nevíš o cos přišel...ps2512 wrote:Když na to tak koukám, tak jsem rád, že jsem tam nezůstal

příště už si to musíš ošéfovat na oba dny !!!
Moderator: Czech Moderators
nevíš o cos přišel...ps2512 wrote:Když na to tak koukám, tak jsem rád, že jsem tam nezůstal
Přesně tak, vinný sklípek byl vynikající, pro mě to byla navíc první takováhle zkušenost. Sice si od doby, kdy jsme sešli dolů do sklepa pamatuji jen takové útržky( jak jsem byl "společensky unavený"palo wrote:nevíš o cos přišel...ps2512 wrote:Když na to tak koukám, tak jsem rád, že jsem tam nezůstal
příště už si to musíš ošéfovat na oba dny !!!
No, ale i tohle můžeš použít na SP. Radúzka bude třeba prodávat nějakého hráče, ty nabídneš stejně jako jiný manažer, ale budeš mít pro Radúzku návod, jak si rozmnožit kytku zadara a hráč bude Tvůjpalo wrote: - rad ze SP jsem dostal hodně,nepamatuju si ani jednu.Jediné co si z rad pamatuju je jak se rozmnožuje kytka z Lidlu...![]()
Za organizační výbor děkujeme za děkovačkuMccgrady wrote:
1) Pochvala organizátorům za vymyšlení a propracování celé akce /místo konání,časový harmonogram/
-nevím kdo se o co přesně staral, takže nemohu jmenovat. Přišlo mi,že se tam do dost věcí montoval HADIS, takže toho vyzdvihnu, ostatním se omlouvám, určitě v tom nebyl sám.
Hadis wrote:Kdo fotil - hoďte sem nějaký odkazy na fotky
...hihi, doufám, že nejdříve projdou fotky cenzurouRaduuza wrote:Hadis wrote:Kdo fotil - hoďte sem nějaký odkazy na fotky
jo hoďte, já se chci taky kouknout
Tak pochopitelněMccgrady wrote:
...hihi, doufám, že nejdříve projdou fotky cenzurou
Matteo je pořád na FB, tak mu tan napiš néééééHadis wrote:Tak pochopitelněMccgrady wrote:
...hihi, doufám, že nejdříve projdou fotky cenzurou
jenže se obávám, že jedny fotky dělal Mantel - to bude v pohodě, druhý Matteo a ten tu nechodí, takže uvidíme asi hovno
žádnou cenzuru, to bude pak o ničemMccgrady wrote:...hihi, doufám, že nejdříve projdou fotky cenzurouRaduuza wrote:Hadis wrote:Kdo fotil - hoďte sem nějaký odkazy na fotky
jo hoďte, já se chci taky kouknout
matteo je na dovolenéps2512 wrote: Matteo je pořád na FB, tak mu tan napiš nééééé
mělas přijet a nemuselas slintat na fotkyRaduuza wrote: žádnou cenzuru, to bude pak o ničem
Sem na to nějako zapomělHadis wrote:
matteo je na dovolené
mělas přijet a nemuselas slintat na fotkyRaduuza wrote: žádnou cenzuru, to bude pak o ničem