No jestli chcete vypadnout teta, tak tam šoupněte nějakej ten plakeťáckej výkon a je to.jancarik wrote:tak koukam ze zitra hraju s Hckarem nejakej N.N.moc peknej stadak ma pro 4tisice kuva proc ja proc...

Moderator: Czech Moderators
No jestli chcete vypadnout teta, tak tam šoupněte nějakej ten plakeťáckej výkon a je to.jancarik wrote:tak koukam ze zitra hraju s Hckarem nejakej N.N.moc peknej stadak ma pro 4tisice kuva proc ja proc...
vypadnout asi ne a hlavne jsem spis nechtel tolik prodelatkopeckar wrote:No jestli chcete vypadnout teta, tak tam šoupněte nějakej ten plakeťáckej výkon a je to.jancarik wrote:tak koukam ze zitra hraju s Hckarem nejakej N.N.moc peknej stadak ma pro 4tisice kuva proc ja proc...
tak z toho byl krásnej výkon 60 a ještě hezčí prohra 4:1Papa Bouba Diop wrote:no já si zítra udělám svůj osobák co se týče spodní hranice výkonu a snad to na výhru nebude stačitSP pohár je pro nás momentálně drahá sranda
mouven wrote:Uff tak to bylo o fous.. po vykonech 49-49 postupuje souper po remize a vyhranych penaltach..Ale byla to veeelka fuska a uz jsem moc neveril, ze to dokazu:-D