Sám to nemůžeš zvládnout. Pomůžu ti.Foxir wrote:Hernán zvládne k brance i útok, zbytek tam bude dělat jen stafážHadis wrote:Do brány jde Hernán
Já se hlásím jako hlídač bečky - svůj k svému

Moderator: Czech Moderators
Sám to nemůžeš zvládnout. Pomůžu ti.Foxir wrote:Hernán zvládne k brance i útok, zbytek tam bude dělat jen stafážHadis wrote:Do brány jde Hernán
Já se hlásím jako hlídač bečky - svůj k svému
Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pětiBig El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.
Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:
Jméno: Big El
...
No tak pravda, bral jsem, že minimum je 50 a možná jsem byl místy hodně optimistický. Ale třeba by mě nějaký háčkař za jedno Euro koupil.Michal Kejchal wrote:Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pětiBig El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.
Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:
Jméno: Big El
...
Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu![]()
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům...
Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu![]()
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům...
Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote:Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům...Já bych tento nápad nepohřbíval
Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz...Big El wrote:Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Já bych tento nápad nepohřbíval
![]()
![]()
edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...
No, mě je to vlastně jedno. Jenom že v té druhé edici bych měl hodnotu aspoň průměrnou. Zatímco v té první, tam - no ehm...Michal Kejchal wrote:Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz...Big El wrote:Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Já bych tento nápad nepohřbíval
![]()
![]()
edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...Nicméně tipuju, že komerčně upěšnější bude prvně zmiňovaná edice
Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost.Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat![]()
To nechtěj vidět. Když toho vypiju opravdu hodně, je to pak strašný :-!kopeckar wrote:Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost.Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat![]()
Neváhej a toč. Není nad to nás poznat.mouven wrote:No docela me to laka.. ale ziju v posledni dobe celkem kocovnym zivotem a nevim, co bude za tyden natoz za pul roku.. ale orientacne Xixore do kdy se posilaji penize a je nejaka zavazna prihlaska?? Navic uz v posledni dobe moc na forum nechodim a nejsem aktivni a s vetsinou manazeru prihlasenych se ani nijak pres forum neznam:-)