll: tiez odpoved please do SZ ak nejaku mas ak nie bud ticho :!:

Ostatny ktory sa chcu tiez zachovat ako velky bojovnici napiste do SZ a nerobte zbytocne robotu MODom aj tak maju toho dost mazat po provokaciach PipkiNa a psc a mojcih reakcii...tak naco vaic :roll:
co zaèínáš si to tu žehlit u MODù :roll:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

happyna17...hahaha ja si nemusim nic zehlit...za vsetkym co som povedal si stojim..ale ked daju BAN na forum mne nech daju aj dalsim ktory si to zasluzia...mne je jedno mozme si tu pisat dalej ked chces robit niekomu zbytocnu robotu...moj styl to nieje tvoj asi hej tak okaaa
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Ivo08-LSG wrote:
psc wrote:no pokud to používáš místo ahoj tak urèitì ne

nejsem jako ty a proto pro mì skonèila tahle diskuse mim pøíspìvkem a proto nebudu dalej reagovat i když mì tvuj pøíspìvek zcela znaènì uraží. :idea: :roll: pøeji hodnì zdaru v dospívaní a pochopení jistých vìcí(i když jsi možná starší vìkem :wink: )konec

a co jinak lidi...máte zase nìkdo nìjakou zajímavost?a nevíte kde je manager tymu vrablovec city?už se tu dlouho neobìvil a ja jsem mìl radost že mu budu moct oznámit že je prvním èlovekem (ze známìjších manageru-èili z fora)se kterym mám èest si zahrát divizi ....pokud postoupim..ale vypadá to nadìjnì - 8) :lol:
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Klitor wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
Klitor wrote:11 Kvì 2005 Sjarel 5 Jos Vermeulen byl najat jako nový skaut.
11 Kvì 2005 Sjarel 5 Jos Vermeulen byl propuštìn z místa skauta.
11 Kvì 2005 Sjarel 5 Jos Vermeulen byl najat jako nový skaut.
11 Kvì 2005 Sjarel 5 Jos Vermeulen byl propuštìn z místa skauta.

Sjarel pod vlivem psychotropních látek :-D
To je ale, nìjaký zaèáteèník asi, ten Sjarel 5, ne??
ne to je z historie Sjarela :-D ta 5 je tušim sezona ...
Já Tì jen zkoušel a Sjarel není zaèáteèník?? :oops:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
foppa 13

Post by foppa 13 »

Fifi.5 wrote: nejsem jako ty a proto pro mì skonèila tahle diskuse mim pøíspìvkem a proto nebudu dalej reagovat i když mì tvuj pøíspìvek zcela znaènì uraží. :idea: :roll: pøeji hodnì zdaru v dospívaní a pochopení jistých vìcí(i když jsi možná starší vìkem :wink: )konec

a co jinak lidi...máte zase nìkdo nìjakou zajímavost?a nevíte kde je manager tymu vrablovec city?už se tu dlouho neobìvil a ja jsem mìl radost že mu budu moct oznámit že je prvním èlovekem (ze známìjších manageru-èili z fora)se kterym mám èest si zahrát divizi ....pokud postoupim..ale vypadá to nadìjnì - 8) :lol:
Vaše hádky mì sice nezajímají... ale když se tu už bavíte o tom vìku. Chápu, že i mistr tesaø se nìkdy utne. Ale napsat slovo NEOBÌVIL. No hnus!! Tak možná tøetí tøída... :roll:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
roofer
Team President

Post by roofer »

foppa 13 wrote:
Fifi.5 wrote: nejsem jako ty a proto pro mì skonèila tahle diskuse mim pøíspìvkem a proto nebudu dalej reagovat i když mì tvuj pøíspìvek zcela znaènì uraží. :idea: :roll: pøeji hodnì zdaru v dospívaní a pochopení jistých vìcí(i když jsi možná starší vìkem :wink: )konec

Vaše hádky mì sice nezajímají... ale když se tu už bavíte o tom vìku. Chápu, že i mistr tesaø se nìkdy utne. Ale napsat slovo NEOBÌVIL. No hnus!! Tak možná tøetí tøída... :roll:
oni tu jsou nekteri manazeri v tom veku :lol:
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

roofer wrote:
foppa 13 wrote:

oni tu jsou nekteri manazeri v tom veku :lol:
heled sorry ja si na to pøíštì dám pozor :wink: tohle beru spíše jako pøátelské upozornìní na to že to je znak nevzdìlanosti(negramotnosti)-narozdil od (iva tøeba) .pøesto že studuju støední školu tak mám s timhle problem..jsem nìco jako dislektik nebo neco tak ..ale to je jen z èeštinou..mimochodem z diktatu nemam za poslední dva roky nic jinyho než buro jenže to taham literaturou dolu :wink: :(
FC Petrovièky:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Fifi.5 wrote: heled sorry ja si na to pøíštì dám pozor :wink: tohle beru spíše jako pøátelské upozornìní na to že to je znak nevzdìlanosti(negramotnosti)-narozdil od (iva tøeba) .pøesto že studuju støední školu tak mám s timhle problem..jsem nìco jako dislektik nebo neco tak ..ale to je jen z èeštinou..mimochodem z diktatu nemam za poslední dva roky nic jinyho než buro jenže to taham literaturou dolu :wink: :(
Tak pokud si dislektik, tak na nìjakou tu chybku máš trochu nárok i ve starším vìku... 8)
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”