Divize D
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize D
Baníček - Sporting FC 0:0 (135-128)
Agr.:85-80 Roz.:59
Tak i na mě si Pan Random smlsnul, většinou mi pomáhá, ale dnes si asi řekl, že už toho bylo dost a celkem výrazně mě poškodil (o 7b. lepší výkon a zápas byl bez penalt)
Už vedeme jen o 2 body, 3.tým je za námi o 8 bodů
Agr.:85-80 Roz.:59
Tak i na mě si Pan Random smlsnul, většinou mi pomáhá, ale dnes si asi řekl, že už toho bylo dost a celkem výrazně mě poškodil (o 7b. lepší výkon a zápas byl bez penalt)
Už vedeme jen o 2 body, 3.tým je za námi o 8 bodů
F.C. MED POP VAL TM 2009 - Baníček 1:1 (132-133)
Agr.:90-100 Roz.:30
ČK: 1-0 (80.min.)
Další remíza, tentokráte skoro spravedlivá. Minulou středu jsme na 2.tým měli náskok 9 bodů, jenže od té doby máme bilanci 1-3-1 no a už jsme 2., díky menšímu počtu výher a také skóre. Na 3.tým máme náskok 6 bodů, to bysme už měli udržet a snad si vezmeme zpět i to 1.místo
Agr.:90-100 Roz.:30
ČK: 1-0 (80.min.)
Další remíza, tentokráte skoro spravedlivá. Minulou středu jsme na 2.tým měli náskok 9 bodů, jenže od té doby máme bilanci 1-3-1 no a už jsme 2., díky menšímu počtu výher a také skóre. Na 3.tým máme náskok 6 bodů, to bysme už měli udržet a snad si vezmeme zpět i to 1.místo

-
- Member of the Soccer Project Association
Dnes těsná výhra,závěr se vypouští a nám se vrátilo 12 hráčů z transfer listu ..
Otázka zní : Opřeme se do toho ještě příští ročník nebo už se konečně vyhneme nervům a nakoukneme do turnajů ..

Otázka zní : Opřeme se do toho ještě příští ročník nebo už se konečně vyhneme nervům a nakoukneme do turnajů ..

JPD - B.3
-
- Team Manager
Po dlouhé době záchrana v Déčku...Jsme na 9.místě a ztrácíme dva body na pátého, bylo by fajn skončit na penězích, ale to asi nedopadne...Příští sezóna bude stejná, boj o udržení...Ono s tím co mám to na postup opravdu není, ale aspoň mám dobrý pocit, že hraji v rámci fair play a nepatřím mezi ty manažery a manažerky, kteří se pro úspěch sníží k podvodům o kterých potom bez jakékoliv známky studu mají tu drzost diskutovat na fóru... 

FC Žďár nad Sázavou - D.25
-
Tak u nás to na postup bezpochyb bylo ..můžu za to snad já že se najde vždycky někdo lepší ?malantajari wrote:Po dlouhé době záchrana v Déčku...Jsme na 9.místě a ztrácíme dva body na pátého, bylo by fajn skončit na penězích, ale to asi nedopadne...Příští sezóna bude stejná, boj o udržení...Ono s tím co mám to na postup opravdu není, ale aspoň mám dobrý pocit, že hraji v rámci fair play a nepatřím mezi ty manažery a manažerky, kteří se pro úspěch sníží k podvodům o kterých potom bez jakékoliv známky studu mají tu drzost diskutovat na fóru...

JPD - B.3
-
Budúcu sezónu sa budeme trošku obšmietať tu. Tak hádam to tu s nami vydržíte. 
Ciele na ďalšiu sezónu okrem zlepšenia sa na transfer liste nie sú žiadne, ale bolo by pekné nezostúpiť. Ak to nepôjde, siliť to nebudeme.

Ciele na ďalšiu sezónu okrem zlepšenia sa na transfer liste nie sú žiadne, ale bolo by pekné nezostúpiť. Ak to nepôjde, siliť to nebudeme.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
- Team Manager
Tak jsme nakonec skončili na 7.místě...Jasně, mohlo to být lepší ale po bitvě je každý generál...No a co další sezóna? Udržet se, doufat, že se stane zázrak a z tréninkového centra přijde hvězda, kterou prodám za těžký háky a posunu tým o level výše...Možná taky úspěch v SP poháru...Uvidíme...

Aj ja sa hlásim v tomto topicu - v najbližšej sezóne budem hrať v D.11, kam sa vraciam po štyroch sezónach. Pri mojom prvom postupe do D som zaknihoval historické šieste miesto, v druhej sezóne som D opustil (keďže som začal s prestavbou kádra).
Cieľom do budúcej sezóny bude postup do C - šancu vidím reálne, ale bude to rozhodne náročná sezóna.
Cieľom do budúcej sezóny bude postup do C - šancu vidím reálne, ale bude to rozhodne náročná sezóna.
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
-
Tak nám to zítra opět začíná..no nebude to lehká sezóna ale popereme se o co nejlepší flíček ..
Na zítra hlásíme hned dvě zlomeniny v A týmu z předsezóní přípravy a marně hledáme finance pro letní posily...no každopáně to bude ještě veselý ..

Na zítra hlásíme hned dvě zlomeniny v A týmu z předsezóní přípravy a marně hledáme finance pro letní posily...no každopáně to bude ještě veselý ..

JPD - B.3
-
- Team Manager
No tak u nás jsme všichni zdraví, co se týče financí tak jsme na tom stejně a cíl máme jediný: udržet se v Déčku...Tak uvidíme...Ataner wrote:Tak nám to zítra opět začíná..no nebude to lehká sezóna ale popereme se o co nejlepší flíček ..![]()

-
Prvý zápas sezóny sme mali iba malý kúsok smoly. Po výkone o bod lepšom (129 - 130) sme vonku iba remizovali v bezgólovom zápase. Po prvom zápase sa tak držíme na priebežnom 7. mieste.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
taky remíza 

-
- Team Manager
-
a tak je to v pořádku, rovnováha musí být...malantajari wrote:No tak zase nám se dařilo a vyhráli jsme...![]()

FC Rovinka - MFK Laborec Strazske 4:2 (4:1), výkony 142 - 126
S úvodným zápasom maximálna spokojnosť, víťazstvo o dva góly pri výkone +16. Úvodný týždeň sezóny vypadá relatívne jednoduchšie, no v zostávajúcich troch zápasoch mám dosť prísnych rozhodcov, takže výkon z prvého kola tak skoro asi nezopakujem
S úvodným zápasom maximálna spokojnosť, víťazstvo o dva góly pri výkone +16. Úvodný týždeň sezóny vypadá relatívne jednoduchšie, no v zostávajúcich troch zápasoch mám dosť prísnych rozhodcov, takže výkon z prvého kola tak skoro asi nezopakujem

Team: FC Rovinka
History:
History: