SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Sledovaly ho beznadějně vyprodané tribuny a to nám přineslo do klubové pokladny částku 127.671 EUR, takže jsme se dostali do plusu 82.711 EUR. :mrgreen:

Náš nejvěrnější fanoušek v letošním ročníku musí při pohledu na další los jásat a i u nás panuje mírný optimismus. Hrajeme doma, s týmem z C-divize, oba máme v neděli 3 zápasy. :mrgreen: Uvidíme jak se do této hry zapojí sudí 76% :wink:
Jak zpívá Pavel Dobeš .... "No bez odvahy se těžko čosi robí. Nic tak jak odvaha chlapa něozdobí...."

Jsme venku a můžeme si za to sami. Hráli jsme na sudího 76% týmovou 60% a spoléhali na to že soupeř dá 90% a půjde do desíti. První část se nám splnila, těch 90% hrál, ta druhá už ne a tak zápas dospěl po výsledku 0:0 (137:137) k penaltám a ty jsou vždy loterie. Tentokráte po nich postoupil po výsledku 2:4 náš soupeř, který si to na 100% zasloužil jednak za tu odvahu a druhak také za ta dvě nastřelená břevna (38. a 47.minuta) takže to že se vůbec penalty kopaly byla výhra pro nás. Gratulujem našemu přemožiteli a přejeme mu hodně štěstí v dalším zápase. :mrgreen:

Zápas byl skoro vyprodán (v pokladnách zůstalo pouhých 43 lístků) a to i přesto, že jsme oproti minulému kolu zvedli vstupné o 1 EURO. Přineslo nám to do pokladny 50.479 EUR a celkem jsme si letos vydělali 133.290 EUR (po odečtení 213.452 EUR za odchodné pro trenéra).

Držíme palce všem našim pozůstalím a příští sezónu opět naschle v toto topiku. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

bono25 wrote: gratulace k postupu...mně se bohužel sešlo hned několik faktorů, které ovlivnily můj slabý sobotní výkon - nejdůležitějším bylo vykartování 2 hráčů základní jedenáctky, kde náhradníci měli fyzičku kolem 90. Druhá a mnohem výraznější okolnost byla mínusová pokladna od středečního poháru (půjčka navíc nešla splatit), což mi neumožnilo prodloužit smlouvy a nezvednout všem hráčům morálku +2%. Suma sumárum, obrovské zklamání a výrazná manažerská chyba (nebo spíš nepřipravenost na postup s oslickem) mi dala pro letošek stopku. Při 100/100 bych vypadl jedině na penalty :x
No, tak už jsem taky venku. Soupeři se sešlo všechno: odpočatí staří hráči, žádná zranění a domácí prostředí, zatímco já musel lepit sestavu bez čtyř hráčů základu právě na postech, kde trochu chybí náhrada. Když měl pak, narozdíl ode mě, kapku štěstí na karty, které se mu pěkně rozložily, nebylo co řešit :?
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote:
kopeckar wrote:Sledovaly ho beznadějně vyprodané tribuny a to nám přineslo do klubové pokladny částku 127.671 EUR, takže jsme se dostali do plusu 82.711 EUR. :mrgreen:

Náš nejvěrnější fanoušek v letošním ročníku musí při pohledu na další los jásat a i u nás panuje mírný optimismus. Hrajeme doma, s týmem z C-divize, oba máme v neděli 3 zápasy. :mrgreen: Uvidíme jak se do této hry zapojí sudí 76% :wink:
Jak zpívá Pavel Dobeš .... "No bez odvahy se těžko čosi robí. Nic tak jak odvaha chlapa něozdobí...."

Jsme venku a můžeme si za to sami. Hráli jsme na sudího 76% týmovou 60% a spoléhali na to že soupeř dá 90% a půjde do desíti. První část se nám splnila, těch 90% hrál, ta druhá už ne a tak zápas dospěl po výsledku 0:0 (137:137) k penaltám a ty jsou vždy loterie. Tentokráte po nich postoupil po výsledku 2:4 náš soupeř, který si to na 100% zasloužil jednak za tu odvahu a druhak také za ta dvě nastřelená břevna (38. a 47.minuta) takže to že se vůbec penalty kopaly byla výhra pro nás. Gratulujem našemu přemožiteli a přejeme mu hodně štěstí v dalším zápase. :mrgreen:

Zápas byl skoro vyprodán (v pokladnách zůstalo pouhých 43 lístků) a to i přesto, že jsme oproti minulému kolu zvedli vstupné o 1 EURO. Přineslo nám to do pokladny 50.479 EUR a celkem jsme si letos vydělali 133.290 EUR (po odečtení 213.452 EUR za odchodné pro trenéra).

Držíme palce všem našim pozůstalím a příští sezónu opět naschle v toto topiku. :mrgreen:
Ty voe, a jako co? :shock: Ty vypadneš a já mám v poháru pokračovat? Bo jsem si toho déčkáře dal opravdu k snídani! :mrgreen:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:Ty voe, a jako co? :shock: Ty vypadneš a já mám v poháru pokračovat? Bo jsem si toho déčkáře dal opravdu k snídani! :mrgreen:
Koukal jsem, pěkně sis ho povodil. A mohl bys to dotáhnout ještě dál. V dalším kole máš výhodu domácí půdy, ale soupeř teď hrál doma 146, takže s rozvahou. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote: Koukal jsem, pěkně sis ho povodil. A mohl bys to dotáhnout ještě dál. V dalším kole máš výhodu domácí půdy, ale soupeř teď hrál doma 146, takže s rozvahou. :mrgreen:
jj, v příštím kole mám vcelku hratelného soupeře. Akorát mi nehraje do karet p. rozhodčí... přísnost 21% je strašně málo. Navíc nechal svý dědky odpočívat, tak je má dneska v cajku. :mrgreen:. Tak uvidíme... Každopádně dnes tak velikej jako včera nejsem, i když je to lehčí soupeř :mrgreen:
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:jj, v příštím kole mám vcelku hratelného soupeře. Akorát mi nehraje do karet p. rozhodčí... přísnost 21% je strašně málo. Navíc nechal svý dědky odpočívat, tak je má dneska v cajku. :mrgreen:. Tak uvidíme... Každopádně dnes tak velikej jako včera nejsem, i když je to lehčí soupeř :mrgreen:
Žádný výhovorky a hleď si zajistit snídani i na středu. Přece nebudeš o hladu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote: Žádný výhovorky a hleď si zajistit snídani i na středu. Přece nebudeš o hladu. :mrgreen:
Sakra... to je jak ve středověku :x Ještě, že stačí nakrmit jen jeden žaludek :mrgreen:

Jinak, abych provedl taky takové menší zhodnocení 11. kola...

Foppa Killers Team 1:0 Djerba (po výkonech 144:139)

Zápas rozhodl v 74. minutě záložník. A jak se stalo již zvykem, na stadion jsme opět nevpustili ani jednoho fanouška hostujícího celku. :mrgreen: Původně jsme chtěli pro hosty vyhradit 3 místa, ty však obsadil Otík Černý. Fanouškům týmu Djerba se tímto omlouváme. :wink:
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:A jak se stalo již zvykem, na stadion jsme opět nevpustili ani jednoho fanouška hostujícího celku. :mrgreen:
:shock: :shock: :shock: Čumím jak blázen, jak se tohle může stát. Buď jsem slepej, ale tohle jsem ještě neviděl. :mrgreen: Takže jestli dobře počítám a pokud přišli všichni tvoji fanoušci, tak tam bylo ještě 11.214 neutrálních. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

kopeckar wrote: :shock: :shock: :shock: Čumím jak blázen, jak se tohle může stát. Buď jsem slepej, ale tohle jsem ještě neviděl. :mrgreen: Takže jestli dobře počítám a pokud přišli všichni tvoji fanoušci, tak tam bylo ještě 11.214 neutrálních. :mrgreen:
Ale kdepak... :mrgreen: My máme družbu s Bocou Juniors a Crvenou Zvezdou Beograd. Takže 100% DOMÁCÍ :lol:
HC Kometa Brno Forever
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:
foppa 13 wrote:A jak se stalo již zvykem, na stadion jsme opět nevpustili ani jednoho fanouška hostujícího celku. :mrgreen:
:shock: :shock: :shock: Čumím jak blázen, jak se tohle může stát. Buď jsem slepej, ale tohle jsem ještě neviděl. :mrgreen: Takže jestli dobře počítám a pokud přišli všichni tvoji fanoušci, tak tam bylo ještě 11.214 neutrálních. :mrgreen:
Holt, když je kulturní prostředí, tak se jdou občas mrknou celý rodiny a ne jen skalní fanoušci :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak jsem zase tady s trochou statistiky :lol:

uspěšně pohár opustili poslední dva zástupci E divize.... a dále postupují pro změnu též dva A-čkaři (i když Bunicii až po penaltách) a dva D-čkaři......

..co se národností týče, pěkně se to pročistilo a tak již jen češi mají více než jednoho zástupce (z 18 =>11), ostatních 5 národů po jednom. Ale bohužel ani jedenkrát nehrají cizinci mezi sebou, takže je šance že se probojují všichni dále.....

...my se potkáme v jednom se tří českých soubojů na domácím hřišti s Libuš 90210 a když koukáme na jejich řezníky se 100% agresí, tak si říkáme jak se takový tým může dostat do C divize...takže snad nedojde k podcenění na naší straně 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

ps2512 wrote:
kopeckar wrote:
Holt, když je kulturní prostředí, tak se jdou občas mrknou celý rodiny a ne jen skalní fanoušci :mrgreen: :mrgreen:
a má to nějaký smysl mít takhle zbytečně nízké vstupné? Peníze se stejně dělí 50-50 bez ohledu na počet fanoušků a tak podle mě jen proděláváš .... nebo ne?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
foppa 13

Post by foppa 13 »

PaTTTTrick wrote:
a má to nějaký smysl mít takhle zbytečně nízké vstupné? Peníze se stejně dělí 50-50 bez ohledu na počet fanoušků a tak podle mě jen proděláváš .... nebo ne?

Samozřejmě se na tom vydělat nedá :lol:, ale ani žádná vyloženě prodělečná činnost to rozhodně není... Jo, kdyby bylo slunečno, tak už by to bylo o něčem jiném, ale při tom počasí, které na domací mače chytám je to v poměru výdělek/100%domácí návštěva přijatelná varianta. A jestli vydělám na zápase o 20k více či méně mi je opravdu volné... Stejně za pohár beru plus 120-150k (+ prémie za postup) a za ligu kolem 300k
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

No není na tu spodní tabulku krásnej pohled?

Sice nám to trochu kazí, že tam nejsme taky, ale i tak. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote:No není na tu spodní tabulku krásnej pohled?

Sice nám to trochu kazí, že tam nejsme taky, ale i tak. :mrgreen:
Mám ten dojem, že jsi zkopíroval špatnej link...
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”