Divize C

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize C

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Prečo o tomto nič neviem? :o :shock:
Nečítaš global fórum. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaToM wrote:
Čo mi pripomenulo, že by som konečne mohol aktualizovať topic pre SPEL a SPEC o víťaza 1. ročníka SPECu. Síce, druhý už asi nebude :-( Či áno, Patom, Milan? ;-) ...možno by som pomohol...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
impossible

Post by impossible »

impossible wrote:
impossible wrote:
impossible wrote:Man City FC 2 - 2 Mission Impossible 131 -134

Zase jeden ferovy vysledek a padame na druhe misto
A mam dalsi do sbirky...

Mission Impossible 0 - 0 hall M3... 140 - 137

A je z toho propad na 3.misto
De Labies 0 - 0 Mission Impossible 130 - 136

Jebat uz cele SP...
FC DAC 0 - 0 Mission Impossible 137-139

Paty zásah veslaře v sezóně...

...a hned druhy proti Milanovi.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

impossible wrote:
impossible wrote:
impossible wrote:
A mam dalsi do sbirky...

Mission Impossible 0 - 0 hall M3... 140 - 137

A je z toho propad na 3.misto
De Labies 0 - 0 Mission Impossible 130 - 136

Jebat uz cele SP...
FC DAC 0 - 0 Mission Impossible 137-139

Paty zásah veslaře v sezóně...

...a hned druhy proti Milanovi.
Prepáč, ale jooooooooooooooo, huraaaaaa, kraaaaasny výsledok a hlavne znovu totálne nečakaný. :) Ja však veľmi dobre viem, že čo teraz cítiš. Ja to mám tiež docela v živej pamäti. Takúto sezónu som totiž zažil minulú a preto ešte stále ani náhodou nie som v B - divízii :cry:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Hippopotamus wrote:
PaToM wrote:
Čo mi pripomenulo, že by som konečne mohol aktualizovať topic pre SPEL a SPEC o víťaza 1. ročníka SPECu. Síce, druhý už asi nebude :-( Či áno, Patom, Milan? ;-) ...možno by som pomohol...
Patom : A ci pana, tak to si sa trafil :D To nesledujem ani náhodou :shock: a ako vidím, tak robím chybu :o
Hippo : Však ako môžeš čítať, tak ďalší ročník je, ale na global fóre. Keby to bolo na mne, tak určite aj ja by som pomohol ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Patom : A ci pana, tak to si sa trafil :D To nesledujem ani náhodou :shock: a ako vidím, tak robím chybu :o
Hippo : Však ako môžeš čítať, tak ďalší ročník je, ale na global fóre. Keby to bolo na mne, tak určite aj ja by som pomohol ;)
Čo sa týka toho SPEL, keďže už podobná európska súťaž beží, nerobil by som ďalšiu. Táto, čo teraz beží na global fóre, môže pokračovať ďalej a ak bude treba, tak sa zapojíme do jej organizácie. Hlavné je, že sa ju Gregoricovi podarilo reštartovať a môžeme na ňu v ďalších ročníkoch nadviazať.
Zatiaľ však nemám čas na rozbiehanie nových projektov, možno sa nejaký nájde po skúškach a po obhajobe.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:Patom : A ci pana, tak to si sa trafil :D To nesledujem ani náhodou :shock: a ako vidím, tak robím chybu :o
Čo sa týka toho SPEL, keďže už podobná európska súťaž beží, nerobil by som ďalšiu. Táto, čo teraz beží na global fóre, môže pokračovať ďalej a ak bude treba, tak sa zapojíme do jej organizácie. Hlavné je, že sa ju Gregoricovi podarilo reštartovať a môžeme na ňu v ďalších ročníkoch nadviazať.
Zatiaľ však nemám čas na rozbiehanie nových projektov, možno sa nejaký nájde po skúškach a po obhajobe.
no popravde ja by som bol rád, ak by sme dali viac hláv dokopy.. ja som len tak náhodou rozvinul jeden nápad a keďže som v tom čase neregistroval SPEL a SPEC, tak som išiel od podlahy :)

Asi nemá zmysel robiť tie súťaže vo veľkom, ja som ale rozmýšľal skombinovať súčasnú CL s konceptom SPEL. Čiže niečo v tom zmysle, že najlepšie teamy jednotlivých krajín plus víťazi divízií B, C a prípadne D. Niekoľko teamov nasadených priamo v skupinovej fáze, zvyšok kvalifikácia. A ak by sa súťaž hrala každú párnu sezónu (tak to teraz vychádza), v nepárnej by sa pripravil zoznam teamov a zbehla by sa kvalifikácia. Radšej by som to riešil takto s kľudom, každú sezónu sa takáto súťaž organizovať ani nedá..
Ak máte nápady, dajte vedieť, prípadne vytvorme tu na našom fóre topic (alebo použime existujúci) a snáď niečo vymyslíme..
dík,
gregoric
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

gregoric wrote:no popravde ja by som bol rád, ak by sme dali viac hláv dokopy.. ja som len tak náhodou rozvinul jeden nápad a keďže som v tom čase neregistroval SPEL a SPEC, tak som išiel od podlahy :)

Asi nemá zmysel robiť tie súťaže vo veľkom, ja som ale rozmýšľal skombinovať súčasnú CL s konceptom SPEL. Čiže niečo v tom zmysle, že najlepšie teamy jednotlivých krajín plus víťazi divízií B, C a prípadne D. Niekoľko teamov nasadených priamo v skupinovej fáze, zvyšok kvalifikácia. A ak by sa súťaž hrala každú párnu sezónu (tak to teraz vychádza), v nepárnej by sa pripravil zoznam teamov a zbehla by sa kvalifikácia. Radšej by som to riešil takto s kľudom, každú sezónu sa takáto súťaž organizovať ani nedá..
Ak máte nápady, dajte vedieť, prípadne vytvorme tu na našom fóre topic (alebo použime existujúci) a snáď niečo vymyslíme..
dík,
gregoric
Myslím si, že na to ideš veľmi dobre. Ako som už sľúbil, keď budem mať viac času, tak sa rád zapojím aj do organizácie či vymýšľania nápadov ako súťaž vylepšiť, no teraz nie je toho času veľa nazvyš. Zatiaľ to, ako sa súťaž rozbehla, je dobré, čo bude treba, to zmeníme. Uvidíme po sezóne.

Celkom vhodný topic na CZ/SK fóre na diskusiu o SPEL je už vytvorený tu: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3&t=151943
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Azor

Post by Azor »

Už jsme nakoukli i nad sestupové pásmo, nicméně jsme do něj zase rychle spadli. Ale záchrana není daleko.
Včera jsme hráli takto:

FC Gambáč - Baníček 1:0 (137-132)

Agr.:95-100 Roz.:40

No, nejenže jsme prohráli, ale všichni 4 hráči, kteří dostali ŽK mají stopku na zítřek...
Jsme 11., o bod před 12. a 13.týmem a o 2 body za 10.týmem. 9.tým je už daleko = 7 bodů
sexy kote

Post by sexy kote »

Hlásím se tady pro příští sezónu :D Není v plánu se zde zdržet, spěchám na ztracené pozice.
impossible

Post by impossible »

sexy kote wrote:...spěchám na ztracené pozice.
V SP kriminale? 8)

Image
Azor

Post by Azor »

Včerejší zápas s Dajem dost ovlivnil můj zkrat - když jsem ladil sestavu, tak jsem se na to úplně nesoustředil, prostě jsem si v tu chvíli řekl, že Dajo má tým v přestavbě, a dle toho to dopadlo. No a pak se ani nemůžu divit, že sestoupím případně i z Céčka :lol:
impossible

Post by impossible »

Tak historicky postup do Becka už je jistotou. Ted ještě udržet sedmibodovy náskok a dotáhnout sezonu az k titulu...

Image
sexy kote

Post by sexy kote »

První zápas v kombinované A-B sestavě doplněné o záložníka z C týmu dopadl vítězně a výkon 147 není nejhorší 8) Největší soupeři výkony 146 a 145, oba s redkou před 80 minutou. Taková legrace, jako v D , kdy body sebral jen rozhodčí to tedy rozhodně nebude :roll:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Práve pozerám, že postúpiť z C.6 bude túto sezónu asi náročnejšie ako z ktorejkoľvek béčkovej divízie :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”