Zálohu budem posielať asi koncom mesiaca . Tešíme sa . Dúfam,že šutrík to na manželku vie a dorazí tiež.

Moderator: Czech Moderators
skvělá zpráva kluci....u Milka mám panáka za dobře cílené radyDajo wrote:Tak aj vďaka pupajdiho radám ako má ísť Milko na manželkumôžem potvrdiť moju aj Milkovu účasť na zraze.
Zálohu budem posielať asi koncom mesiaca . Tešíme sa . Dúfam,že šutrík to na manželku vie a dorazí tiež.
S tým som rátal...pupajdi13 wrote:
....u Milka mám panáka za dobře cílené rady![]()
no a ja ho vypiju aby ti nebylo blbe zname sepupajdi13 wrote:skvělá zpráva kluci....u Milka mám panáka za dobře cílené radyDajo wrote:Tak aj vďaka pupajdiho radám ako má ísť Milko na manželkumôžem potvrdiť moju aj Milkovu účasť na zraze.
Zálohu budem posielať asi koncom mesiaca . Tešíme sa . Dúfam,že šutrík to na manželku vie a dorazí tiež.![]()
Tak to se těším dvojnásob...Dajo wrote:Tak aj vďaka pupajdiho radám ako má ísť Milko na manželkumôžem potvrdiť moju aj Milkovu účasť na zraze.
Co kecáš - já su Valach...ps2512 wrote:Palo není cizinec, i když se tu motá jak maďar v kukuřici
Kterej z nich jsi?palo wrote:Co kecáš - já su Valach...ps2512 wrote:Palo není cizinec, i když se tu motá jak maďar v kukuřici
Zas jedna věta..ale perla..ps2512 wrote:Palo není cizinec, i když se tu motá jak maďar v kukuřici
A to se ptáš Ty,který pils moju slivovicukopeckar wrote:Kterej z nich jsi?palo wrote:Co kecáš - já su Valach...ps2512 wrote:Palo není cizinec, i když se tu motá jak maďar v kukuřici![]()
Valach má více významů:
Wikislovník obsahuje slovníkovou definici slova valach.
Kůň – vykastrovaný hřebec
Valaši (národ) – obyvatelé Valašska, historické země na jihu Rumunska
Valaši – obyvatelé Valašska, národopisné oblasti na východní Moravě
Musel sem ťa pozlobiť.palo wrote:A to se ptáš Ty,který pils moju slivovicu![]()
![]()
![]()