Raduuza wrote:před chviličkou jsem si přečetla pupiho spam a říkala si,že to není špatnej nápad, ale po prokousání se tu pár stránkami myslím, že to je ryze pánská záležitost a tak nebudu vám to kazit
Raduuza wrote:před chviličkou jsem si přečetla pupiho spam a říkala si,že to není špatnej nápad, ale po prokousání se tu pár stránkami myslím, že to je ryze pánská záležitost a tak nebudu vám to kazit
Raduuuu, neblázni, nevíš o co přicházíš, pokud bys přijela ta venkovní diskotéka skýtá moře možností viď íčko ?
Stále přemýšlím zda se zúčastnit či ne...Termíny mi vcelku vyhovují...Dokdy mám dát vědět?
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Jari Malanta wrote:Stále přemýšlím zda se zúčastnit či ne...Termíny mi vcelku vyhovují...Dokdy mám dát vědět?
hned, nevím, nad čím váháš
Dobrá, tak já jedu...Termínově se přizpůsobím, ony to budou asi stejně víkendové termíny, ne? Takže buď se mi to trefí do víkendu kdy nesloužím, nebo si holt vezmu dovolenou...
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!