Hadis wrote:Mám ten dojem, že jsi zkopíroval špatnej link...
Už to tak bude pane. No co se dá dělat. Co stalo se nejde odestát. Pěkně se nám to letos vyvíjí zůstává nám v poháru 6 Čechů, 1 Slovák (nejsou to Widlacks) a jeden slabší Rumun, kterýho si teď podá PaTTrick.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
12. kolo Foppa Killers Team2:1 FC Bagger United (po výkonech 142:141)
I dnes se podařilo stejnému záložníkovi skórovat, tentokrát však zápas rozhodl gólem na 2:1 útočník. Co se týče hlediště, tak opět žádná změna. Samozřejmě 100% domácí atmosféra.
Jo jo, škoda že Loseři dostali redku hned v 33 minutě, jinak mohlo být čistě české semifinále... ale i tak je pěkné, že vyhraje čecho-slovák ... ale přece nedopustíme slovenský double, že
takže statistika... v osudí zůstává poslední A + D divizní celek a dva B-čkaři..... oba béčkaři hrají doma, což je velká výhoda, takže uvidíme jestli uvidíme B-čkové finále
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Je to skvělý pohled pánové. Držme nyní palce Foppovým vrahounům, aby se ze Slovenska vraceli s veselou. Belgáni, Drákulové a ostatní ta čeládka aspoň vidí, kdo je tu pánem.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno . Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou. Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk
Foppa Killers Team1:0 Pankrácké krysy (po výkonech 141:138)
Dnešní zápas patřil především gólmanům. Dlouho na stadionu Kill-Win Arena svítil stav 0:0. Až v 79. minutě rozhodl o našem vítězství z penalty Vanbriel. Na stadion se ani dnes nedostal žadný fanoušek z hostujícího týmu, začež patří díky Securitas Tento fakt se však začíná pomalu stávat ohranou písničkou. Takže v příští sezoně bude tým Killers vystupovat s novou tváří a určitě dá šanci shlédnout zápasy i jiným fans než jen domácím .
foppa 13 wrote:Díky pane Kopečku, naše cesta je však dnes v noci u konce... Hráče už mám trochu zdecimované, takže je dobojováno . Samozřejmě tam pošlu to nejlepší, co bude možné, ale smysl to už mít nebude. Jediný, kdo by mě mohl zachránit by byl pan rozhodčí, ale ten redky při přísnosti 31% rozhodně tahat nebude... Takže spokojeně v rychlosti zhodnotím dnešní kolo a zítra rozpustím hráče na 4denní dovolenou. Za postup do 14. kola si ty 4 dny kluci zaslouží, ale víc ani ťuk
No pane kolego, koukal jsem, že domácí mají v trestu své jedinné RF a tak budou hrát na 1 nebo 2 forvardy, ale toho jste si určitě všiml. Vidím to na plichtu a váš postup na pencle. Finále vám to losne domů a je to.
tak u nás mise nesplněna ... penalty nám nepřáli.... vypadnul nejvýše a nejníže postavený, takže tu máme B-čkové finále .... gratulace Pavlovi a doufám, že ve finále toho Slováka udolá.. má sice 4 pr. turnaje, a slovák jen 3, ale domáci prostředí dělá hodně.....Medzilaborce už byli před pár sezonami druhý v SP, tak snad si toto místo udrží i nadále
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Tak Pavlík , toho času na Lanzarotte , je ve finále, já jakožto jeho zástupce jsem včera dostal přetěžký ukol ,- nastav penalty - zazněl rozkaz z Lanzarotte , tak jsem tak učinil a vyšlo to
PaTTrikovi se tímto omlouvám,ale štěstíčko se tak přiklonilo na stranu Jeníkovských
škoda jen toho narvaného termínu Jeníkovských.
Hadis wrote:Zajímavé složení finálové dvojice.
Popravdě, čekal jsem tam spíše Patrika, proč tam je ten "čobol", o tom tu proběhla diskuze
EDIT : jinak gratulace finalistům
No je to tak, domácí byli lepší a dali gól a tak vyhráli. Škoda těch dvou nastřelených brankových konstrukcí týmem hostí.
Pavel už loni byl v semifinále a letos si vylepšil své SP cupové maximum. Snad poslední krůček udělá. Přece bratrům Slovákům nenecháme obě trofeje. Držím taky palce. Snad mu to pupajdi nepokazí.