Divize C

Moderator: Czech Moderators

sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize C

Post by sexy kote »

Zatím hnusný třetí flíček :cry: Jednou body loupil pískálek, dvakrát random :evil: Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík :roll: Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků :mrgreen: a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Azor

Post by Azor »

sexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíček :cry: Jednou body loupil pískálek, dvakrát random :evil: Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík :roll: Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků :mrgreen: a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu si :twisted:
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
sexy kote

Post by sexy kote »

Azor wrote:
sexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíček :cry: Jednou body loupil pískálek, dvakrát random :evil: Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík :roll: Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků :mrgreen: a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu si :twisted:
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybu :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

sexy kote wrote:
Azor wrote:
Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybu :mrgreen:
Sám jsi psal, že jedenkrát body loupil rozhodčí a 2x random, takže to co píšeš, nemusí být úplně pravda. Jinak, spíš jsem měl napsat, že když tým A musí vyhrát, tak tým B musí prohrát.
mantel

Post by mantel »

Tahle debata je asi zbytečná, já si nechám své teorie, ty si budeš taky dělat to svoje. Pokud to bude v rámci pravidel, tak není co řešit. Pokud není, tak dříve nebo později se to projeví. Nehledě na to, že úspěch dosažený s dopomocí podvodu bude mít vždycky zvláštní příchuť. Čímž bych tuto debatu ukončil, protože nejsem schopen dokázat, že má teorie je správná, stejně jako ty mě nemůžeš přesvědčit, že správná není.
tomkycz

Post by tomkycz »

sexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...
a tím spíš teď než kdy jindy předtím 8) Na výsledek jsem teda fakt zvědavej...
sexy kote

Post by sexy kote »

tomkycz wrote:
Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebude :( Faktem zase je, že mašina už o nic nehraje a může chtít ušetřit na platech :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

sexy kote wrote:
tomkycz wrote:
Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebude :( Faktem zase je, že mašina už o nic nehraje a může chtít ušetřit na platech :mrgreen:
Tak to jsem zvědavý, jak se nakonec rozhodneš. :lol: Předem se omlouvám, že jsem porušil své minulé věty o uzavření tohoto tématu z mé strany, ale nemohl jsem si pomoci. :oops:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ono ani výhra Beruškám nezaručí postup, nakoľko v skóre stále strácajú 4 góly na Bulhara a v zápase proti 15-temu ich rozhodne nemusia dohnať (a spoliehať sa na to, že Bulhar vonku neporazí 5. tím tabuľky, to sa tiež moc nedá).

Osobne ale fandím obom českým tímom, síce ich manažéri podvádzali dlho celý SoccerProjekt, Bulhar mňa osobne podrazil dvakrát a to mi stačí, takže si prajem, aby Mašina to Beruškám pustila a ešte rozmýšľam, že ten 5. tím tabuľky dostane nejaké to školenie... :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
oliwapol

Post by oliwapol »

Další sezona v C 9 mě čeká a jak tak na to koukám,už na čase zase bojovat o titul. :)
ACS Pardubice
oliwapol

Post by oliwapol »

Po 2 týdnech máme odehráno 8 zápasů a to znamená 8 výher pro ACS Pardubice :)

jen tak dál :mrgreen:
ACS Pardubice
oliwapol

Post by oliwapol »

7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibně :)
ACS Pardubice
Milko

Post by Milko »

oliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibně :)
To už nemôžeš pustiť :!: Len tak ďalej kamaráde...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
oliwapol

Post by oliwapol »

Milko wrote:
oliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibně :)
To už nemôžeš pustiť :!: Len tak ďalej kamaráde...
Neumim počítat,dokonce 16 :mrgreen: ,to už bude sranda :)
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

Ahoj, tak sem tu 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”