IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
Dokdy by měla být zaplacena ta záloha ?

-
Do konca apríla (dubna).palo wrote:Dokdy by měla být zaplacena ta záloha ?

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Dneska odeslána záloha za mě a Robátka, úvodní topic aktualizován.
Edit: pokud napíšete, odkud pojedete, dám to do úvodního topicu, ale se ostatní mohli lépe orientovat a domluvit se, kdo s kým pojede.
JInak zatím nic moc, je tam 5. manažerů + 3 (já,robátko a Hadísek)
Edit: pokud napíšete, odkud pojedete, dám to do úvodního topicu, ale se ostatní mohli lépe orientovat a domluvit se, kdo s kým pojede.
Last edited by xixor on Thu Mar 28, 2013 10:41 am, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Plánujem doraziť na noc, ale neviem, či aj na dve (ten sklípek ma fakt nijako neláka), takže zálohu neposielam a ani nebudem (keby som si to náhodou rozmyslel s tými 2 nocami na mieste a nebolo by voľné, je mi to u prdele, spať netrebaxixor wrote: JInak zatím nic moc, je tam 5. mažerů + 3(já,robátko a Hadísek)

Taktiež neviem, či pôjdem z Brna (kde by ma zobral Pupčo). Je možné, že budem tou dobou na Slovensku, takže by som bral možnosť ísť s chalanmi z Trenčína, ak by mali voľné miestečko.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Tohle je hodně důležité XIXI...pokud bych jel, musel bych se napojit k někomu, třeba v Praze, nebo v Brně, nebo jindexixor wrote:Dneska odeslána záloha za mě a Robátka, úvodní topic aktualizován.

-
Tak pochopitelně i Betis je v seznamu, i když není napsánxixor wrote: JInak zatím nic moc, je tam 5. manažerů + 3 (já,robátko a Hadísek)

Je to dáno seznamem manažerů, je tam jen 22 volných míst

EDIT :
když jsem naposledy mluvil s Pupjadim, hlavním náborářem, tak mi říkal, že všichni manažeři, které má podchycené čekají se zaplacením zálohy na poslední možnou chvíli....
Já to sice chápu, ale přece jen pro organizaci srazu to není nejlepší strategie

Snad ale všechno klapne tak, abychom včas dořešili vše potřebné.
AC Had Bozak
Ja idem z Trenčína ale pôjdem pre Pala cez Zlín tak neviem kde by som ťa zobral,miesto v aute bude ideme len traja .Hippopotamus wrote:
Taktiež neviem, či pôjdem z Brna (kde by ma zobral Pupčo). Je možné, že budem tou dobou na Slovensku, takže by som bral možnosť ísť s chalanmi z Trenčína, ak by mali voľné miestečko.
So zálohou som dohodnutý so Šutríkom bude za mňa aj Milka posielať on .

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Ak budem na Slovensku, tak v Martine. Takže by tu boli 2 možnosti - buď by som šiel vlakom do Trenčína alebo (a tá druhá sa mi pozdáva rozhodne viacDajo wrote: Ja idem z Trenčína ale pôjdem pre Pala cez Zlín tak neviem kde by som ťa zobral,miesto v aute bude ideme len traja .
So zálohou som dohodnutý so Šutríkom bude za mňa aj Milka posielať on .Veľmi sme mu za to vďační.
Zoberieme mu za to s Milkom po pive.

...new beginning...
-
Ta druhá varianta se mi jeví jako lepšíHippopotamus wrote: Ak budem na Slovensku, tak v Martine. Takže by tu boli 2 možnosti - buď by som šiel vlakom do Trenčína alebo (a tá druhá sa mi pozdáva rozhodne viac) by ste si to zobrali tajnou skratkou cez Martin a zobrali ma rovno z domu

AC Had Bozak
To je tak tajná skratka,že ju vôbec nepoznám.Hadis wrote:Ta druhá varianta se mi jeví jako lepšíHippopotamus wrote: Ak budem na Slovensku, tak v Martine. Takže by tu boli 2 možnosti - buď by som šiel vlakom do Trenčína alebo (a tá druhá sa mi pozdáva rozhodne viac) by ste si to zobrali tajnou skratkou cez Martin a zobrali ma rovno z domu

Už totiž musím ísť pre Milka do Bánoviec , to je 30 km tam a 30 km späť .

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Je tajná, ale vyzerá asi takto (takže ju prezradím a už tajná nebudeDajo wrote:To je tak tajná skratka,že ju vôbec nepoznám.Hadis wrote:Ta druhá varianta se mi jeví jako lepšíHippopotamus wrote: Ak budem na Slovensku, tak v Martine. Takže by tu boli 2 možnosti - buď by som šiel vlakom do Trenčína alebo (a tá druhá sa mi pozdáva rozhodne viac) by ste si to zobrali tajnou skratkou cez Martin a zobrali ma rovno z domu
1 možnosť je v pohode.
Už totiž musím ísť pre Milka do Bánoviec , to je 30 km tam a 30 km späť .

No a keďže si napísal, že "1 možnosť je v pohode", chápem to tak, že "jedna možnosť je v pohode" a keďže ja a Hadis sme sa jasne vyjadrili pre druhú a ty si nešpecifikoval presne, o ktorú ide (takže dávaš pol bodu prvej a pol bodu druhej), je to päťnásobná výhra druhej v presnom pomere (z pohľadu druhej) 2,5:0,5.
...v piatok 28.6.2013 ťa čakám v Martine

...new beginning...
-
Seznam manažerů se zaplacenou zálohou :
1. Koster - 500 Kč
2. Jančařík - 500 Kč
3. Pupajdi - 500 Kč
4. Krup72 - 500 Kč
5. Mantel - 500 Kč
6. Xixor - 500 Kč
7. Robátko - 500 Kč
8. Palo - 500 Kč
9. j.schroter - 500 Kč
10. Dajo - 500 Kč
11. Milko - 500 Kč
12. Matteo - 500 Kč
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
Hadis
1. Koster - 500 Kč
2. Jančařík - 500 Kč
3. Pupajdi - 500 Kč
4. Krup72 - 500 Kč
5. Mantel - 500 Kč
6. Xixor - 500 Kč
7. Robátko - 500 Kč
8. Palo - 500 Kč
9. j.schroter - 500 Kč
10. Dajo - 500 Kč
11. Milko - 500 Kč
12. Matteo - 500 Kč
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
Hadis
Last edited by Hadis on Thu Apr 11, 2013 11:36 am, edited 3 times in total.
AC Had Bozak
Som z toho v lese.Hippopotamus wrote: Je tajná, ale vyzerá asi takto (takže ju prezradím a už tajná nebude): V TN nasadneš na diaľnicu sme ZA a keď už budeš v ZA, pochopíš, že žiadna skratka neexistuje, ale keďže ZA je už len nejakých 32km od MT (čiže zhruba toľko čo pôjdeš po Milka), tak to už prídeš proste po mňa (predsa by si neprešiel viac kvôli nejakému Milkovi...akoby ti bol nejaká rodina či čo
).
No a keďže si napísal, že "1 možnosť je v pohode", chápem to tak, že "jedna možnosť je v pohode" a keďže ja a Hadis sme sa jasne vyjadrili pre druhú a ty si nešpecifikoval presne, o ktorú ide (takže dávaš pol bodu prvej a pol bodu druhej), je to päťnásobná výhra druhej v presnom pomere (z pohľadu druhej) 2,5:0,5.
...v piatok 28.6.2013 ťa čakám v MartineNa presnom mieste a čase sa ešte dohodneme. Danke

Vidím to takto: Ty prídeš do TN asi okolo 15 00 hod. , dáš si na stanici jedno pivko v staničnom bufete , ja sa tam už s Milkom po teba zastavím a ideme smer Zlín.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Hele, vy skrblíci, začněte posílat ty prachy, zas takový balík to není. Ten pohled na 7 zaplacených záloh je opravdu tristní, je vidět, že ekonomická krize, o které neustále slyšíme ze všech stran, nabrala na síle. 

-
Ve tři se sraz v Pavlovicích, jak můžeš být tou dobou v TN ?Dajo wrote:Som z toho v lese.![]()
Vidím to takto: Ty prídeš do TN asi okolo 15 00 hod. , dáš si na stanici jedno pivko v staničnom bufete , ja sa tam už s Milkom po teba zastavím a ideme smer Zlín.Podľa mňa jediná a prijateľná varianta.

AC Had Bozak