Děkujeme. My doufáme v opak a v maličkou šanci se zachránitJeremy74 wrote:Vítám v áčku také všechny postupující! Snad v příští sezóně nebude zdaleka tolik týmů rozprodávat.

Moderator: Czech Moderators
Děkujeme. My doufáme v opak a v maličkou šanci se zachránitJeremy74 wrote:Vítám v áčku také všechny postupující! Snad v příští sezóně nebude zdaleka tolik týmů rozprodávat.
ja mam taky ten nazorps2512 wrote:Děkujeme. My doufáme v opak a v maličkou šanci se zachránitJeremy74 wrote:Vítám v áčku také všechny postupující! Snad v příští sezóně nebude zdaleka tolik týmů rozprodávat.
Tak, tak...oslicek wrote:Andrew, co byla naše cena - tipnul bych, že nějaká pružná a šťavnatá šestnáctka, ne?tom17 wrote: Byl bych rád, kdyby i poražení finalisté (oslíček, Andrew) projevili v budoucnu zájem o jejich "ceny".![]()
Mám dost beznadějně zaflákané víkendy, až někdy do počátku října - nicméně pokud hodíte do placu termín, pokusím se doma protlačit změnu víkendového programu.
me to sedi ja muzu poradSokol Cejc wrote:a pak bychom mohli někde něco vypít
No jo, jenže u Tebe je to nemoc z povoláníjancarik wrote:me to sedi ja muzu poradSokol Cejc wrote:a pak bychom mohli někde něco vypít
no jo to bych za to mohl dostat jeste nejaky prachy neSokol Cejc wrote:No jo, jenže u Tebe je to nemoc z povoláníjancarik wrote:me to sedi ja muzu poradSokol Cejc wrote:a pak bychom mohli někde něco vypít
Se mnou je to teď taky trochu divoké, ale očekávám zklidněníSokol Cejc wrote:Tak, tak...oslicek wrote:Andrew, co byla naše cena - tipnul bych, že nějaká pružná a šťavnatá šestnáctka, ne?tom17 wrote: Byl bych rád, kdyby i poražení finalisté (oslíček, Andrew) projevili v budoucnu zájem o jejich "ceny".![]()
Mám dost beznadějně zaflákané víkendy, až někdy do počátku října - nicméně pokud hodíte do placu termín, pokusím se doma protlačit změnu víkendového programu.Ona by stačila i dvanáctka, pár tipů bych měl
Momentálně je to se mnou trošinku divoké, ale brzy by si to mělo všechno "sednout" a pak bychom mohli někde něco vypít
Inspiroval jsem se BonemJeremy74 wrote: Příjemně mě pak překvapil resi, jak ze stárnoucího týmu lze vyždímat absolutní maximum
Jen abyses do toho háčka vůbec dostal. V mém géčku zbylo tuhle sezónu 8 reálných a 8 SP týmůPaTTTTrick wrote:tak pět sezon v Ačku a ted hurá pro pohárek do H-čka...... nějak jsem tuto sezonu krom prodeje schopných hráčů nic nestihnul a v další sezoně to vidím stejně, tak budu rád, když budu mít to H-čko s kým hrát
Tož loučím se a doufejme že za 14 sezon mě tu zase máte...... bye bye
Jak to má krásně napsaný "Pekarji" ve vlastním textups2512 wrote:Plán do další sezony je jednoduchý![]()
1. Neskončit poslední
2. Být v poháru do půli sezóny
3. Při jistotě sestupu se věnovat Sp poháru
4. Překvapit v něm![]()
5. posezóní výprodej