SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Big El »

ps2512 wrote:
pupajdi13 wrote:
ps2512 wrote::
Další soupeř:
nemehla = 4. tým divize F
tak pokud budou hoši kopat podle toho jak se jmenujou,tak Vás postup nemine :D

edit : nám bylo nalosováno utkání
St 22 Čnc 2009 (04:00 CET) P FK Polanka ?? - ?? FC Letenská šlechta

soupeř je z G a pujde dál,jelikož jsem si před sezonou dal předsevzetí,že budeme kopat dokod budou domácí zápasy , takže hned druhý je venku a tudíž tuhle mega prodělečnou soutěž balím :wink: - nejsme charita :)
no, my jsme taky nechtěli jít dál, ale náš soupeř nechtěl jít dál vehementněji než my a proto vypadl. Další kolo již snad konečná bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sím tě. Kdybys nechtěl jít dál, tak nepůjdeš. Zahrát výkon kolem 60 není žádný problém. Když jsem loni vypouštěl, tak jsem H diviznímu týmu nekladl žádný odpor a prohrál jednoznačně 5:0 :mrgreen:

Takže žádný vejmluvy a nauč se konečně prohrávat. Jinak bych tě to totiž musel naučit já :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Tak to my SP pohár hrát chceme. Ono 3% za výhru jsou pro doplnění morálky příjemné. :mrgreen: V 1.kole jsme měli volný los a ve 2.kole jsmehráli doma s anglickým lídrem divize H.1325 manchester united uk a na plac šel hodně široký výběr, který v domácím prostředí vykopal výhru 2:0 (101:86). Do pokladny to přineslo 42.923 EUR. V dalším kole jdeme do červených čísel, neboť nás los vyhnal ven na půdu sedmého týmu divize H.83 Univ.Craiova, který teda respekt rozhodně nebudí a tak jdeme dále. Doufáme opět v domácí půdu. :mrgreen:
Druhé kolo přineslo naši pohodovou výhru 1:9 (50:107) a sebralo nám z kasy 207.221 EUR. Zatím letos finančně tratíme 164.298 EUR. Příští kolo potěšilo všechny, protože hrajeme doma s týmem co vznikl letos v květnu a hrává výkony kolem 80-ti. Takže pokud náš tým nepostihne nějaká epidemie, jdeme dále. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

Tak dnešní zápas dopadl málem pro nás katastrofálně. Hráli jsme s týmem, který je 4. v G106. S chladnou hlavou jsme nastavili sestavu, která si měla s ním hravě poradit (minimálně výhra o 2 branky). Nu co se však nestalo.......Navzdory výkonům 112:116 byl stav po 90. minutách hry nerozhodný 2:2 a na řadu přišly penalty. V nich naši hráči měli pevnější nervy (respektive náš brankář) a díky tomu postupujeme do dalšího kola SP Poháru. Tento zápas také znamenal příbytek fanoušků a teď jich máme rovných 30 000 :) Co nám však kazí radost z postupu jsou dvě zranění v dnešním zápase. Oba jsou sice na 2 dny, ale vydá to bohužel i na páteční důležitý ligový zápas. Obě dvě zranění jsou únavové zlomeniny (zajímalo by mě z čeho, když to jsou zrovna tyhle líný lemry, doufám, že nelítaj za těma sestřičkama jiných manažerů :evil: ). Proto prosím všechny: Hlídejte si počet hráčů na marodce a pokud se tam objeví některý hráč z našeho týmu, smíte použít jakékoli ANO jakékoli prostředky, abyste ho odtamtud vyhnali. Děkuji za pochopení.

V dalším kole se utkáme s týmem fastlane boys, který obývá 7. místo v F60.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Big El

Post by Big El »

Slanec wrote:Obě dvě zranění jsou únavové zlomeniny (zajímalo by mě z čeho, když to jsou zrovna tyhle líný lemry, doufám, že nelítaj za těma sestřičkama jiných manažerů :evil: ). Proto prosím všechny: Hlídejte si počet hráčů na marodce a pokud se tam objeví některý hráč z našeho týmu, smíte použít jakékoli ANO jakékoli prostředky, abyste ho odtamtud vyhnali. Děkuji za pochopení.

V dalším kole se utkáme s týmem fastlane boys, který obývá 7. místo v F60.
No, nevím nevím. Pokud by se k nám na oddělení vloudila krásná sestřička a zároveň i cizí hráči, tak je asi necháme na pokoji. Když je sestřička zaneprázdněna s cizími hráči, nesvádí ty naše a ti se věnují fotbalu... Ale jinak buď klidný, dnes jsem byl na sesterně a skutečně je tam jenom stará Blažková, což má tu výhodu, že se hráči zázračně uzdravují a z 6 zraněných už zbývá 6 :lol: 8)

Jinak hráči Elnina se již probírají z únavy, která je postihla po sérii zranění. Do poháru nastoupilo to nejlepší, ač sestava nebyla na zápas zcela vyladěna (většina hráčů byla 95/100). Když se k tomu přidal soupeř, který je 1. v divizi E a navíc hrál v domácím prostředí, neznamenalo to pro nás nic snadného, ale dobrá věc se podařila:

Levski Sofia!!! - Elnino Prague 1:2 (126:131)
Kvalita soupeře měla za následek i jednu pozitivní věc - velký stadion a tudíž zisk do naší kasy.

Zisk a současně i postup, by měl přinést i další zápas. Hrajeme doma, proti 11.týmu z F.57
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

tak se nepodařilo a postupujeme :mrgreen:
nemehla 1 - 6 Dynamo Oleksovice
výkony: 68 - 104

v dalším kole nás čeká další tým z divize F a opět venku...mylý stadion a velká ztráta!!!!!
to Big El: asi mě opravdu budeš muset naučit prohrávat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:tak se nepodařilo a postupujeme :mrgreen:
nemehla 1 - 6 Dynamo Oleksovice
výkony: 68 - 104

v dalším kole nás čeká další tým z divize F a opět venku...mylý stadion a velká ztráta!!!!!
to Big El: asi mě opravdu budeš muset naučit prohrávat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže: Lekce č. 1 byla dnes, další čeká v Minci 8)
Elnino Prague

Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

taky hrajete nekdo další kolo poharu v sobotu ve 4 rano?
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Alexej.K wrote:taky hrajete nekdo další kolo poharu v sobotu ve 4 rano?
jo jo , ted je los na sobotu :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

Alexej.K wrote:taky hrajete nekdo další kolo poharu v sobotu ve 4 rano?
Přesně tak. Tím, že se nehraje v tomto týdnu v pátek liga, tak se hraje v sobotu pohár.

Jinak Elnino si bez potíží poradilo se svým F-divizním soupeřem stejně, jako včera Spartička. Jen narozdíl od ní jsme rozhodli v druhé půli. Rumunský hráč Sorin Burdujan zaznamenal hattrick.

Elnino Prague - Dead WaRRiorS 3:1 (131:110)

V příštím kole očekáváme tuhý boj a právě Sorin bude mít extra motivaci, protože jedeme do RUMUNSKA. Bude to velice zajímavý boj. Jak soupeř, tak my se nacházíme na 9.místě ve své D-divizi. Pro domácí hraje výhoda prostředí, pro nás 70% rozhodčí. Odjíždíme s pevným odhodláním postoupit.
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Dnešní výhra nás posunula do 5.kola letošního SP cupu.
Výhra venku u týmu Hooligans Sparta 4EVER 0 - 1 AC Had Bozak, po výkonech 116:123.
Vítězství jsem očekával, neboť soupeřovi hráči byli tak trochu vyfluslí :lol: :lol:
V sobotu opět zajíždíme do F divize, tým kvm 2. Po dni volna nastoupí A tým a opět neberu nic jiného než výhru !
PO finanční stránce jsem cca šul nul, neboť jsem hrál 2x doma, ted poprvé venku.
AC Had Bozak

Slanec

Post by Slanec »

Tak výhra 1:0 nás posouvá do dalšího kola. Nepříjemné je, že Mike Shannon, který má být naše tajná zbraň na postu CF už podruhé v řadě nedal penaltu v důležitém zápase - v pondělí v lize při remíze 2:2 a dneska v poháru. Díky Bohu, že jsme měli o tolik lepší výkon a že nás Fkař nevyřadil. V Dalším zápase přivítáme na svém hřišti tým červenobílý, který je momentálně 2. v E53, no uvidíme jestli dáme B sestavu a budeme doufat nebo nasadíme A a půjdeme tvrdě za vítězstvím, ale jak je známo, týmy v E divizích dokáží leckdy pěkně kousat...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Druhé kolo přineslo naši pohodovou výhru 1:9 (50:107) a sebralo nám z kasy 207.221 EUR. Zatím letos finančně tratíme 164.298 EUR. Příští kolo potěšilo všechny, protože hrajeme doma s týmem co vznikl letos v květnu a hrává výkony kolem 80-ti. Takže pokud náš tým nepostihne nějaká epidemie, jdeme dále. :mrgreen:
A epidemie neřádila, zahrál si velmi široký kádr a po vítězství 4:1 (105:80) jdeme dále. Zisk za toto kolo je 90.454 EUR a naše letošní ztráta je tak již jen 73.844 EUR. V dalším kole nás los posílá ven na půdu belgického Excelsioru. Tento tým hraje již od 4.října 2006, momentálně v divizi G, ale při pohledu na jeho úspěchy z něj strach rozhodně nejde. Uspokojivý je pohled na kapacitu jeho stadionu (18.000 míst) a tak se finanční ztráta moc neprohloubí. Bereme jedině postup, vypadnout se soupeřem co hrává 108-115 by byla ostuda. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

v pátek není liga? :shock: :shock:

No a jinak teda dnešní poharový zapas byl dobrej joke:D šlo o to kdo to vypusti víc, soupeřem byl tým z divize E - Bombardeři52 :D

Kadr maji plný kvalitních hraču a proto sem se rozhodl šetřit soje svěřence na ligu.. Zahralo si celkem 9 hraču kteří vetšinou sedí na lavičce :D Někteří nehrali ani na svým postu, ale jenom hrali na zvýšení morálky:D

Na rozhodčího 52 jsem proto nasadil agresivitu 100 a čekal co se bude dít... Nakonec z toho byla jenom jedna červena a výsledek taky překvapil

Vipers 1 - 0 Bombarderi52
Rezo Zirakishvili 1 - 0 42'

Výkony: 100 - 98 :D
Soupeř to vypustil vic

A v dalším kole nás čeká silný soupeř z divize D.1 - lazy tým.... Výhra se nepředpoklada:D
Big El

Post by Big El »

Alexej.K wrote:v pátek není liga? :shock: :shock:
Člověče, chlape. Jak dlouho hraješ soccer? :shock: :lol: Půlsezóna má 15 ligových zápasů. A 15 není dělitelné 4, takže každý čtvrtý týden půlsezóny se hrají 3 ligové zápasy a zároveň se hraje pohár v sobotu. A pak se hraje pohár celý devátý týden. Ale to se mě aspoň dosud nikdy netýkalo.
Elnino Prague

Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

já žadam o prominuti.. :D byl sem celej mesic v praci od 6 rano až do odpoledne a ztratil sem přehled v počtu odehranych kol:D jediny co ted u sp vím je že nesestupuju a to je hlavni:D ke všemu ještě mam kocovinu ze včera takže moc nemyslím :D:D :oops: :D :D :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”