Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by mantel »

ps2512 wrote:Jde o to, že tam sranda končí.....aby jsi jen neprohrával, tak se musíš soutředit pouze na ligu a ostatní vypustit....to není pro mě.
Do Béčka jsem chtěl, kvůli manažerům, kteří ho hrají....tam kde jsem teď není nikdo z fora :cry:
nemusíš vše vypouštět, ale je fakt náročné zvládat Áčko i turnaje. Ale jde to.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

uz jsem chtel napsat ze teda podavam stiznost, ze me minulou Minci ukradl Ackar :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote:uz jsem chtel napsat ze teda podavam stiznost, ze me minulou Minci ukradl Ackar :p
Mantel je Mantel...to není Ačkař :D
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

mantel wrote:
ps2512 wrote:Jde o to, že tam sranda končí.....aby jsi jen neprohrával, tak se musíš soutředit pouze na ligu a ostatní vypustit....to není pro mě.
Do Béčka jsem chtěl, kvůli manažerům, kteří ho hrají....tam kde jsem teď není nikdo z fora :cry:
nemusíš vše vypouštět, ale je fakt náročné zvládat Áčko i turnaje. Ale jde to.
dá se skloubit v pohodě všechno...v áčku jsem krom Mince dosáhl na většinu svých nejvíce ceněných turnajových výher, turnaje jsem hrál (i když přece jenom už v trochu omezené míře) i minulou sezónu když jsem hrál naplno SP Cup a dá se říci i ligu..je ale fakt že já se turnajů z existenčních důvodů ani vzdát nemůžu, potřebuju ty hráče z něčeho platit :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

ps2512 wrote:Já v A divizi byl.....a už bych tam nechtěl :P
já už tam byl, ale s jiným týmem. Teď tam chci nakouknout znova, ale jelikož nemám tým na to, abych tam sehrál kdovíjak důstojnou roli, tak se tam nehodlám zdržovat... 8) a to nemluvím o tom, že se tam třeba ani nedostanu... 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote: dá se skloubit v pohodě všechno...v áčku jsem krom Mince dosáhl na většinu svých nejvíce ceněných turnajových výher, turnaje jsem hrál (i když přece jenom už v trochu omezené míře) i minulou sezónu když jsem hrál naplno SP Cup a dá se říci i ligu..je ale fakt že já se turnajů z existenčních důvodů ani vzdát nemůžu, potřebuju ty hráče z něčeho platit :)
hlavně jsi mi do ted nenapsal,jestli ti přišel ten pohárek ode mě. :roll: 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:Klucí moji milovaní .... uděláme spolu takovou dohodu .......od ted necháme tento topic čistě na problemy a řešení toho , čeho se tohle vlákno týká ........ chci od Vás tichý(bezpříspěvkový) souhlas.

Já jsem tady přímo pro Vás bez legracek ,abych řešil, radil , odpovídal a tím směrem to i pojedeme .

Věřím,že jsme rozumná komunita a diskuze na jakékoli jiné téma a reakce na něj necháme někam jinam , ať tu nemáme zbytečnej chaoz .( to se týká samozřejmě i mě ).

díky
jen pro připomenutí, už je to tu zase jak v tlachárně 8)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

pupajdi13 wrote:
Papa Bouba Diop wrote: dá se skloubit v pohodě všechno...v áčku jsem krom Mince dosáhl na většinu svých nejvíce ceněných turnajových výher, turnaje jsem hrál (i když přece jenom už v trochu omezené míře) i minulou sezónu když jsem hrál naplno SP Cup a dá se říci i ligu..je ale fakt že já se turnajů z existenčních důvodů ani vzdát nemůžu, potřebuju ty hráče z něčeho platit :)
hlavně jsi mi do ted nenapsal,jestli ti přišel ten pohárek ode mě. :roll: 8)
omluva :) vyjímá se krásně mezi ostatními... :wink:

Image
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

:cry: krása :cry:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

tomkycz wrote:
ps2512 wrote:Já v A divizi byl.....a už bych tam nechtěl :P
já už tam byl, ale s jiným týmem. Teď tam chci nakouknout znova, ale jelikož nemám tým na to, abych tam sehrál kdovíjak důstojnou roli, tak se tam nehodlám zdržovat... 8) a to nemluvím o tom, že se tam třeba ani nedostanu... 8)
ja tam nikdy nebyl a chci tam, s hracema ktery vsude jinde pro velkej fotbal odepsali 8)
sexy kote

Post by sexy kote »

Berušky v A kopaly a nebrání se to někdy zopakovat. Ačko a turnaje se souběžně dají hrát a kdo to nezvládá je pouze nešikovnej manažér :mrgreen: Ten kdo tvdí , že A není nejvíc, tak lže a maskuje jen svou neschopnost se tam dostat. :D Co mi přijde úplně nejvíc stupidní je do A postoupit a obratem tým rozprodat :roll:
ps2512

Post by ps2512 »

sexy kote wrote:Berušky v A kopaly a nebrání se to někdy zopakovat. Ačko a turnaje se souběžně dají hrát a kdo to nezvládá je pouze nešikovnej manažér :mrgreen: Ten kdo tvdí , že A není nejvíc, tak lže a maskuje jen svou neschopnost se tam dostat. :D Co mi přijde úplně nejvíc stupidní je do A postoupit a obratem tým rozprodat :roll:
to víme ale pššššš
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
impossible

Post by impossible »

Tak ono by se to dalo posunutou ještě do jiné roviny. Když se podívám zde: Na seznam nejvíce hranných fotbalových managerů tak vidím, že:

1. Hattrick (http://www.hattrick.org)
... 747,452 active members

2. ManagerZone Football (http://www.managerzone.com)
... 680,184 active users

3. Soccer Manager (http://www.soccermanager.com)
... 388,194 active users

V tom případě můžeme taky říct, že to být nejlepší v nějakém "blbém" SPčku, které hraje 5 a půl lidí je naivní, jelikož pravděpodobnost, že větší množství kvalitním managerů hraje Hattrick snižuje prestiž daného managera. Ale tohle už je hodně teoretická úvaha.

Situace porovnávání turnajů a ligy mi připoměla toto :mrgreen:
Big El wrote:
impossible wrote:Tak, oba zápasy byly odehrány ve stejnou dobu a všichni soupeři předvedli excelentní výkony:

Po 26 Bře 2012 (18:01 CET) Valcíři Chomutov C.F. 3-2 DBS on tour 144 - 141

V prvním semifinále využil podpory svých fanoušků jeden z favoritů turnaje, a tak Papu uvidíme i v posledním zápase turnaje. DBS nebyl snadným soupeřem, ale na novopečeného Áčkaře přece jen nestačil. Po loňském titulu to letos dotáhl opět daleko a stává se jedním z klenotů turnaje.

Aneb čerstvý Áčkař porazil čerstvého Háčkaře jen díky VDP :lol:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
frankie_doparoma

hehe, nikdo netvrdil ze jsou turnaje spatny, jen ze nikdy nemuzou a nedosahnou urovne a prestize A ligy na SP, ostatni managery me nak nezajimaj kdyz hrajem sp :roll:
nevim co ti tak vadi na vyssich divizi, ale jestli zpochybnujes jejich kvalitu a kvalitu celeho SP, co jsou po tom turnaje ketry hraje 32 tymu?!
a to ze obcas porazi nekdo kdo je dole nekoho z vyssi ligy? jo proc ne, tak to chodi
ale az ho porazi v sp lize, teprv to bude skutecna vyhra, kde oba meli stejnou podminky a stejnou pripravu a stejne narocnou cestu se tam dostat. vypoustet ligu a hrat jen turnaje je lehci...
sexy kote ma 100% pravdu! :P
to ze hrajes efko, klidne si ho hraj, nikdo ti to nebere, ale zpochybnovani sp ligy je jeden velkej lol. Psal si ze liga je spatna ze hrajes radsi turnaje, ktery turnaje z fora si za posledni dobu vyhral? ja koukal na poslednich asi pet sezon a zadnej nevidim
hrajes jednu z nejneizsi divizi na sp, kam se dostane kazdej kdo jen vytrenuje hrace a zadny turnaje nevyhravas - kdyz te to bavi, no problem, nikdo ti to nebere, ale je az smesny tvy zpochybnovani kvalit SP lig ktery dle tvych propoctu hraje "jen" tisic tymu kdez to turnaje 32 tymu (ktery taky ne vsichni hrajou na plno) a nebo druhej argument ze vlastne cely sp nema pretsiz kdyz haatrick hraje xkrat vic lidi
at si kazdej hraje jak chce, kdyz chce bejt nekdo dole, nevyhravat trofeje, at je, kdyz ho to tak bavi
at si to omlouva treba tim "ze nema ambice", ale fakt nechapu aby nakej efkar tady psal ve stylu ze ty vyssi ligy stejne stojej za hovno.... :roll: ...zni to totiz tak ze kdyby se ti chtelo a melo by to cenu tak to tu cely vyhrajes v prstem nose....
Big El

Post by Big El »

Tady celkem souhlas s Frenkiem, Mantelem, Kotětem, Papou, atd...

Aktuálně sice také SP ligu vypouštím a zaměřuji se na turnaje, ale navzdory tomu, že většina fórových turnajů má hodně vysokou kvalitu a vyhrát je může být skutečně hodně náročné, tak s prestiží a kvalitou SP ligy - zejména řekněme v A a B divizích, to jde srovnávat těžko.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”