Moderator: Czech Moderators
Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík
Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků
a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybuAzor wrote:Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
Nejvíc mrzí ztráta z pátečního zápasu v bulharsku, kde se i přes redku v 80 minutě povedlo domácí přehrát na výkony 148 : 147 bohužel to stačilo jen na bodík
Škoda té redky ,mohl padnout nový beruščí rekord a být zahraný né úplně běžný venkovní výkon v C divizích 150. V pondělí další důležitý zápas. Po 18 měsících od doletu Razvanicova poštovního holuba přichází první zápas nových týmů hříšníků
a bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině, která zatím neztratila ani bodík.
![]()
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
Sám jsi psal, že jedenkrát body loupil rozhodčí a 2x random, takže to co píšeš, nemusí být úplně pravda. Jinak, spíš jsem měl napsat, že když tým A musí vyhrát, tak tým B musí prohrát.sexy kote wrote:Když už se tu držíš Mantelovsko -koltovské scifi teorie, "tak B tým je silnější A týmu" asi udělali soudruzi v NDR nějakou chybuAzor wrote:Možná to schytám, že tu zase vytahuji "staré prádlo", ale tak mě to nedá a rýpnu sisexy kote wrote:Zatím hnusný třetí flíčekJednou body loupil pískálek, dvakrát random
![]()
Tož to je jasný, že když A tým potřebuje vyhrát, tak B tým musí prohrát, ty náš sexy kocourku
a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...
Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebudetomkycz wrote:a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...Na výsledek jsem teda fakt zvědavej...
Tak to jsem zvědavý, jak se nakonec rozhodneš.sexy kote wrote:Beruškám schází Áčkové LM a RM a spinfo říká , že s o 1 bodík horším výkonem žádné vyprášení kožichu nebudetomkycz wrote:a tím spíš teď než kdy jindy předtímsexy kote wrote: bude tedy nutné vyprášit kožich rudé mašině...Na výsledek jsem teda fakt zvědavej...
Faktem zase je, že mašina už o nic nehraje a může chtít ušetřit na platech
To už nemôžeš pustiťoliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibně
Neumim počítat,dokonce 16Milko wrote:To už nemôžeš pustiťoliwapol wrote:7 kol do konce a náskok 15 bodů,to vypadá slibněLen tak ďalej kamaráde...