Tak dobré, dneska sem v turnaji uhrál 1:2, mám hodnocení 55% a podlehl sem takto týmu s hodnocením 74%, pak hraju ligu s 70% a prohraju debakloidnì 5:1
Tomasus wrote:Tak dobré, dneska sem v turnaji uhrál 1:2, mám hodnocení 55% a podlehl sem takto týmu s hodnocením 74%, pak hraju ligu s 70% a prohraju debakloidnì 5:1
hodnocení je na prd
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Tomasus wrote:Tak dobré, dneska sem v turnaji uhrál 1:2, mám hodnocení 55% a podlehl sem takto týmu s hodnocením 74%, pak hraju ligu s 70% a prohraju debakloidnì 5:1
Záleží pøece na tom, jaký hráèe tam ten manažer nasadí, ne jaký má celkový hodnocení.
Záleží pøece na tom, jaký hráèe tam ten manažer nasadí, ne jaký má celkový hodnocení.
Takže dnešní aktualita mì opìt pøesvìdèila abych zaèal pracovat na mém pùlroèním SPFA tak jsem dneska zaspamoval nìjakejch 300 dalších mailù zaèlo to už za dnešek hrát dalších 14 lidí tak doufám že jich bude ještì víc ale hlavnì doufáám že se mezi nama najde asopò 5 kteøí by to hráli mìsíc
Tak je tady další nová vychytávka, když najedu na rozhodèího zápasu abych zjistil kolik má agr.(neklikám na nìj) tak se ta agr. ukáže v jiným oknì než to bejvalo. Bejvalo to v takovým jako když jsi najedete tøeba na zprávy. Není to sice velká zmìna ale je to zmìna
marektucek wrote:Tak je tady další nová vychytávka, když najedu na rozhodèího zápasu abych zjistil kolik má agr.(neklikám na nìj) tak se ta agr. ukáže v jiným oknì než to bejvalo. Bejvalo to v takovým jako když jsi najedete tøeba na zprávy. Není to sice velká zmìna ale je to zmìna
To už tam je od vèerejška od rána... nebo aspoò já si toho vèera ráno všiml... Taky mi to neuniklo
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A