Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Re: Divize A
Před chvílí si Prince88 vytáhl z poolu moji nabídku k přípravnému zápasu před naším vzájemným zítřejším ligovým kláním. Dnes prohrál se Strakapůdy, tak se bude chtít zítra doma healnout. Já dnes naopak postavil C-tým, který si hravě poradil s vidláky (8:1) a před zítřejším kláním šetřil nejlepší hráče. Pokud mi ty hráče schválně kluci z Freshe během přáteláku nezkriplovatí, tak se zítra pokusíme o nemožné.
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

Po téměř 4 letech s SP mě něco takového nemůže zaskočitPapa Bouba Diop wrote:první vskutku vyválčený bod v letošní sezóně
Valcíři Chomutov - Viastore 3-3 (130:137)

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
jo, holt štěstí sis vybral v SP cupu - tam to byly nervy drásající penaltytom17 wrote:Po téměř 4 letech s SP mě něco takového nemůže zaskočitPapa Bouba Diop wrote:první vskutku vyválčený bod v letošní sezóně

-
- Member of the Soccer Project Association
Jenom pokud nebudu muset nic dělatoslicek wrote:Pozice sportovního ředitele je volná, bereš?

Andrew - Sokol Čejč
No jo.. se mnou to jde v poslední době vod deseti k pěti... večer jsem se už nedostal na net, takže jsem sestavu neodladil. Navíc nálada dost v hajzlu, takže jsme předvedli mizerný výkon. Oleksovickým divákům se tímto omlouvámeps2512 wrote:Jak já to dělám. Další haluz a kdyby random nevzal to co s Freshem daroval, mohly to být body 3.

FC JEREMY
-
Diváci jsou rádi, že neviděli debakl svého týmuJeremy74 wrote:No jo.. se mnou to jde v poslední době vod deseti k pěti... večer jsem se už nedostal na net, takže jsem sestavu neodladil. Navíc nálada dost v hajzlu, takže jsme předvedli mizerný výkon. Oleksovickým divákům se tímto omlouvámeps2512 wrote:Jak já to dělám. Další haluz a kdyby random nevzal to co s Freshem daroval, mohly to být body 3.

Fresh 1 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 147 - 140
Ave RANDOM

Dynamo Oleksovice 1 - 1 FC JEREMY
výkony: 143 - 142
To jsem čučel

Dynamo Oleksovice 2 - 3 FC Strakapůd
výkony: 135 - 142
Vypuštěno na velmi přísného rozhodčího. Navíc jsme získali o 2 body víc, než jsme i v těch nejbujnějších představách očekávali

Přesto vládne v týmu menší sklamání z 11. místa

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 FCB Mikef
no konecne zase tri body tenle tyden byl spatnej co se da delat presto sesty misto parada a strata na treti dva bodiky nalada skoro na 90 taky bezva
ale hlave porad nemam CB jedno je malo a ty 31 to ho uz moc nepredvedou...
no konecne zase tri body tenle tyden byl spatnej co se da delat presto sesty misto parada a strata na treti dva bodiky nalada skoro na 90 taky bezva

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
FC Teschen 1 - 1 Totemo Baka (145 - 144)
ojoj...
... zaúřadovala moje lenivost přihlásit se po 22 hodině. Ráno jsem koukal jak péro z gauče na mého brankáře co hrál, než jsem si přečetl zprávy. Njn zpráva z tréningu ... A bylo vymalováno. No nic no, život jde dál...
ojoj...

... zaúřadovala moje lenivost přihlásit se po 22 hodině. Ráno jsem koukal jak péro z gauče na mého brankáře co hrál, než jsem si přečetl zprávy. Njn zpráva z tréningu ... A bylo vymalováno. No nic no, život jde dál...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

-
- Team President
Já jsem v něco takového doufal na půdě Freshe, ale ani proti deseti se to nedostavilo.tom17 wrote:Po téměř 4 letech s SP mě něco takového nemůže zaskočitPapa Bouba Diop wrote:první vskutku vyválčený bod v letošní sezóně

Tatran Střešovice

-
On už si to vybral se mnoudawron wrote:Já jsem v něco takového doufal na půdě Freshe, ale ani proti deseti se to nedostavilo.tom17 wrote:Po téměř 4 letech s SP mě něco takového nemůže zaskočitPapa Bouba Diop wrote:první vskutku vyválčený bod v letošní sezóně

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Král je mrtev, ať žije král!!! Aneb titul v A-divizi bude ve správných rukou.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=36

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Tak a je to tu. Dle předsezonních prognóz jsme tam, kde jsme již dávno měli být......krčíme se na 13. místě tabulky
zztopai 3 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 145 - 139
Při velmi přísném rozhodčím a proti výhodě domácího prostředí to nemělo cenu hrotit a tak nastoupil B tým.
A tým je připraven na zítřejší domácí zápas proti Bizonům. Jelikož má Bizon celkem dost hráčů v trestu nebo zraněných, nic jiného než 3 body nebereme!!!!
Poté následuje poslední zápas sezony proti madam Kelis na jejím hřišti. Uděláme vše pro to, aby jsme po půli sezony byli nad čárou ponoru

Při velmi přísném rozhodčím a proti výhodě domácího prostředí to nemělo cenu hrotit a tak nastoupil B tým.
A tým je připraven na zítřejší domácí zápas proti Bizonům. Jelikož má Bizon celkem dost hráčů v trestu nebo zraněných, nic jiného než 3 body nebereme!!!!
Poté následuje poslední zápas sezony proti madam Kelis na jejím hřišti. Uděláme vše pro to, aby jsme po půli sezony byli nad čárou ponoru

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Já pořád nechápu, s čím měl ten Xixor furt takovej problém , Janča dneska jasně ukázal,jak se to na mistry hrajekopeckar wrote:Král je mrtev, ať žije král!!! Aneb titul v A-divizi bude ve správných rukou.![]()
![]()
![]()

-
To je ono pořád to nechceš hrotit a potom hlídáte ponor..Tak hlavně to udýchat..ps2512 wrote:Tak a je to tu. Dle předsezonních prognóz jsme tam, kde jsme již dávno měli být......krčíme se na 13. místě tabulky![]()

JPD - B.3
-
GOODpupajdi13 wrote: Já pořád nechápu, s čím měl ten Xixor furt takovej problém , Janča dneska jasně ukázal,jak se to na mistry hraje![]()

PS: Julius byl Everest, ale na dohled. Největší problém byl ten, že kyslík došel už v pěti tisících metrech (CML).

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0