Nečítaš global fórum.MilanSLOVAKIA wrote:Prečo o tomto nič neviem?![]()

Moderator: Czech Moderators
Nečítaš global fórum.MilanSLOVAKIA wrote:Prečo o tomto nič neviem?![]()
Čo mi pripomenulo, že by som konečne mohol aktualizovať topic pre SPEL a SPEC o víťaza 1. ročníka SPECu. Síce, druhý už asi nebudePaToM wrote:Nečítaš global fórum.MilanSLOVAKIA wrote:Prečo o tomto nič neviem?![]()
FC DAC 0 - 0 Mission Impossible 137-139impossible wrote:De Labies 0 - 0 Mission Impossible 130 - 136impossible wrote:A mam dalsi do sbirky...impossible wrote:Man City FC 2 - 2 Mission Impossible 131 -134
Zase jeden ferovy vysledek a padame na druhe misto
Mission Impossible 0 - 0 hall M3... 140 - 137
A je z toho propad na 3.misto
Jebat uz cele SP...
Prepáč, ale jooooooooooooooo, huraaaaaa, kraaaaasny výsledok a hlavne znovu totálne nečakaný.impossible wrote:FC DAC 0 - 0 Mission Impossible 137-139impossible wrote:De Labies 0 - 0 Mission Impossible 130 - 136impossible wrote:
A mam dalsi do sbirky...
Mission Impossible 0 - 0 hall M3... 140 - 137
A je z toho propad na 3.misto
Jebat uz cele SP...
Paty zásah veslaře v sezóně...
...a hned druhy proti Milanovi.
Patom : A ci pana, tak to si sa trafilHippopotamus wrote:Čo mi pripomenulo, že by som konečne mohol aktualizovať topic pre SPEL a SPEC o víťaza 1. ročníka SPECu. Síce, druhý už asi nebudePaToM wrote:Nečítaš global fórum.MilanSLOVAKIA wrote:Prečo o tomto nič neviem?![]()
Či áno, Patom, Milan?
...možno by som pomohol...
Čo sa týka toho SPEL, keďže už podobná európska súťaž beží, nerobil by som ďalšiu. Táto, čo teraz beží na global fóre, môže pokračovať ďalej a ak bude treba, tak sa zapojíme do jej organizácie. Hlavné je, že sa ju Gregoricovi podarilo reštartovať a môžeme na ňu v ďalších ročníkoch nadviazať.MilanSLOVAKIA wrote:Patom : A ci pana, tak to si sa trafilTo nesledujem ani náhodou
a ako vidím, tak robím chybu
Hippo : Však ako môžeš čítať, tak ďalší ročník je, ale na global fóre. Keby to bolo na mne, tak určite aj ja by som pomohol
no popravde ja by som bol rád, ak by sme dali viac hláv dokopy.. ja som len tak náhodou rozvinul jeden nápad a keďže som v tom čase neregistroval SPEL a SPEC, tak som išiel od podlahyPaToM wrote:Čo sa týka toho SPEL, keďže už podobná európska súťaž beží, nerobil by som ďalšiu. Táto, čo teraz beží na global fóre, môže pokračovať ďalej a ak bude treba, tak sa zapojíme do jej organizácie. Hlavné je, že sa ju Gregoricovi podarilo reštartovať a môžeme na ňu v ďalších ročníkoch nadviazať.MilanSLOVAKIA wrote:Patom : A ci pana, tak to si sa trafilTo nesledujem ani náhodou
a ako vidím, tak robím chybu
Hippo : Však ako môžeš čítať, tak ďalší ročník je, ale na global fóre. Keby to bolo na mne, tak určite aj ja by som pomohol
Zatiaľ však nemám čas na rozbiehanie nových projektov, možno sa nejaký nájde po skúškach a po obhajobe.
Myslím si, že na to ideš veľmi dobre. Ako som už sľúbil, keď budem mať viac času, tak sa rád zapojím aj do organizácie či vymýšľania nápadov ako súťaž vylepšiť, no teraz nie je toho času veľa nazvyš. Zatiaľ to, ako sa súťaž rozbehla, je dobré, čo bude treba, to zmeníme. Uvidíme po sezóne.gregoric wrote:no popravde ja by som bol rád, ak by sme dali viac hláv dokopy.. ja som len tak náhodou rozvinul jeden nápad a keďže som v tom čase neregistroval SPEL a SPEC, tak som išiel od podlahy
Asi nemá zmysel robiť tie súťaže vo veľkom, ja som ale rozmýšľal skombinovať súčasnú CL s konceptom SPEL. Čiže niečo v tom zmysle, že najlepšie teamy jednotlivých krajín plus víťazi divízií B, C a prípadne D. Niekoľko teamov nasadených priamo v skupinovej fáze, zvyšok kvalifikácia. A ak by sa súťaž hrala každú párnu sezónu (tak to teraz vychádza), v nepárnej by sa pripravil zoznam teamov a zbehla by sa kvalifikácia. Radšej by som to riešil takto s kľudom, každú sezónu sa takáto súťaž organizovať ani nedá..
Ak máte nápady, dajte vedieť, prípadne vytvorme tu na našom fóre topic (alebo použime existujúci) a snáď niečo vymyslíme..
dík,
gregoric
V SP kriminale?sexy kote wrote:...spěchám na ztracené pozice.