tak ted jsi mě hodně pobavilPaToM wrote: Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...
 palec nahoru.
  palec nahoru.Moderator: Czech Moderators
tak ted jsi mě hodně pobavilPaToM wrote: Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...
 palec nahoru.
  palec nahoru.Tak u mňa bola táto sezóna asi aj reálna, ale to by som musel držať team pohromade a nevetrať káder (väčšiu časť sezóny som hral s náladou medzi 60 - 90). Ale zas musel som trochu zarábať, lebo v peňaženke mám celkom prázdno.. Ak sa mi podarí niečo dobré nájsť v najblížších týždňoch na trhu, tak by som skúsil zabojovať o postup už v budúcej sezóne, ale uvidímePaToM wrote:To áno, podarilo sa, paráda!
Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...
No a čo ty? Kedy to potiahneš do najvyššej divízie?

Trikrát hurá, hurá, hurá
 Trikrát hurá, hurá, hurá  

Do riti, Noldor sa vracia a zasa ide vsetkych bitHippopotamus wrote:Noldor 1 - 0 FC Vrije Val
výkony: 111 - 99
Aj napriek dvom redkám v závere zápasu (81.min a 86.min) na mojej strane som ustrážil najtesnejší náskok a po vyše sezóne - presne po 33 ligových zápasoch - sa konečne teším z nejakého bodového zisku, a to rovno z celučičkých troch bodov
Trikrát hurá, hurá, hurá

No vracia sa, vracia, má to zase namierené do eFkagregoric wrote:Do riti, Noldor sa vracia a zasa ide vsetkych bit

Jo a promin za to viteztvi ve cvrtek pri stejnem vykonu
 Jo a promin za to viteztvi ve cvrtek pri stejnem vykonu  Ja postupovat nehodlam, nechci pak bojovat o udrzeni, radeji tady budu vyhravat a i nadale pomalu budovat (siroky) tym. Mozna pristi sezonu se pokusim dostat do D8.
 Ja postupovat nehodlam, nechci pak bojovat o udrzeni, radeji tady budu vyhravat a i nadale pomalu budovat (siroky) tym. Mozna pristi sezonu se pokusim dostat do D8.
Tak bohužel jsem nezískal ani bod, ale tak co se dá dělat, beru to tak že mě pomohla VDP a Tobě Pan Randommaybach wrote:Ted se divam, ze z tohoto fora jsme az tri v divizi E24Jo a promin za to viteztvi ve cvrtek pri stejnem vykonu
Ja postupovat nehodlam, nechci pak bojovat o udrzeni, radeji tady budu vyhravat a i nadale pomalu budovat (siroky) tym. Mozna pristi sezonu se pokusim dostat do D8.
 Jinak jsem 6., o 2 body za 5.týmem a o 4 body před 7.týmem na sestupové body mám již 7 bodů náskoku, zatím to vypadá dobře
  Jinak jsem 6., o 2 body za 5.týmem a o 4 body před 7.týmem na sestupové body mám již 7 bodů náskoku, zatím to vypadá dobře  
 No tak udrzet se v nasi E24 neni moc tezke
 No tak udrzet se v nasi E24 neni moc tezke  A pristi sezonu k nam dorazi jeden SP tym z E70.
 A pristi sezonu k nam dorazi jeden SP tym z E70.
 ) včera ale musel nastoupit mix A-B týmu a byla z toho první ligová prohra o 2 góly v krátké historii týmu Banik 1922
 ) včera ale musel nastoupit mix A-B týmu a byla z toho první ligová prohra o 2 góly v krátké historii týmu Banik 1922 Jinak minulou sezonu jsem s nim dva krat zaslouzene prohral.
 Jinak minulou sezonu jsem s nim dva krat zaslouzene prohral.