Divize D

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize D

Post by Azor »

Baníček - Sporting FC 0:0 (135-128)
Agr.:85-80 Roz.:59

Tak i na mě si Pan Random smlsnul, většinou mi pomáhá, ale dnes si asi řekl, že už toho bylo dost a celkem výrazně mě poškodil (o 7b. lepší výkon a zápas byl bez penalt)
Už vedeme jen o 2 body, 3.tým je za námi o 8 bodů
Azor

Post by Azor »

F.C. MED POP VAL TM 2009 - Baníček 1:1 (132-133)
Agr.:90-100 Roz.:30
ČK: 1-0 (80.min.)
Další remíza, tentokráte skoro spravedlivá. Minulou středu jsme na 2.tým měli náskok 9 bodů, jenže od té doby máme bilanci 1-3-1 no a už jsme 2., díky menšímu počtu výher a také skóre. Na 3.tým máme náskok 6 bodů, to bysme už měli udržet a snad si vezmeme zpět i to 1.místo :)
Ataner

Post by Ataner »

Dnes těsná výhra,závěr se vypouští a nám se vrátilo 12 hráčů z transfer listu .. :wink:
Otázka zní : Opřeme se do toho ještě příští ročník nebo už se konečně vyhneme nervům a nakoukneme do turnajů .. :?:
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Po dlouhé době záchrana v Déčku...Jsme na 9.místě a ztrácíme dva body na pátého, bylo by fajn skončit na penězích, ale to asi nedopadne...Příští sezóna bude stejná, boj o udržení...Ono s tím co mám to na postup opravdu není, ale aspoň mám dobrý pocit, že hraji v rámci fair play a nepatřím mezi ty manažery a manažerky, kteří se pro úspěch sníží k podvodům o kterých potom bez jakékoliv známky studu mají tu drzost diskutovat na fóru... :wink:
FC Žďár nad Sázavou - D.25
Ataner

Post by Ataner »

malantajari wrote:Po dlouhé době záchrana v Déčku...Jsme na 9.místě a ztrácíme dva body na pátého, bylo by fajn skončit na penězích, ale to asi nedopadne...Příští sezóna bude stejná, boj o udržení...Ono s tím co mám to na postup opravdu není, ale aspoň mám dobrý pocit, že hraji v rámci fair play a nepatřím mezi ty manažery a manažerky, kteří se pro úspěch sníží k podvodům o kterých potom bez jakékoliv známky studu mají tu drzost diskutovat na fóru... :wink:
Tak u nás to na postup bezpochyb bylo ..můžu za to snad já že se najde vždycky někdo lepší ? :mrgreen:
JPD - B.3
PaToM

Post by PaToM »

Budúcu sezónu sa budeme trošku obšmietať tu. Tak hádam to tu s nami vydržíte. :)
Ciele na ďalšiu sezónu okrem zlepšenia sa na transfer liste nie sú žiadne, ale bolo by pekné nezostúpiť. Ak to nepôjde, siliť to nebudeme.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Tak jsme nakonec skončili na 7.místě...Jasně, mohlo to být lepší ale po bitvě je každý generál...No a co další sezóna? Udržet se, doufat, že se stane zázrak a z tréninkového centra přijde hvězda, kterou prodám za těžký háky a posunu tým o level výše...Možná taky úspěch v SP poháru...Uvidíme... :mrgreen: :mrgreen:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Aj ja sa hlásim v tomto topicu - v najbližšej sezóne budem hrať v D.11, kam sa vraciam po štyroch sezónach. Pri mojom prvom postupe do D som zaknihoval historické šieste miesto, v druhej sezóne som D opustil (keďže som začal s prestavbou kádra).

Cieľom do budúcej sezóny bude postup do C - šancu vidím reálne, ale bude to rozhodne náročná sezóna.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Ataner

Post by Ataner »

Tak nám to zítra opět začíná..no nebude to lehká sezóna ale popereme se o co nejlepší flíček .. :wink:
Na zítra hlásíme hned dvě zlomeniny v A týmu z předsezóní přípravy a marně hledáme finance pro letní posily...no každopáně to bude ještě veselý .. :lol:
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Ataner wrote:Tak nám to zítra opět začíná..no nebude to lehká sezóna ale popereme se o co nejlepší flíček .. :wink:
Na zítra hlásíme hned dvě zlomeniny v A týmu z předsezóní přípravy a marně hledáme finance pro letní posily...no každopáně to bude ještě veselý .. :lol:
No tak u nás jsme všichni zdraví, co se týče financí tak jsme na tom stejně a cíl máme jediný: udržet se v Déčku...Tak uvidíme... :D
PaToM

Post by PaToM »

Prvý zápas sezóny sme mali iba malý kúsok smoly. Po výkone o bod lepšom (129 - 130) sme vonku iba remizovali v bezgólovom zápase. Po prvom zápase sa tak držíme na priebežnom 7. mieste.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

taky remíza :evil:
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

No tak zase nám se dařilo a vyhráli jsme... :lol: :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

malantajari wrote:No tak zase nám se dařilo a vyhráli jsme... :lol: :lol:
a tak je to v pořádku, rovnováha musí být... :twisted:
gregoric
Team President

Post by gregoric »

FC Rovinka - MFK Laborec Strazske 4:2 (4:1), výkony 142 - 126
S úvodným zápasom maximálna spokojnosť, víťazstvo o dva góly pri výkone +16. Úvodný týždeň sezóny vypadá relatívne jednoduchšie, no v zostávajúcich troch zápasoch mám dosť prísnych rozhodcov, takže výkon z prvého kola tak skoro asi nezopakujem :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”