SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by kopeckar »

jancarik wrote:tak koukam ze zitra hraju s Hckarem nejakej N.N. :mrgreen: moc peknej stadak ma pro 4tisice kuva proc ja proc...
No jestli chcete vypadnout teta, tak tam šoupněte nějakej ten plakeťáckej výkon a je to. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
xixor

Post by xixor »

My bychom zítra vážně rádi vypadli.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
jancarik

Post by jancarik »

kopeckar wrote:
jancarik wrote:tak koukam ze zitra hraju s Hckarem nejakej N.N. :mrgreen: moc peknej stadak ma pro 4tisice kuva proc ja proc...
No jestli chcete vypadnout teta, tak tam šoupněte nějakej ten plakeťáckej výkon a je to. :mrgreen:
vypadnout asi ne a hlavne jsem spis nechtel tolik prodelat :mrgreen: asi se pokusime prokousat co nejdal...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no já si zítra udělám svůj osobák co se týče spodní hranice výkonu a snad to na výhru nebude stačit :) SP pohár je pro nás momentálně drahá sranda :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mouven

Post by mouven »

celej den premejslim, jestli vypadnout nebo ne.. kdyz bude volna stredu bude aspon malinka sance na ctvrtecni pohar.. ale ono to je asi stejnak jedno a jedna vyhra tejdne by se asi hodila:-D
FK Bolka FOREVER
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Papa Bouba Diop wrote:no já si zítra udělám svůj osobák co se týče spodní hranice výkonu a snad to na výhru nebude stačit :) SP pohár je pro nás momentálně drahá sranda :)
tak z toho byl krásnej výkon 60 a ještě hezčí prohra 4:1 :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hadis

Post by Hadis »

Podařilo se !!!
Díky Big El jsem nastavil sestavu, která předvedla výkon 56, soupeř dal svůj obvyklý standart 64 a vyhrál 3:1.
tento týden prostě čtvrtek musím oželet, ale jsem venku z poháru a to mě těší :lol: :lol: :lol:

Finanční ztráta je "pouhých" 176952 €.
Hadis
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

Jo tohle milujeme, dnes jsme si porazili doma s jedním Géčkařem 4:2 (118:102) a příští středu přivítám u nás dalšího. Spokojenost na všech frontách. Nové losovací zařízení, které dodala naše dceřinná společnost Newmows funguje velmi dobře. Dnes zisk 80.059 EUR. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

Výhra 2:0 nás posouvá do dalšího kola, kde pojedeme na půdu týmu latvia.f.c., který je 1. v G a má tsadion pro 4000 fanoušků. Losovací systém, který dodala kopečkářova dceřinná společnost Newmows se evidentně nedokáže zavděčit všem.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Big El

Post by Big El »

Elninové hráli doma s holandským týmem držícím 4.místo v H divizi. Nastoupili k zápasu v hodně míchané sestavě a s minimální motivací. A jak to vypadalo? 22.minuta: Paul Papp přivádí k šílenství necelé dvě stovky hostujících fanoušků. 0:1. Elninové jsou jako opaření. Neumí si přihrát a když si přihrají, tak se jim na kopačky vkrádá nervozita, obrana je děravá a soupeři pronikají do nebezpečných brejků. Až ve 45.minutě gólem do šatny přinese ušmudlané vyrovnání Richard Zapletal. Při odchodu do šaten vyprovází hráče pískot a při nástupu z nich vítá potlesk holandského outsidera. Ovšem v druhé půli už je to staré dobré Elnino. Výborně se osvědčuje posila, jež přišla do týmu z Chellsea jen pár hodin před zápasem. Petr Pospěch střílí 4 góly a Elnino nakonec vítězí 7:1 (ale že nás ta první půle vystrašila!)

Elnino Prague - Fc Tukker 7:1 (120:41)

Domácí zápas je tak ziskový. Sice jen mírně, ale přece. S kopečkářovým losovacím systémem panuje spokojenost relativní. Opět tým z H divize, tentokrát venku, ale podržte se - celých 7000 míst, takže snad nevykrvácíme tak moc, jak jsme se báli.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

jsme venku 8) fin. ztráta je pouze 40 tis., to jsme korigovali přijatou reklamou takže pohoda...
ps2512

Post by ps2512 »

No tak co my?
EVERUNITED F.C. 0 - 7 Dynamo Oleksovice
výkony: 81 - 122
G divizní tým nestačil na naše C mužstvo. Již v 31. minutě byl stav 0:6
Pokladna: - 242 464,-- :roll:
V dalším kole hrajeme opět venku (pane Kopečkář, copak jste to za to losovací zařízení pořídil? :twisted: :evil: ), ale na hřišti D divizního týmu, který hraje o záchranu. Naštěstí má krásný stadiónek pro 27 000 diváků, tak by ta ztráta neměla být tak velká. Cíle jsou jasné: NEpostoupit!!! :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mouven

Post by mouven »

Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D
FK Bolka FOREVER
bono25
Team President

Post by bono25 »

mouven wrote:Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D

no, já to bohužel nedokázal :( výhra doma po fantastickým výkonu 72 a ztráta asi 400.000 :shock:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tak kanarska juniorka ukazala co umi a po velmi peknem a takticky zvladnutem utkani jsme venku .
vysledek 1 : 3 - vykony 59 : 83
jeste ze jsem nestavel dobre hrace, hoste mi v utkani 2 zranili :shock:
ztrata pouhych 100tisic :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”