Divize A

Moderator: Czech Moderators

amoszamba
Team President

Re: Divize A

Post by amoszamba »

Njn bída, co dodat.
Akorát ještě ke včerejšku. Kybych věděl že se bude hrát rugby a ne fotbal tak na to své hráče připravím. Týmový lékař už odmítá jezdit na zápasy s vámi. :mrgreen:

Příště poběžíte od nás s holými zadky :mrgreen: (nic ve zlém)

Image
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

amoszamba wrote:Njn bída, co dodat.
Akorát ještě ke včerejšku. Kybych věděl že se bude hrát rugby a ne fotbal tak na to své hráče připravím. Týmový lékař už odmítá jezdit na zápasy s vámi. :mrgreen:

Příště poběžíte od nás s holými zadky :mrgreen: (nic ve zlém)
Abych to uvedl na pravou míru......to nebylo ragby, ale Oleksovický fotbal (v agličtině něco jako soccer-american football) :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Jeli jsme si pro první venkovní bod a ono prd.......říkám si, to muselo být těsný :wink: A taky bylo :mrgreen:

Darwen Town 3 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 141 - 127 :mrgreen:
Těsný, ale jen ve výsledku.....zranění a 2x červená (to nechápu) vytvořily výkon hodný divize F :mrgreen:
No nic, jedeme dál......musíme doma plně bodovat s Oslíčkem :twisted:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
jancarik

Post by jancarik »

FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Fresh 149-148
tak se to povedlo :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
ps2512

Post by ps2512 »

jancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Fresh 149-148
Koukal jsem ......GRATULACE PANE 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Super hra :wink:

Ti mí svěřenci dnes hráli jak batolata :mrgreen:

FC Teschen 1 - 0 Valcíři Chomutov C.F. ( 144 - 133 )

Nevím kde dělám chybu, ale když hraji 3-5-2 a 4-5-1 tak mi chybí k battle výkonu vždy min. 2 až 3 body :|
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

amoszamba wrote:
Nevím kde dělám chybu, ale když hraji 3-5-2 a 4-5-1 tak mi chybí k battle výkonu vždy min. 2 až 3 body :|
Protože Battle výpočtem na zálohu lže :wink: , přesně jak říkáš o 2-3 body.

Kelišová skvělá práce 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Na Tatranu dnes vládne zklamání. Naši borci se vrátili z venkovního mirrormatche, ve kterém jsme si jasně šli pro 3 body, jenže po zranění Laaksa jsme neuhráli ani zaslouženou remízu. I nadále tak platí, že ze všech venkovních zápasů jsme vyšli bodově na prázdno, což je tristní statistika.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Dobrá práce :-) :!:
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

dawron wrote:Na Tatranu dnes vládne zklamání. Naši borci se vrátili z venkovního mirrormatche, ve kterém jsme si jasně šli pro 3 body, jenže po zranění Laaksa jsme neuhráli ani zaslouženou remízu.
No, to je docela smůla, protože tenhle to podle mě zabalí až mu bude jasné, že spadne a to bych řekl, že je otázka pár kol - tudíž pár týmů bude mít 6 bodů zadarmo. Na to jak to dlouho hraješ, mě zaskočilo, jak si odflákl lavičku - mít tam i naprosto marné CMko, které dá na pravé záloze 64-5, tak podle mě plichtu uhraješ. Aby ti na konci právě tenhle bodík nechyběl...

jančařík dneska zabojoval - Fresh na konci moc porážek mít nebude - pěkná práce - to už snad není černý kůň, ale spolufavorit na titul.

amoszamba by se měl nahlásit do seznamu - sem v áčku a pár věcí mi pořád uniká :-).

mě to dneska resi ulehčil svým nabitým programem - soubor jeho gerontů byl před zápasem na pokraji zhroucení, chtěl bych je vidět po zápase...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote: jančařík dneska zabojoval - Fresh na konci moc porážek mít nebude - pěkná práce - to už snad není černý kůň, ale spolufavorit na titul.

.
Kelišová si jde pro pohárek, to se ví už od srazu :wink: ....vždyt to tam všem v 6 ráno vysvětloval :lol: ..na didžině.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Valcíři jsou zatím suverénně válcováni protivníky a asi to tak budu chtít ponechat i nadále :) případné výhry by se mohly dost prodražit :)

zbývá CB,CM a pár desítek zápasů a jsme připraveni na poslední pohárovou steč současné éry chomutovského klubu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

oslicek wrote: amoszamba by se měl nahlásit do seznamu - sem v áčku a pár věcí mi pořád uniká :-).
Já to kolegovi Mantelovi pořád tvrdím, že sů slabý manažér a že tomu vůbec nerozumím. To Ačko je spíš jeho, protože on tomu sokerfotbalu aspoň kapečke rozumí a pořád mi radí co a jak :wink:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:
dawron wrote:Na Tatranu dnes vládne zklamání. Naši borci se vrátili z venkovního mirrormatche, ve kterém jsme si jasně šli pro 3 body, jenže po zranění Laaksa jsme neuhráli ani zaslouženou remízu.
No, to je docela smůla, protože tenhle to podle mě zabalí až mu bude jasné, že spadne a to bych řekl, že je otázka pár kol - tudíž pár týmů bude mít 6 bodů zadarmo. Na to jak to dlouho hraješ, mě zaskočilo, jak si odflákl lavičku - mít tam i naprosto marné CMko, které dá na pravé záloze 64-5, tak podle mě plichtu uhraješ. Aby ti na konci právě tenhle bodík nechyběl...
Mám 3 CM, z nichž nejlepší bylo vykartované, druhé na trávníku a třetí - mého odchovance Ozera - jsem na tu lavičku dát nechtěl. Má totiž agresivitu 90% a kdyby do toho zápasu naskočil, tak by ho téměř jistě nedohrál do konce.

Je mi od začátku jasné, že záchrana v této sezóně je přání z říše snů. Už jsem měl spadnout minulou sezónu a teď se prát o záchranu v Béčku. Jenže se sešlo několik náhod a Tatran zůstal v divizi A. Sice jsme si tak vychutnali zisk historicky nejlepšího umístění, ale na druhou stranu nás teď čekají minimálně čtyři sezóny sestupů v řadě. Až totiž spadnu do C, tak většině hráčů A-týmu bude už 32 a nebudou schopni konkurovat. V D jim pak už bude 33, tedy regenerace 5% staminy denně, takže taky nehratelné a pak se uvidí jak to bude vypadat v E (taky možné, že mi utečou na penzi).

Pokud to ovšem dříve úplně nezabalím. Už delší dobu mám takové nutkání a občas na SP i zapomínám, což bylo dlouhou dobu zcela nemyslitelné. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: mě to dneska resi ulehčil svým nabitým programem - soubor jeho gerontů byl před zápasem na pokraji zhroucení, chtěl bych je vidět po zápase...
Kdepak, za to nabitý program nemůže. Schází mi kvalitní náhradníci a v základní sestavě jsou vesměs hráči, kterým se pořádně neobnovuje fyzička. Takže jsem upřednostnil pondělní domácí utkání, proti Tobě jsem mohl jen doufat, že chytneš brzy redku nebo že se na Tobě jinak vyřádí random :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”