Moderator: Czech Moderators
geo75 wrote:že jste se neozvali, já se v pátek zrovna nudil.![]()
No já myslím ze do te Prahy to právě problém az tak není zrovna..Hadis wrote:geo75 wrote:že jste se neozvali, já se v pátek zrovna nudil.![]()
![]()
sme mohli pozvat všechny D:
V Praze je blaze, ale draze - proto jezdíme do PavlovicAtaner wrote: No já myslím ze do te Prahy to právě problém az tak není zrovna..
To nepopiram presto jedno male odpoledni dostaveníčko by klapnout mohlo..Hadis wrote:V Praze je blaze, ale draze - proto jezdíme do PavlovicAtaner wrote: No já myslím ze do te Prahy to právě problém az tak není zrovna..
Tak odpoledne klaplo v pátek .- byli jsme 3Ataner wrote: To nepopiram presto jedno male odpoledni dostaveníčko by klapnout mohlo..
Ještě?Hadis wrote:Už jen pouhých 14 dní.......
Jsem na tom stejně,bohudik to finanční ohodnocení za to stojí ale mám pocit ze jsem schopen vas obrazit jednotlivě,dnes me čekají Lovosice, pondělí a úterý Lysá nad Labem..tomkycz wrote:tak s mojí účastí na srazu to vypadá blbě. Už jsem si zrušil přes týden dovolené a jelikož mě doma dva týdny neviděli, maximálně když jsem se přijel vyspat, tak se bojím o srazu vůbec mluvit. Vím, že by mě pustila, ale tuším i ty následky. Takže asi tak...leda bych se ukázal na jeden den, to bych si asi dovolil...
Zajisté !pupajdi13 wrote:těšíte se