SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Mám ten dojem, že jsi zkopíroval špatnej link...
Už to tak bude pane. :mrgreen: No co se dá dělat. Co stalo se nejde odestát. Pěkně se nám to letos vyvíjí zůstává nám v poháru 6 Čechů, 1 Slovák (nejsou to Widlacks) a jeden slabší Rumun, kterýho si teď podá PaTTrick. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

12. kolo
Foppa Killers Team 2:1 FC Bagger United (po výkonech 142:141)

I dnes se podařilo stejnému záložníkovi skórovat, tentokrát však zápas rozhodl gólem na 2:1 útočník. Co se týče hlediště, tak opět žádná změna. Samozřejmě 100% domácí atmosféra. :mrgreen:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak se statistikou mě už předběhl kolega kopečkář, tak už jen zbývá opravdu vyřadit posledního Slováka a Rumuna a mít čistě české semifinále :lol:

..každopádně Foppa je poslední zástupce D divize a zítra už bude v osudí jen posledí zástupce A divize :wink:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Big El

Post by Big El »

Gratulace české trojce. A teď chalani - ještě toho Slováka sundejte!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Jo jo, škoda že Loseři dostali redku hned v 33 minutě, jinak mohlo být čistě české semifinále... ale i tak je pěkné, že vyhraje čecho-slovák ... ale přece nedopustíme slovenský double, že :lol:

takže statistika... v osudí zůstává poslední A + D divizní celek a dva B-čkaři..... oba béčkaři hrají doma, což je velká výhoda, takže uvidíme jestli uvidíme B-čkové finále :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

Je to skvělý pohled pánové. Držme nyní palce Foppovým vrahounům, aby se ze Slovenska vraceli s veselou. Belgáni, Drákulové a ostatní ta čeládka aspoň vidí, kdo je tu pánem. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
foppa 13

Post by foppa 13 »

Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno :mrgreen: . Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou. :mrgreen: Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk :lol:

Foppa Killers Team 1:0 Pankrácké krysy (po výkonech 141:138)

Dnešní zápas patřil především gólmanům. Dlouho na stadionu Kill-Win Arena svítil stav 0:0. Až v 79. minutě rozhodl o našem vítězství z penalty Vanbriel. Na stadion se ani dnes nedostal žadný fanoušek z hostujícího týmu, začež patří díky Securitas :mrgreen: Tento fakt se však začíná pomalu stávat ohranou písničkou. Takže v příští sezoně bude tým Killers vystupovat s novou tváří a určitě dá šanci shlédnout zápasy i jiným fans než jen domácím :wink:.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

přece to tomu slovákovi nedáme....good luck všem českým týmům :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak Pavlík famozně zase až mezi 4 nej ... a to to koučuje z Lanzarotte :lol: - holt to sluníčko těm českejm týmům prospívá , vím o čem mluvím :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

foppa 13 wrote:Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno :mrgreen: . Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou. :mrgreen: Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk :lol:
No pane kolego, koukal jsem, že domácí mají v trestu své jedinné RF a tak budou hrát na 1 nebo 2 forvardy, ale toho jste si určitě všiml. Vidím to na plichtu a váš postup na pencle. Finále vám to losne domů a je to. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

Zajímavé složení finálové dvojice.
Popravdě, čekal jsem tam spíše Patrika, proč tam je ten "čobol", o tom tu proběhla diskuze :lol:

EDIT : jinak gratulace finalistům
Last edited by Hadis on Thu Nov 05, 2009 7:32 am, edited 1 time in total.
AC Had Bozak

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak u nás mise nesplněna :cry: ... penalty nám nepřáli.... vypadnul nejvýše a nejníže postavený, takže tu máme B-čkové finále :) .... gratulace Pavlovi a doufám, že ve finále toho Slováka udolá.. má sice 4 pr. turnaje, a slovák jen 3, ale domáci prostředí dělá hodně.....Medzilaborce už byli před pár sezonami druhý v SP, tak snad si toto místo udrží i nadále ;-)
xixor

Post by xixor »

Pavlovi držíme palce, taky by to chtělo nějaký mimořádný výsledek do ČR.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Bohemians Jeníkov - PC Bonner 1 : 1 ( 5:4)P

výkony - 142 : 142
diváci : 28.541

Tak Pavlík , toho času na Lanzarotte , je ve finále, já jakožto jeho zástupce jsem včera dostal přetěžký ukol ,- nastav penalty - zazněl rozkaz z Lanzarotte , tak jsem tak učinil a vyšlo to :wink:
PaTTrikovi se tímto omlouvám,ale štěstíčko se tak přiklonilo na stranu Jeníkovských :wink:
škoda jen toho narvaného termínu Jeníkovských.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Zajímavé složení finálové dvojice.
Popravdě, čekal jsem tam spíše Patrika, proč tam je ten "čobol", o tom tu proběhla diskuze :lol:

EDIT : jinak gratulace finalistům
No je to tak, domácí byli lepší a dali gól a tak vyhráli. Škoda těch dvou nastřelených brankových konstrukcí týmem hostí. :mrgreen:
Pavel už loni byl v semifinále a letos si vylepšil své SP cupové maximum. Snad poslední krůček udělá. Přece bratrům Slovákům nenecháme obě trofeje. :mrgreen: Držím taky palce. Snad mu to pupajdi nepokazí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”