Divize B

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by mantel »

U Pala velká škoda, chyběl jen kousíček a bylo to tam. Ani jsem nečekal, že se po dovolené ještě tak zvedne a bude bojovat o postup do posledního kola. S Palem by se postupovalo lépe, takhle holt přiberu Belgičana. V Áčku budou příští sezonu dva cíle, urvat nějaké body a neudělat moc velkou ostudu. Záchrana by byla velkým úspěchem, takové saláty, co mám nyní, jsem do Áčka ještě nikdy nedostal.
palo

Post by palo »

Já už ani nevím co k tomu napsat,potřetí za sebou třetí místo,vždycky o prsa vietnamské závodnice... :roll:
Stačilo kdyby z těch 8 blbých remíz byla jedna výhra... Příští sezonu válčíme nanovo ! :wink:
Image
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Nová sezóna sa blíži a ja sa budem pohybovať v tomto topicu :) Pri pohľade na súperov v B.2 by som rád skončil v prvej polovici, reálne to vidím max niekde okolo 6. - 7. miesta. Palov Stratovarius by už tentokrát mal vybojovať postup a tipol by som k nemu ešte jedného z dvojky tomkycz / rumunský Otelul.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Po dvoch kolách novej sezóny mám na konte nula bodov a pri pohľade na výkony niektorých súperov budem musieť veľmi pridať v ďalšom priebehu súťaže. Situáciu mi trochu komplikuje teamová nálada, ktorú som si v minulom týždni stiahol celkom hlboko dolu. Štart mám však riadne ostrý, do prvých troch kôl mi SP nalosoval tri teamy z minuloročnej prvej päťky - takže aj 3 body z prvého týždňa budú v súčasnej situácii celkom ok..

1. kolo: FC Rovinka - Stratovarius 0:1 (135 - 142)
2. kolo: S.A.T - FC Rovinka 1:0 (139 - 129)

EDIT: Aj zvyšné dva zápasy prvého týždňa mi priniesli tesné prehry, takže zatiaľ na konte svieti nula:

3. kolo: FC Rovinka - FC Sevilla Atletico 0:1 (137 - 141)
4. kolo: Primisimo FC - FC Rovinka 4:3 (128 - 127)

V druhom týždni ma čakajú najprv dvaja súperi, proti ktorým by som rád aj bodoval - Technica Praha a swiftai, no v ďalších dvoch zápasoch to ružové nebude - čaká ma vonku Otelul II Galati a doma privítam tomkyčov Valyrian steel.

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
tomkycz

Post by tomkycz »

první ligový týden mohl dopadnout nad očekávání, bohužel, dnešní zápas na půdě SAT jsme nezvládli. O bod lepší výkon nám stačil jen na prohru :evil: Jakoby nestačilo, že musím krotit ty své svatoušky... No nic, jedeme dál. S prohrou jsme tak nějak počítali, ale za těchto okolností to teda fakt nas..e :evil: Palo zatím slušně, jen tak dále, Gregoric naopak, ty zaber :wink:
palo

Post by palo »

tomkycz wrote: Palo zatím slušně, jen tak dále, Gregoric naopak, ty zaber :wink:
Random mne zatím nechává žít,asi se soustředí na Tebe... :wink:
Těžké zápasy ale teprve přijdou...
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

jinak hlásíme příchod nové posily, a to původně našeho hráče, gólmana Dannyho :twisted: s nabytými zkušenostmi a aktuálním výkonem 75 by neměl mít problém obsadit post brankářské jedničky 8)
gregoric
Team President

Post by gregoric »

V druhom týždni som konečne začal zbierať body, hoci stále menej, ako by som si predstavoval. V prvých dvoch zápasoch som vydoloval len dva body a aj to mi trochu pomohol random a až včera prišlo prvé víťazstvo - vonku nad Galati. Pred sezónou som čakal, že Rumun bude bojovať o návrat do A, štart do sezóny tomu chvíľu nasvedčoval, ale nakoniec sa rozhodol prebudovať káder a tým mi uľahčil cestu za tromi bodmi..

5. FC Rovinka - F.C. Technica Praha 1:1 (138 - 139)
6. swiftai - FC Rovinka 1:1 (136 - 135)
7. FC Otelul II Galati - FC Rovinka 2:3 (110 - 135)
8. FC Rovinka - Valyrian steel 3:5 (129 - 142)

Po dvoch týždňoch sa konečne nálada v teame blíži k hranici 90, takže konečne by sa aj výkony mohli ustáliť niekde okolo normálu :) Čaká ma dôležitý tretí týždeň, v ktorom ma čakajú najmä moji tabuľkoví susedia - takže ten trochu napovie o mojich reálnych ambíciách.

History:
tomkycz

Post by tomkycz »

liga se zatím vyvíjí celkem dobře. Příští týden nás čeká venku lídr tabulky, tak snad se z toho nepose..me 8) začala nám první vlna zranění, tak snad brzy odezní... Taky jsme zatím neodpískali pohár, tak snad se nám to nevymstí.
palo

Post by palo »

tomkycz wrote: Příští týden nás čeká venku lídr tabulky, tak snad se z toho nepose..me 8)
Nějaká střevní viróza v Tvém kádru by před tím zápasem nebyla úplně od věci... :twisted:
Image
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Tretí týždeň konečne vypadal podľa mojich predstáv - celkovo vydolovaných 10 bodov, od štvrtka sa po prvýkrát v sezóne hýbem nad čiarou zostupu :)

9. kolo: Tipsport - FC Rovinka 1:11 (57 - 131)
10. kolo: FC Rovinka - Poprad 3:2 (139 - 132)
11. kolo: GregoriansMost - FC Rovinka 2:3 (135 - 138)
12. kolo: FC Rovinka - K.F.C. Viewaa 0:0 (133 - 133)

V zostávajúcom týždni ma čakajú vonku dvaja trochu nepríjemní súperi - v pondelok tvaltnietmee a najmä v 15. kole perspolis_only, ktorý zatiaľ drží druhú priečku. Medzi týmito zápasmi hrám doma s SP teamom, takže 3 body mám isté - ak k tomu pridám ešte ďalšie 3-4, tak budem spokojný..

History:
tomkycz

Post by tomkycz »

palo wrote:
tomkycz wrote: Příští týden nás čeká venku lídr tabulky, tak snad se z toho nepose..me 8)
Nějaká střevní viróza v Tvém kádru by před tím zápasem nebyla úplně od věci... :twisted:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!
Ty to udržíš a já budu zase třetí jak je mým dobrým zvykem... :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

mě je to celkem šumák jestli postoupím, ale tak završil bych tím další a myslím že už poslední éru našeho klubu a splnil bych si tím svůj cíl, který jsem si dal, když jsem začal stavět tým. Tobě ten postup fakt přeju a doufám, že to společně ukopeme !!! Nejhorší na tom všem je, že se o to člověk snaží a pak zjistí, že to v áčku stojí za starou bačkoru :wink:
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:mě je to celkem šumák jestli postoupím, ale tak završil bych tím další a myslím že už poslední éru našeho klubu a splnil bych si tím svůj cíl, který jsem si dal, když jsem začal stavět tým. Tobě ten postup fakt přeju a doufám, že to společně ukopeme !!! Nejhorší na tom všem je, že se o to člověk snaží a pak zjistí, že to v áčku stojí za starou bačkoru :wink:
To sice stojí a navíc bych si tam ještě uřízl akorát ostudu ale mohl bych machrovat že jsem tam byl... :wink:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”