IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské)

Post by kopeckar »

Foxir wrote:
Hadis wrote:Do brány jde Hernán
Hernán zvládne k brance i útok, zbytek tam bude dělat jen stafáž :)
Já se hlásím jako hlídač bečky - svůj k svému :mrgreen:
Sám to nemůžeš zvládnout. Pomůžu ti. :mrgreen: Sice bych raději na plac, ale nevím co na to řeknou moje operovaný záda. Uvidíme uvidíme. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Big El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.

Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:

Jméno: Big El
...
Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pěti :-)
Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu 8)
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům... :wink:
Angee

Post by Angee »

Toš Big El mě inspiroval a (zdravě) sebekriticky (myslím že teda zdravě :lol: ) se ohodnotím taky:

Detaily hráče 44. jméno moc dlouhý Czech Republic
Post RM
Noha R
Váha 77 Kg
Narozeniny 9 Únor 2010
Věk 22
Forma neměřitelná
Výška 1,85 m
Nejlepší výkon neuvěřitelné

Fyzička 25 %
Morálka 100 %
Agresivita 5 % (když se nas* tak plním plán na 200 % alias tichá voda břehy mele)
Zkušenost 1 %
Energie 100 %
Rychlost 52 %
Kontrola míče 91 %
Hlavičky 57 %
Střelba 50 %
Bránění(souboje) 73 %
Síla 80 %
Přihrávky 84 %
Tvorba hry 98 % (tvoba hry to je moje, ale blbí je, že zbytek týmu nechce přeméšlat jak já :D - teda samozřejmě sem už narazil na spoluhráče, s kterýma sem si "rozuměl" :P )
Skrytá 98%

A plus další moje vlastnosti: :D
Potenciál Tasmánský čert
Nadšení Sinusoida

EDIT: no, ale jak piše Michal, podělte si to dvaceti a budete asi na mnohem reálnějších číslech 8) :lol: :mrgreen:
Image
Big El

Post by Big El »

Michal Kejchal wrote:
Big El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.

Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:

Jméno: Big El
...
Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pěti :-)
Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu 8)
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům... :wink:
No tak pravda, bral jsem, že minimum je 50 a možná jsem byl místy hodně optimistický. Ale třeba by mě nějaký háčkař za jedno Euro koupil.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Foxir

Post by Foxir »

Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp. :) Já bych tento nápad nepohřbíval :mrgreen:
Bohemians forever !!!

Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/

Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Big El

Post by Big El »

Foxir wrote:
Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp. :) Já bych tento nápad nepohřbíval :mrgreen:
Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat :lol: :lol:
AC Had Bozak

Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Big El wrote:
Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp. :) Já bych tento nápad nepohřbíval :mrgreen:
Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)

edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...
Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz... :wink: Nicméně tipuju, že komerčně upěšnější bude prvně zmiňovaná edice :twisted:
Big El

Post by Big El »

Michal Kejchal wrote:
Big El wrote:
Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp. :) Já bych tento nápad nepohřbíval :mrgreen:

Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz... :wink: Nicméně tipuju, že komerčně upěšnější bude prvně zmiňovaná edice :twisted:
No, mě je to vlastně jedno. Jenom že v té druhé edici bych měl hodnotu aspoň průměrnou. Zatímco v té první, tam - no ehm...
Elnino Prague

léblík

Post by léblík »

:mrgreen: Jak říká Hadísek jedem hlavně chlastat :mrgreen: K tomu fotbalu se starou gardou,fotbal jsme aktivně hrával,ale ted dělám asi 10 let řecko-římský zápas tak na hřišti aspon někoho spacifikuji :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat :lol: :lol:
Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote:
Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat :lol: :lol:
Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost. :mrgreen:
To nechtěj vidět. Když toho vypiju opravdu hodně, je to pak strašný :-!
AC Had Bozak

mouven

Post by mouven »

No docela me to laka.. ale ziju v posledni dobe celkem kocovnym zivotem a nevim, co bude za tyden natoz za pul roku.. ale orientacne Xixore do kdy se posilaji penize a je nejaka zavazna prihlaska?? Navic uz v posledni dobe moc na forum nechodim a nejsem aktivni a s vetsinou manazeru prihlasenych se ani nijak pres forum neznam:-)
FK Bolka FOREVER
Hadis

Post by Hadis »

mouven wrote:No docela me to laka.. ale ziju v posledni dobe celkem kocovnym zivotem a nevim, co bude za tyden natoz za pul roku.. ale orientacne Xixore do kdy se posilaji penize a je nejaka zavazna prihlaska?? Navic uz v posledni dobe moc na forum nechodim a nejsem aktivni a s vetsinou manazeru prihlasenych se ani nijak pres forum neznam:-)
Neváhej a toč. Není nad to nás poznat.
Vážně o tom uvažuj.

Kapacita ubytování je domluvena na 36 lůžek.
Peníze se začnou ( záloha ) posílat na můj účet 15. ledna, resp. toto datum sem dám instrukce.
20.dubna jsem domluven s majitelem ubytovny, že mu zavolám a domluvíme se co a jak.
Tudíž záloha se bude vybírat do tohoto data.
závazná přihláška je záloha na mém účtě, poté potvrzení od Xixora v úvodním příspěvku tohoto topiku.

Systém je, kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Naplní-li se kapacita, budu kontaktovat majitele ubytovny, zda-li je možné "přikoupit",, v opačném případě v dubnu řeknu přesný počet +/- pokoj.

Hadis
AC Had Bozak

etwas

Post by etwas »

teeeda :) tady se na to nekdo tesi vic nez minulej rok :-D tentokrat spim na pokoji sam aby pak si zase kluci neco nemysleli ze? :-P
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”