Akorát ještě ke včerejšku. Kybych věděl že se bude hrát rugby a ne fotbal tak na to své hráče připravím. Týmový lékař už odmítá jezdit na zápasy s vámi.

Příště poběžíte od nás s holými zadky

Moderator: Czech Moderators
Abych to uvedl na pravou míru......to nebylo ragby, ale Oleksovický fotbal (v agličtině něco jako soccer-american football)amoszamba wrote:Njn bída, co dodat.
Akorát ještě ke včerejšku. Kybych věděl že se bude hrát rugby a ne fotbal tak na to své hráče připravím. Týmový lékař už odmítá jezdit na zápasy s vámi.![]()
Příště poběžíte od nás s holými zadky(nic ve zlém)
Koukal jsem ......GRATULACE PANEjancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Fresh 149-148
tak se to povedlo
Super hrajancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Fresh 149-148
tak se to povedlo
Protože Battle výpočtem na zálohu lžeamoszamba wrote:
Nevím kde dělám chybu, ale když hraji 3-5-2 a 4-5-1 tak mi chybí k battle výkonu vždy min. 2 až 3 body
jancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Fresh 149-148
tak se to povedlo
No, to je docela smůla, protože tenhle to podle mě zabalí až mu bude jasné, že spadne a to bych řekl, že je otázka pár kol - tudíž pár týmů bude mít 6 bodů zadarmo. Na to jak to dlouho hraješ, mě zaskočilo, jak si odflákl lavičku - mít tam i naprosto marné CMko, které dá na pravé záloze 64-5, tak podle mě plichtu uhraješ. Aby ti na konci právě tenhle bodík nechyběl...dawron wrote:Na Tatranu dnes vládne zklamání. Naši borci se vrátili z venkovního mirrormatche, ve kterém jsme si jasně šli pro 3 body, jenže po zranění Laaksa jsme neuhráli ani zaslouženou remízu.
Kelišová si jde pro pohárek, to se ví už od srazuoslicek wrote: jančařík dneska zabojoval - Fresh na konci moc porážek mít nebude - pěkná práce - to už snad není černý kůň, ale spolufavorit na titul.
.
Já to kolegovi Mantelovi pořád tvrdím, že sů slabý manažér a že tomu vůbec nerozumím. To Ačko je spíš jeho, protože on tomu sokerfotbalu aspoň kapečke rozumí a pořád mi radí co a jakoslicek wrote: amoszamba by se měl nahlásit do seznamu - sem v áčku a pár věcí mi pořád uniká.
Mám 3 CM, z nichž nejlepší bylo vykartované, druhé na trávníku a třetí - mého odchovance Ozera - jsem na tu lavičku dát nechtěl. Má totiž agresivitu 90% a kdyby do toho zápasu naskočil, tak by ho téměř jistě nedohrál do konce.oslicek wrote:No, to je docela smůla, protože tenhle to podle mě zabalí až mu bude jasné, že spadne a to bych řekl, že je otázka pár kol - tudíž pár týmů bude mít 6 bodů zadarmo. Na to jak to dlouho hraješ, mě zaskočilo, jak si odflákl lavičku - mít tam i naprosto marné CMko, které dá na pravé záloze 64-5, tak podle mě plichtu uhraješ. Aby ti na konci právě tenhle bodík nechyběl...dawron wrote:Na Tatranu dnes vládne zklamání. Naši borci se vrátili z venkovního mirrormatche, ve kterém jsme si jasně šli pro 3 body, jenže po zranění Laaksa jsme neuhráli ani zaslouženou remízu.
Kdepak, za to nabitý program nemůže. Schází mi kvalitní náhradníci a v základní sestavě jsou vesměs hráči, kterým se pořádně neobnovuje fyzička. Takže jsem upřednostnil pondělní domácí utkání, proti Tobě jsem mohl jen doufat, že chytneš brzy redku nebo že se na Tobě jinak vyřádí randomoslicek wrote: mě to dneska resi ulehčil svým nabitým programem - soubor jeho gerontů byl před zápasem na pokraji zhroucení, chtěl bych je vidět po zápase...