Sorry za ten dnešek ... ale já su v tom nevinněJeremy74 wrote: Hmmm... tohle se mi snad ještě nestalo - je to zvláštní a kruté..
good luck zítra!

Moderator: Czech Moderators
Sorry za ten dnešek ... ale já su v tom nevinněJeremy74 wrote: Hmmm... tohle se mi snad ještě nestalo - je to zvláštní a kruté..
good luck zítra!
A pak že to nejde..ps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0
Je mi ctí, že jsem si ten Tvůj výkon mohl užítps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0
Minule jsem měl kliku já, teď se to otočilo - tak to má být. Koukám, že ze mně bude nechtěný remízový král...amoszamba wrote:Sorry za ten dnešek ... ale já su v tom nevinněJeremy74 wrote: Hmmm... tohle se mi snad ještě nestalo - je to zvláštní a kruté..
good luck zítra!
Gratulace...akorát tam pak společnými silami musíte dolu strčit "zztopaie"...auž konečně kopněte taky 150jdu paneps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0
Já bych to obrátil. Že ti není trapně kopat v Céčku takové výkony!! Jak se pak mají cítit chudácí Áčkaři a Béčkaři, kteří si o takovém výkonu zatím mohou nechat jen snít.pupajdi13 wrote:Gratulace...akorát tam pak společnými silami musíte dolu strčit "zztopaie"...auž konečně kopněte taky 150jdu paneps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0.....že Vám to není blbý , když už to kopou ty nemehla Letenský v Cečku
......to platí samozřejmě i pro mistra Jančuse.
Nesledoval jsem to nikterak aktivně, ale mám podezření, že jsem zůstal u rekordu 148-9. Měl jsem hypotetickou šanci zahrát za ideálních podmínek doma 150, ale nijak aktivně jsem se o to nesnažil a tak si myslím, že se to nikdy nepřihodilo.pupajdi13 wrote:Gratulace...akorát tam pak společnými silami musíte dolu strčit "zztopaie"...auž konečně kopněte taky 150jdu paneps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0.....že Vám to není blbý , když už to kopou ty nemehla Letenský v Cečku
No jdeAtaner wrote:A pak že to nejde..ps2512 wrote:Tak výprodej se zatím nekoná! Po týmovém rekordu 149 jsme porazili Viastore 1:0
Nám je ctí, že to bylo s Vámitom17 wrote:Je mi ctí, že jsem si ten Tvůj výkon mohl užít![]()
o to se právě snažím....na něj přijde prodlužování smluvpupajdi13 wrote:Gratulace...akorát tam pak společnými silami musíte dolu strčit "zztopaie"...auž konečně kopněte taky 150jdu pane.....že Vám to není blbý , když už to kopou ty nemehla Letenský v Cečku
Asi na tom začneme intenzivně pracovat. Resi ho podusí v pondělí na domácí šťávě (zatímco já budu šetřit A-tým) a v úterý na něj vyběhne mé kompletní A-čko, které bude mít v nohách jen jeden přáteláček.pupajdi13 wrote:...akorát tam pak společnými silami musíte dolu strčit "zztopaie"...
Sokol Cejc wrote:Refinancuj půjčku...