frankie_doparoma wrote:co?! nevim jak sp cup souvisi s tim ze tri nejsou ctyri:)
tech 30kol sp ligy je meritkem k trvani nejakyho casovyho useku ne toho kolik toho odehraje
a jestli myslis to ze ho chces do sp cupu, tak diky budovani noveho tymu budes stejne nejakou dobu bez nalady a tak ani nemuzes vyuzit naplno potencial toho hrace
Ale má dvě sezony na vybudování týmu z 27 - 28 letých hráčů pro SP cup a to mu ta nálada neublíží
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
frankie_doparoma wrote:co?! nevim jak sp cup souvisi s tim ze tri nejsou ctyri:)
tech 30kol sp ligy je meritkem k trvani nejakyho casovyho useku ne toho kolik toho odehraje
a jestli myslis to ze ho chces do sp cupu, tak diky budovani noveho tymu budes stejne nejakou dobu bez nalady a tak ani nemuzes vyuzit naplno potencial toho hrace
Ale má dvě sezony na vybudování týmu z 27 - 28 letých hráčů pro SP cup a to mu ta nálada neublíží
Tak...
...stejně tak - protože do ligy ho nepotřebuje, ho může použít na soukromé turnaje, kde mu nějaký ten cash může vydělat. Samozřejmě nemusí a i z mého pohledu je to zbytečně starý hráč, ale proti gustu žádný dišputát...
Keď som bol v déčku a už postupoval do céčka, hral som finále Bubnu proti Papovi. Za 30ročné posily som vyhodil okolo 10 mega (po zápase som ich predal za nejakých 3 mega), predlžovanie zmlúv v tom turnaji ma dokopy stálo tak 2-3M. A mal som na háku tých 10M, čo ma to všetko stálo, proste vyhrať ten turnaj som fakt chcel (že som ho nakoniec nevyhral, lebo všetko, čo mohlo stáť proti mne, stálo), je druhá vec. Keďže finále ssa hrlao len formou priateľáku, možno tiež mnohí nechápali, prečo nakupujem tých sráčov, čo o týždeň budú mať 31... Ak budem mať druhýkrát schopný tím a budem mať nádej na víťazstvo v Minci/Bubne, kľudne vyhodím 100 mega za posily (aj keby som ich mal po finále rovno prepustiť) a nebudem to chápať ako zbytočnú investíciu. Takže, Frenkič, čo je zbytočné a čo nie, je relatívne a závisí to na prioritách, taktike či konte daného manažéra. Na pohľad zbytočné mi akurát príde, keď som videl, ako manažér kúpil hráča za 12 mega a v nasledujúcej minúte ho dal na trh za 10, neskôr nastavil IBP na 10 a predal ho za 10. Ale aj to nie je isté, možnože ten manažér si vytipuje hráčov, u ktorých má nádej, že nie sú dotrénovaní, kúpi ich zdanlivo draho a po dotrénovaní predá ešte drahšie. A možno mu to 9 z 10krát vychádza a ja som si všimol akurát ten nešťastný prípad, keď mu to nevyšlo...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
jo kdyz koupi 15 hracu, tak je jeho nalade temer na nule a ma tri sezony na jejich vyuziti
tu prvni zabere nez zas nabere tymovou naladu
ok, pak muze hrat dve sezony
a co pak? rozproda (nalada na nule) a koupi novy?
ale pohoda, me je to uplne jedno, jen jsem vyjadril lehkej udiv nacez mi bylo odpovezeno ze se ridi neomylnou matematickou rovnici kde x=x, kde ovsem jeji jedn to x melo chybnou hodnotu, coz jsem napsal a bylo miodpovezeno poznamkou o sp cupu, kterou jsem, po pravde, nepochopil
hippo: ja bych nikdy nekoupil hrace kvuli jednomu matchi, teda pokud by ten match nebyl klicovej v boji o titul v A nebo by to nebylo finale sp cupu, holt kazdej mame jiny priority
jinak ze kludne vyhodis 100M za jedno finale pratelskyho turnaje je sice hezky, ale to z tebe mluvi prebytek penez, ja mel 100M na vybudovani celyho tymu, nemoralni kapitalisto :p
Tak já jsem byl taky trochu překvapen, že některé prodeje nenechal dojet až do konce. Ale vzhledem k tomu, že jsem se neobtěžoval mu ani napsat, tak teď můžu být nasraný leda sám na sebe. Na druhou stranu bylo to RM na 3 sezony už tak drahé (já jsem dával 21 mega), že ani jeho snový výkon 77 by mě asi nepřesvědčil, abych Mc Gradyho přehodil. A taktika prodeje je čistě Raffinovou věcí, pokud neporušil pravidla (a to zjevně neporušil), tak je po tom každému úplné hov.. Tím spíše, že napsat o někom šílené věci do tiskovky a pak od něj chtít koupit hráče, je samo o sobě dost nepochopitené.
frankie_doparoma wrote:
hippo: ja bych nikdy nekoupil hrace kvuli jednomu matchi, teda pokud by ten match nebyl klicovej v boji o titul v A nebo by to nebylo finale sp cupu, holt kazdej mame jiny priority
jinak ze kludne vyhodis 100M za jedno finale pratelskyho turnaje je sice hezky, ale to z tebe mluvi prebytek penez, ja mel 100M na vybudovani celyho tymu, nemoralni kapitalisto :p
To je o tom, že každý má iné priority. Minca je pre mňa viac ako posraté áčko, v ktorom aj tak už roky nebola čistá sezóna bez púšťania zápasov... A tie kecy, že si za 100M vybudoval káder, hovor vieš komu, to môžem aj ja povedať. Keď som skončil s obchodovaním v géčku, mal som tím, čo zahral výkon možno 120. Keď som tím rozpredával, áčko by mi (so 100exp) zahralo cez 150, béčko niečo pod 150. A na konte som mal presne o 100M menej ako v tom géčku. Ale za to sa nebudem chváliť, že ten tím ma dokopy stál 100M, pretože to má od pravdy hodne ďaleko... To oslovenie "nemorálny kapitalista" si preto strč vieš kam...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
no ja myslel tech 100 ne jako rozdil co bych mel min po rozprodani, ja myslel to kolik jsem mel dohromady na konte na zacatku
to ze uz jsem realne zaplatil za hrace x nasobky je vec jina, protoze to furt obmenuju...
a jestli te urazi nemoralni kapitalista, tak sorry, myslel jsem ze je to spis poklona :p
ps; a jestli je pro tebe "blbej" pohar pro 32tymu vic jak celosoccerprojectova liga pro 10k tymu..... tak to nechapu a divim se
ale pak nevim proc si plejtval zbytecne sily postupama nahoru...
frankie_doparoma wrote:ps; a jestli je pro tebe "blbej" pohar pro 32tymu vic jak celosoccerprojectova liga pro 10k tymu..... tak to nechapu a divim se
ale pak nevim proc si plejtval zbytecne sily postupama nahoru...
Slovo celosoccerprojectova je trosku zavadejici. Nikdo ti presne nerekne, kolik lidi klade opravdu duraz ciste na SP ligu, ale urcite to nebude 100%. Kdyz si odectes managery, kteri hraji v SP 4 zapasy tydne a lezi nekde v eFkach bez zadne snahy, pak managery jako ja, Tosa, Crue, DBS a dalsi, kteri se SP venuji dost, ale maji svoje vlastni souteze a SP ligu maji na haku, tak se klidne muzes dostat na cislo kolem 1000 lidi, kteri opravdu hraji SP ligu naplno a i to je podle me moc.
Takze otazka zni, jestli ten turnaj/soukromou ligu, kde opravdu hrajes proti vsem, kteri hraji danou udalost naplno a porazis opravdu ty, ktere povazujes za kvalitni ve finale nemuze opravdu tou kvalitou vyvazit podle me "blbou" SP ligu...
a takovy to zasrany klise, jak tomu nekdo rika ze nema ambice, ze hraje jen turnaje. ja tomu rikam ne ze nema ambice, ale ze nema ten spravnej managerskej um;) (a tak si nasel peknou vymluvu)
a to ze nejlepsi a nejkvalitnejsi tymy se soustredujou na A divizi, je bez diskuze. takze i kdyz vas bude treba milion, tebe a tech co povazujes za svy kolegy, tak furt bude cenejsi aspon se do toho A dostat a hrat s tymy jako mel Raffin, me_dinamo, Papa, Oslicek, Mantel, MichalKejchal, Sly, Hernan, Bart, Jeremy, JuliusCesar, Rinia.... nez se pomerovat v okruhu par znamejch (i kdyz jde v klidou delat oboje soucasne...)....
tam je ta nejvyssi kvalita
ja nemam nic proti turnajum, naopak, hraju jich co mozna nejvice a v soucasny chvili budu davat vse do Ladi Kuny a jeho flasky.
A je mi uplne jedno ze nekdo nehraje sp ligu a soustredujue se na jiny veci, jeho vec. Ale zpochybnovat kvality SP ligy na ukor nakejch sranda turnaju (opravdu ty kvalitni turnaje stejne vetsinou vyhraje jen ten kterej ma na to dokazat neco v sp lize...) mi prijde jako totalni ulet....
ps2512 wrote:
Je to každýho věc, co ho baví a co vnímá jako priority
jo dyt jo, to jsem taky psal
ale proste A divize jako vrchol sp lig je ta nejkvalitnejsi a nejprestiznejsi soutez na celym sp, srovnavat A divizi s turnajema....
btw. proc si teda chtel pred sezonou do Bé kdyz do A stejne nechcesl? co je na acku tak spatnyho? (krom toho ze dostat se tam stoji dost sil a clovek nemuze bejt noob)
Jde o to, že tam sranda končí.....aby jsi jen neprohrával, tak se musíš soutředit pouze na ligu a ostatní vypustit....to není pro mě.
Do Béčka jsem chtěl, kvůli manažerům, kteří ho hrají....tam kde jsem teď není nikdo z fora
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci