mno.... podle mì by to šlo... ty dùchody se budou nastavovat pøi ranní simulaci a v tu dobu bude na TL... akorát by mìl za chvilku morálku na nulehappyna17 wrote:nechápu to mocjencha10 wrote:no to vimale on ho zatim neohlásil
takže bych ho tam dal tøeba za 10M za dva dny ,když by nebyla nabídka bych ho stáhnul, a takhle furt dokola
šlo by to?ale když ho tam dáš a zase stáhneš tak stejnì v jednu chvíli ohlásí odchod do dùchodu a na tl už ho nedáš
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak ho nakonec dostal... Ostatní asi tedy takykobop wrote:Ok, tak vám pak dám vìdìt, jak to jehappyna17 wrote:tak tos mì dostalkobop wrote:Dostane mùj hráè titul nejlepší støelec, když je jich na prvním místì víc?netušim
ale já bych øek že jo
Last edited by kobop on Tue Feb 06, 2007 6:21 pm, edited 1 time in total.
a myslíš že mi nemùžou nìco udìlat že sem koupil 2??Tom151 wrote:Ja bych rek, ze kdyz uz je nabidka podana, tak by to melo urcite probehnout...Prece az prijde, tak ti tam nenapisou- "Bohuzel, majiteli prodavajiciho hrace vyprselo clenstvi v SPFA, proto se transfer nemuze uskutecnit", to by bylo hodne divny, kdyby to tak fungovalo....niel wrote:Byl sem domluveny s jednym manazerem ze mi proda 2 hrace...prodal mi jednoho ale ted mi skoncilo spfa a newim estli bude moct prodat i toho druheho,i kdyz na neho uz mam podanou nabidku....co myslíte???

FC Jalgpallikoondis
-
Das vytvorti new topic a tam uplne dole mas otazku a aj odpovede tam napises napr ADIDAS*sadlos* wrote:grrr ptám se tu vzácnì, ale co už![]()
Jak pøidám anketu u topicu, co jsem založil a jak mùžu zmìnit jeho jméno:?:![]()
Nebo to mùžou jen moderátoøi![]()

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
když zapomeneš dát anketu tak jí mùže pøidat moderátor*sadlos* wrote:grrr ptám se tu vzácnì, ale co už![]()
Jak pøidám anketu u topicu, co jsem založil a jak mùžu zmìnit jeho jméno:?:![]()
a název mùžeš zmìnit sám klikneš hned na první pøíspìvek co si dal a dáš zmìnit a nahoøe máš napsáno v pøedmìtu jméno topicu

-
díkyhappyna17 wrote:když zapomeneš dát anketu tak jí mùže pøidat moderátor*sadlos* wrote:grrr ptám se tu vzácnì, ale co už![]()
a název mùžeš zmìnit sám klikneš hned na první pøíspìvek co si dal a dáš zmìnit a nahoøe máš napsáno v pøedmìtu jméno topicu
-
a de vùbec dát na TL když má morálku menší než 25krup72 wrote:když ho dáš na TL, klesne mu o 25... a když ho vezmeš z Tl zpìt, klesne mu o dalších 25 ...jencha10 wrote:takže když je hráè na transfer listu tak mu padá morálka?
jinak bych to dìlal tak že bych ho odpoledne stáhnul a hned zase na TL dal, takže by na konec nemìl ani pomyšlení

-
jasne da sa a bude mat 0 moralku.....happyna17 wrote:a de vùbec dát na TL když má morálku menší než 25krup72 wrote:když ho dáš na TL, klesne mu o 25... a když ho vezmeš z Tl zpìt, klesne mu o dalších 25 ...jencha10 wrote:takže když je hráè na transfer listu tak mu padá morálka?
jinak bych to dìlal tak že bych ho odpoledne stáhnul a hned zase na TL dal, takže by na konec nemìl ani pomyšlení![]()
![]()
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
Ja ked som zo zaciatku nevedel cenu hraca tak tolkokrat som ho stiahol a dal tam ze myslim ze aj 0% moralky malhappyna17 wrote:zkoušel nìkdo dát na TL hráèe s 0% morálkouIvo08-LSG wrote:jasne da sa a bude mat 0 moralku.....
Ivo08 - LSG Nové Zámky

jj zkousel a zvysi se mu (asi o 20%)happyna17 wrote:zkoušel nìkdo dát na TL hráèe s 0% morálkouIvo08-LSG wrote:jasne da sa a bude mat 0 moralku.....
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759