Takže postup jistý není co řešit ..Azor wrote:tento týden zatím stoprocentní bilance, máme již 5 ligových výher v řadě.
Na 2.tým už máme náskok 9 bodů a na 3.tým 10 bodů

Moderator: Czech Moderators
Takže postup jistý není co řešit ..Azor wrote:tento týden zatím stoprocentní bilance, máme již 5 ligových výher v řadě.
Jo jo, postup už máme skoro zajištěný, takže budu dávat do ligy i B-tým, ale i ten by si měl poradit s většinou týmů mé divizeAtaner wrote:Takže postup jistý není co řešit ..Azor wrote:tento týden zatím stoprocentní bilance, máme již 5 ligových výher v řadě.
Chtělo by to provětrat transfer list ale to by jsme Jary museli vyhrát nějaký Snooker turnaj .. jinak máme ještě asi na jednu sadu ručníků..malantajari wrote:10.kol před koncem jsme v D.22 na sedmém místě...Cíl, umístění do 5.místa, splněn nebude...Ale Déčko asi udržíme, no aspoň něco...
Provětrat transfer list? Když Áčko a SP hrají usvědčení podvodníci sexy kotě a rudá mašina, plus spousta Rumunů? To snad ani nejde...Ataner wrote:Chtělo by to provětrat transfer list ale to by jsme Jary museli vyhrát nějaký Snooker turnaj .. jinak máme ještě asi na jednu sadu ručníků..malantajari wrote:10.kol před koncem jsme v D.22 na sedmém místě...Cíl, umístění do 5.místa, splněn nebude...Ale Déčko asi udržíme, no aspoň něco...
To jsou dva celky bóže..opravdu jsi si jistý že to není jeden manažer převtělený v ženském těle ?malantajari wrote: Provětrat transfer list? Když Áčko a SP hrají usvědčení podvodníci sexy kotě a rudá mašina, plus spousta Rumunů? To snad ani nejde...![]()
Já už pochybuji i o tom, že sexy kotě je ženská...Ale jestli na takovej podraz přišla baba, no tak se ta emancipace podařila...Ataner wrote:To jsou dva celky bóže..opravdu jsi si jistý že to není jeden manažer převtělený v ženském těle ?malantajari wrote: Provětrat transfer list? Když Áčko a SP hrají usvědčení podvodníci sexy kotě a rudá mašina, plus spousta Rumunů? To snad ani nejde...![]()
No já doufám, že mi také...Zítřejší zápas napoví...Ataner wrote:U nás je rozhodnuto že tato sezóna je pro nás pasé a zůstáváme i pro príští ročník ..