Divize C
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize C
Zatím hnusný třetí flíček
Jednou body loupil pískálek, dvakrát random
Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík
Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků
a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík
Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků
a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybuAzor wrote:Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
![]()
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
Sám jsi psal, že jedenkrát body loupil rozhodčí a 2x random, takže to co píšeš, nemusí být úplně pravda. Jinak, spíš jsem měl napsat, že když tým A musí vyhrát, tak tým B musí prohrát.sexy kote wrote:Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybuAzor wrote:Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
![]()
Tahle debata je asi zbytečná, já si nechám své teorie, ty si budeš taky dělat to svoje. Pokud to bude v rámci pravidel, tak není co řešit. Pokud není, tak dříve nebo později se to projeví. Nehledě na to, že úspěch dosažený s dopomocí podvodu bude mít vždycky zvláštní příchuť. Čímž bych tuto debatu ukončil, protože nejsem schopen dokázat, že má teorie je správná, stejně jako ty mě nemůžeš přesvědčit, že správná není.
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...
Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebudetomkycz wrote:a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...Na výsledek jsem teda fakt zvědavej...
Tak to jsem zvědavý, jak se nakonec rozhodneš.sexy kote wrote:Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebudetomkycz wrote:a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...Na výsledek jsem teda fakt zvědavej...
Faktem zase je, že mašina už o nic nehraje a může chtít ušetřit na platech
-
Hippopotamus
Ono ani výhra Beruškám nezaručí postup, nakoľko v skóre stále strácajú 4 góly na Bulhara a v zápase proti 15-temu ich rozhodne nemusia dohnať (a spoliehať sa na to, že Bulhar vonku neporazí 5. tím tabuľky, to sa tiež moc nedá).
Osobne ale fandím obom českým tímom, síce ich manažéri podvádzali dlho celý SoccerProjekt, Bulhar mňa osobne podrazil dvakrát a to mi stačí, takže si prajem, aby Mašina to Beruškám pustila a ešte rozmýšľam, že ten 5. tím tabuľky dostane nejaké to školenie...
Osobne ale fandím obom českým tímom, síce ich manažéri podvádzali dlho celý SoccerProjekt, Bulhar mňa osobne podrazil dvakrát a to mi stačí, takže si prajem, aby Mašina to Beruškám pustila a ešte rozmýšľam, že ten 5. tím tabuľky dostane nejaké to školenie...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
oliwapol
Další sezona v C 9 mě čeká a jak tak na to koukám,už na čase zase bojovat o titul. 
ACS Pardubice
-
oliwapol
Po 2 týdnech máme odehráno 8 zápasů a to znamená 8 výher pro ACS Pardubice
jen tak dál
jen tak dál
ACS Pardubice
To už nemôžeš pustiťoliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibně
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
oliwapol
Neumim počítat,dokonce 16Milko wrote:To už nemôžeš pustiťoliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibněLen tak ďalej kamaráde...
ACS Pardubice
Ahoj, tak sem tu