Už to tak bude pane.Hadis wrote:Mám ten dojem, že jsi zkopíroval špatnej link...
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
foppa 13
12. kolo
Foppa Killers Team 2:1 FC Bagger United (po výkonech 142:141)
I dnes se podařilo stejnému záložníkovi skórovat, tentokrát však zápas rozhodl gólem na 2:1 útočník. Co se týče hlediště, tak opět žádná změna. Samozřejmě 100% domácí atmosféra.
Foppa Killers Team 2:1 FC Bagger United (po výkonech 142:141)
I dnes se podařilo stejnému záložníkovi skórovat, tentokrát však zápas rozhodl gólem na 2:1 útočník. Co se týče hlediště, tak opět žádná změna. Samozřejmě 100% domácí atmosféra.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
PaTTTTrick
tak se statistikou mě už předběhl kolega kopečkář, tak už jen zbývá opravdu vyřadit posledního Slováka a Rumuna a mít čistě české semifinále
..každopádně Foppa je poslední zástupce D divize a zítra už bude v osudí jen posledí zástupce A divize
..každopádně Foppa je poslední zástupce D divize a zítra už bude v osudí jen posledí zástupce A divize
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
Gratulace české trojce. A teď chalani - ještě toho Slováka sundejte!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
PaTTTTrick
Jo jo, škoda že Loseři dostali redku hned v 33 minutě, jinak mohlo být čistě české semifinále... ale i tak je pěkné, že vyhraje čecho-slovák ... ale přece nedopustíme slovenský double, že
takže statistika... v osudí zůstává poslední A + D divizní celek a dva B-čkaři..... oba béčkaři hrají doma, což je velká výhoda, takže uvidíme jestli uvidíme B-čkové finále
takže statistika... v osudí zůstává poslední A + D divizní celek a dva B-čkaři..... oba béčkaři hrají doma, což je velká výhoda, takže uvidíme jestli uvidíme B-čkové finále
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
kopeckar
Je to skvělý pohled pánové. Držme nyní palce Foppovým vrahounům, aby se ze Slovenska vraceli s veselou. Belgáni, Drákulové a ostatní ta čeládka aspoň vidí, kdo je tu pánem. 
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
foppa 13
Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno
. Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou.
Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk
Foppa Killers Team 1:0 Pankrácké krysy (po výkonech 141:138)
Dnešní zápas patřil především gólmanům. Dlouho na stadionu Kill-Win Arena svítil stav 0:0. Až v 79. minutě rozhodl o našem vítězství z penalty Vanbriel. Na stadion se ani dnes nedostal žadný fanoušek z hostujícího týmu, začež patří díky Securitas
Tento fakt se však začíná pomalu stávat ohranou písničkou. Takže v příští sezoně bude tým Killers vystupovat s novou tváří a určitě dá šanci shlédnout zápasy i jiným fans než jen domácím
.
Foppa Killers Team 1:0 Pankrácké krysy (po výkonech 141:138)
Dnešní zápas patřil především gólmanům. Dlouho na stadionu Kill-Win Arena svítil stav 0:0. Až v 79. minutě rozhodl o našem vítězství z penalty Vanbriel. Na stadion se ani dnes nedostal žadný fanoušek z hostujícího týmu, začež patří díky Securitas
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
PaTTTTrick
přece to tomu slovákovi nedáme....good luck všem českým týmům 
)
-
pupajdi13
Tak Pavlík famozně zase až mezi 4 nej ... a to to koučuje z Lanzarotte
- holt to sluníčko těm českejm týmům prospívá , vím o čem mluvím
-
kopeckar
No pane kolego, koukal jsem, že domácí mají v trestu své jedinné RF a tak budou hrát na 1 nebo 2 forvardy, ale toho jste si určitě všiml. Vidím to na plichtu a váš postup na pencle. Finále vám to losne domů a je to.foppa 13 wrote:Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno. Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou.
Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk
![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hadis
Zajímavé složení finálové dvojice.
Popravdě, čekal jsem tam spíše Patrika, proč tam je ten "čobol", o tom tu proběhla diskuze
EDIT : jinak gratulace finalistům
Popravdě, čekal jsem tam spíše Patrika, proč tam je ten "čobol", o tom tu proběhla diskuze
Last edited by Hadis on Thu Nov 05, 2009 7:32 am, edited 1 time in total.
AC Had Bozak
-
PaTTTTrick
tak u nás mise nesplněna
... penalty nám nepřáli.... vypadnul nejvýše a nejníže postavený, takže tu máme B-čkové finále
.... gratulace Pavlovi a doufám, že ve finále toho Slováka udolá.. má sice 4 pr. turnaje, a slovák jen 3, ale domáci prostředí dělá hodně.....Medzilaborce už byli před pár sezonami druhý v SP, tak snad si toto místo udrží i nadále 
)
-
xixor
Pavlovi držíme palce, taky by to chtělo nějaký mimořádný výsledek do ČR.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
pupajdi13
Bohemians Jeníkov - PC Bonner 1 : 1 ( 5:4)P
výkony - 142 : 142
diváci : 28.541
Tak Pavlík , toho času na Lanzarotte , je ve finále, já jakožto jeho zástupce jsem včera dostal přetěžký ukol ,- nastav penalty - zazněl rozkaz z Lanzarotte , tak jsem tak učinil a vyšlo to
PaTTrikovi se tímto omlouvám,ale štěstíčko se tak přiklonilo na stranu Jeníkovských
škoda jen toho narvaného termínu Jeníkovských.
výkony - 142 : 142
diváci : 28.541
Tak Pavlík , toho času na Lanzarotte , je ve finále, já jakožto jeho zástupce jsem včera dostal přetěžký ukol ,- nastav penalty - zazněl rozkaz z Lanzarotte , tak jsem tak učinil a vyšlo to
PaTTrikovi se tímto omlouvám,ale štěstíčko se tak přiklonilo na stranu Jeníkovských
škoda jen toho narvaného termínu Jeníkovských.
-
kopeckar
No je to tak, domácí byli lepší a dali gól a tak vyhráli. Škoda těch dvou nastřelených brankových konstrukcí týmem hostí.Hadis wrote:Zajímavé složení finálové dvojice.
Pavel už loni byl v semifinále a letos si vylepšil své SP cupové maximum. Snad poslední krůček udělá. Přece bratrům Slovákům nenecháme obě trofeje.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152