Proč v důležitém? Já myslel, že budeš hrát v top ten a ne bojovat se mnou o 12. místotom17 wrote:uspěli také doma v důležitém souboji s Dynamem Oleksovice.
Suma sumárum: 6 bodů a 8. místo, spokojenost.

Moderator: Czech Moderators
Proč v důležitém? Já myslel, že budeš hrát v top ten a ne bojovat se mnou o 12. místotom17 wrote:uspěli také doma v důležitém souboji s Dynamem Oleksovice.
Jen se nedělějps2512 wrote:Proč v důležitém? Já myslel, že budeš hrát v top ten a ne bojovat se mnou o 12. místotom17 wrote:uspěli také doma v důležitém souboji s Dynamem Oleksovice.
Ježiš šmarjá, to je moje, to mi neberte!tom17 wrote:Jen se nedělějps2512 wrote:Proč v důležitém? Já myslel, že budeš hrát v top ten a ne bojovat se mnou o 12. místotom17 wrote:uspěli také doma v důležitém souboji s Dynamem Oleksovice.
Suma sumárum: 6 bodů a 8. místo, spokojenost.Dobře vím, že pošilháváš po mnou vyhlédnutém 10. místě
jo, koukal sem, že je to náš patnáctý zápas v áčku - pokud bych vyhrál (a zároveň porazil i v pondělí papu), tak bych se mohl dostat na naprosto neskutečné druhé místo (čekám totiž, že jančařík v úterý Freshe porazí) a udělat screenshot o jakém se mi ani nesnilo, dál bych vyrovnal naší bilanci v áčku a dál bych měl z vítězství radosttom17 wrote:Stovce bych se mohl významně přiblížet snad již před prestižním soubojem s oslíčkem v 6. kole.
Doufám, že ve čtvrtek nepomýšlíš na nicoslicek wrote:jo, koukal sem, že je to náš patnáctý zápas v áčku - pokud bych vyhrál (a zároveň porazil i v pondělí papu), tak bych se mohl dostat na naprosto neskutečné druhé místo (čekám totiž, že jančařík v úterý Freshe porazí) a udělat screenshot o jakém se mi ani nesnilo, dál bych vyrovnal naší bilanci v áčku a dál bych měl z vítězství radosttom17 wrote:Stovce bych se mohl významně přiblížet snad již před prestižním soubojem s oslíčkem v 6. kole.. stovku mám už dneska, ale bojuju ještě o dva hráče na trhu, takže to zase možná klesne.
jinak pomýšlím na desáté místo taky, ale klidně by mohlo být lepší - nicméně čekal bych spíš horší. mám pocit, že rozhodčí na moje zápasy mají přísnost někde mezi 90 a 130- z toho moc bodů udělat nepůjde.
s týdnem sem jinak naprosto spokojený - čekal sem šest a mám devět bodů. příští týden budu spokojený se čtyřmi body.
no sam jsem zvedavej kdy konecne budu mit 100 naladu nevidim to vubec dobreoslicek wrote:no, a kdybys ještě namísto toho, abys šmejdil po přestupní listině CMek nastavoval sestavy na zápasy, tak si moh mít dvanáctjancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 1 - 0 Totemo Baka
149-148 kuwa to jsou cisilka tak to jsem jeste nekopnul a kdyz kouknu na naladu v tymu 150 musim dat oslicek taky jeste neni na 100 a 148 venku tuze pekny no kazdopedne chteli jsme tri body a mame je tak snad andrew zitra nebude delat fory a odevzda nam jeste ty tri jeho
peace.
clovece oslicku kam ty na ty frky chodisoslicek wrote: (čekám totiž, že jančařík v úterý Freshe porazí)
ja ne ja jsem doma samHadis wrote:Jančo, ty riskuješ !!!!jancarik wrote:.....))
![]()
My jsme tu ale s rodinamajancarik wrote:ja ne ja jsem doma samHadis wrote:Jančo, ty riskuješ !!!!jancarik wrote:.....))
![]()
![]()
stydte se prasataHadis wrote:
jsou tu i děti !
o čem je řeč?jancarik wrote:stydte se prasataHadis wrote:
jsou tu i děti !![]()
![]()
to jdu blejt velebnosti