Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Hippopotamus »

GREPOLIS wrote:Popřemyšlel sem o tom docela dlouho . A rozhodl sem se založit si nový tým . Jmenuje se
SK Zidneves .
Tak rozmýšľaj ešte stále:
Máš štadák 20k, fanbase 28k. Podľa SPinfa má tvoj tím hodnotu 36M, čo znamená, že má aspoň 40-45M. Určite máš aj niečo na konte. Nový tím bude mať všetko toto výrazne nižšie.
Okrem toho, ako písal Oliwka - má svoju históriu - 3x výhra v géčku, raz v eFku, možno nejaké poháre, tvoj hráč vyhral top strelca v Bubne, ľudia na fóre ťa tu už poznajú s tímom SKP.
Píšeš, že si si založil nový tím, lebo sa ti nechce prerábať ten starý. Keď v starom všetko predáš, o čo bude iný od toho nového (okrem vyššie spomenutých faktov)? Nový ti proste nedá nič :wink:
Ale je to tvoja vec, hlavne, aspoňže nesekneš s SP ako takým, ale stále máš čas porozmýšľať :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
GREPOLIS
Team Board Member

Post by GREPOLIS »

Hippopotamus wrote:
GREPOLIS wrote:Popřemyšlel sem o tom docela dlouho . A rozhodl sem se založit si nový tým . Jmenuje se
SK Zidneves .
Tak rozmýšľaj ešte stále:
Máš štadák 20k, fanbase 28k. Podľa SPinfa má tvoj tím hodnotu 36M, čo znamená, že má aspoň 40-45M. Určite máš aj niečo na konte. Nový tím bude mať všetko toto výrazne nižšie.
Okrem toho, ako písal Oliwka - má svoju históriu - 3x výhra v géčku, raz v eFku, možno nejaké poháre, tvoj hráč vyhral top strelca v Bubne, ľudia na fóre ťa tu už poznajú s tímom SKP.
Píšeš, že si si založil nový tím, lebo sa ti nechce prerábať ten starý. Keď v starom všetko predáš, o čo bude iný od toho nového (okrem vyššie spomenutých faktov)? Nový ti proste nedá nič :wink:
Ale je to tvoja vec, hlavne, aspoňže nesekneš s SP ako takým, ale stále máš čas porozmýšľať :)
Já vím že toto všechno hovoří pro SKP , ale myslím si že by to už bylo na ban . Kdybych se vrátil ke starému týmu . Znamenalo by to že sem hrál za dva týmy s jednoho PC .
Tým : SK Židněves
Manager : Lukys Hendry
Divize : F.103 (zatim)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

GREPOLIS wrote: Já vím že toto všechno hovoří pro SKP , ale myslím si že by to už bylo na ban . Kdybych se vrátil ke starému týmu . Znamenalo by to že sem hrál za dva týmy s jednoho PC .
Som presvedčený, že ak sa už nebudeš logovať na svoj nový tím, nič sa ti nestane. Prípadne Pupčo sa sem môže vyjadriť, ale za toto ban určite nedostaneš. Keby napr. niekto z tvojej rodiny začal hrať SP a logoval sa z toho istého PC a po pár dňoch to nechal, s tým, že ho to nebaví, tiež by si ban nedostal a pritom je to tá istá situácia.
...new beginning...

palo

Post by palo »

Hippo má pravdu,vždycky je lepší rozprodat a začít prakticky taky znovu než zakládat nový tým.
Získáš prachy a hlavně můžeš rovnou začít nakupovat mladé hráče.Při novém týmu budeš muset dlouho stavět střediska mládeže,budeš mít omezené přestupy...
Taky kolik budeš mít v začátku peněz je ve hvězdách,nevím jak se stadionem,ale bývalo to tak žes dostal s kapacitou 4000... ještě bych to na Tvém místě zvážil.
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ok,tak se vyjádřím,....celkově ,pokud jsi dospělý ,tak je uplná blbost zakládat nový tým, když pominu všechny ty aspekty (stadion,fanoušci) je to kus Tebe,tvého hraní ,tahle hra je i právě o tom přebudovat tým.....ted dostaneš 25 jantarů různeho věku,které až dotrenuješ,tak zjistíš,že máš kádr uplně o ničem....četl jsem to už na začátku a upřímně mě zarazilo,že jsi se rozhodl pro tuhle cestu ,ale nechtěl jsem ti do toho mluvit,ted jste mě donutili reagovat,tak to máš z jedné vody načisto.
Nové týmy si zakládají jen mláďata a nevyzrálý manažeři,alespon o tom svědčí 3 roky mé šerifské práce tady.....pokud chceš dál pokračovat na SP ,tak založení nového týmu,by bylo dle mě to nejhorší co můžeš udělat.
Pokud se nebudeš dál loudovat na nový tým,tak v tom samozřejmě problem není z hlediska poctivosti ve hře,.
Takže je to na Tobě.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
GREPOLIS
Team Board Member

Post by GREPOLIS »

pupajdi13 wrote:Ok,tak se vyjádřím,....celkově ,pokud jsi dospělý ,tak je uplná blbost zakládat nový tým, když pominu všechny ty aspekty (stadion,fanoušci) je to kus Tebe,tvého hraní ,tahle hra je i právě o tom přebudovat tým.....ted dostaneš 25 jantarů různeho věku,které až dotrenuješ,tak zjistíš,že máš kádr uplně o ničem....četl jsem to už na začátku a upřímně mě zarazilo,že jsi se rozhodl pro tuhle cestu ,ale nechtěl jsem ti do toho mluvit,ted jste mě donutili reagovat,tak to máš z jedné vody načisto.
Nové týmy si zakládají jen mláďata a nevyzrálý manažeři,alespon o tom svědčí 3 roky mé šerifské práce tady.....pokud chceš dál pokračovat na SP ,tak založení nového týmu,by bylo dle mě to nejhorší co můžeš udělat.
Pokud se nebudeš dál loudovat na nový tým,tak v tom samozřejmě problem není z hlediska poctivosti ve hře,.
Takže je to na Tobě.
Tak a ted už na trvalo se vracím k novému týmu . Tým SKP nechám v zapomění . Nový tým SK Zidneves .
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

před 5 minutami jsi psal upný opak,ted jsi ho smazal a napsal tohle :?: kolik ti je :?:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:před 5 minutami jsi psal upný opak,ted jsi ho smazal a napsal tohle :?: kolik ti je :?:
Podľa dátumu, čo má uvedený na SP, bude mať o 9 dní presne 21 a pol roka.

Inak, rozhodnutie prekvapilo aj mňa, hlavne po tom, čo najprv napísal, že si necháva starý. Každého vec, ľudia často robia veci, ktoré iní vôbec nechápu, ale ide proste mimo mňa, čo týmto získa, pretože podľa mňa len a len stratí.
...new beginning...

GREPOLIS
Team Board Member

Post by GREPOLIS »

pupajdi13 wrote:před 5 minutami jsi psal upný opak,ted jsi ho smazal a napsal tohle :?: kolik ti je :?:
24!!! Na kontě sem měl 650K na krku půjčku . To bych prostě nedal . Ber to tak že za SKP se už přihlašovat nebudu .
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hele mě je to jedno,je to tvé rozhodnutí.....akorát měníš názor jak ponožky,když tu tvrdíš,že máš tolik a tolik,tak proč jsi dneska kupoval od bývalého (mašiňáka) to CB za 5,2M,do týmu,který chceš ukončit....to mi nedává smysl...za poslední 4 dny jsi utratil nějakých cca 20M za posily....hlavně nechtěj,abych si začal myslet,že to je umyslný vyčerpání konta a pomoc s prodeji ostatním manažerů,takovýhle případy tady už byly a ti lidi nedopadli dobře.
Když na to ted koukám,tak to celé má trošku jiný uhel,než tu popisuješ.....píšeš,že nezvládneš finanční situaci a přitom jsi rozházel 20mega za 4 dny......hlavně ze mě prosím nedělej blba, když už s tím celým chodíš sám veřejně na forum,tak se k tomu taky podle toho stav a netvrd tady nesmysly typu splácím pujčku atd.
Dávám ti čas do pulnoci na konečné rozhodnutí a hlavně si dobře promysli,než sem něco napíšeš.

šerif pupajdi
palo

Post by palo »

To jsou věci... :roll:
Tak ale topic si vybral dobrý,ne? 8)
Image
GREPOLIS
Team Board Member

Post by GREPOLIS »

pupajdi13 wrote:Hele mě je to jedno,je to tvé rozhodnutí.....akorát měníš názor jak ponožky,když tu tvrdíš,že máš tolik a tolik,tak proč jsi dneska kupoval od bývalého (mašiňáka) to CB za 5,2M,do týmu,který chceš ukončit....to mi nedává smysl...za poslední 4 dny jsi utratil nějakých cca 20M za posily....hlavně nechtěj,abych si začal myslet,že to je umyslný vyčerpání konta a pomoc s prodeji ostatním manažerů,takovýhle případy tady už byly a ti lidi nedopadli dobře.
Když na to ted koukám,tak to celé má trošku jiný uhel,než tu popisuješ.....píšeš,že nezvládneš finanční situaci a přitom jsi rozházel 20mega za 4 dny......hlavně ze mě prosím nedělej blba, když už s tím celým chodíš sám veřejně na forum,tak se k tomu taky podle toho stav a netvrd tady nesmysly typu splácím pujčku atd.
Dávám ti čas do pulnoci na konečné rozhodnutí a hlavně si dobře promysli,než sem něco napíšeš.

šerif pupajdi

Čas mi dávat nemusíš . Už sem se rozhodl . Budu hrát za nový tým . Na to CB sem měl podanou nabídku cca 2 dny a mezi tím jsem ještě koupil to CF a blbě sem si to propočítal . Pracoval sem s vidinou velkého konta a to mě dostalo do kolen . Když mi přišlo potvrzení o koupi toho CB tak mi zbylo na kontě nějakých 750K . V žádným případě v tom nebyl úmysl pomáhat finančně ostatním manažerům !!
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Hmmm....kúpiť 4 hráčov za 3 dni za takmer 20M, pričom ich hodnota nie je ani polovičná, v zápätí troch z nich dať na trh od nejakých 10 či 100k a v zápätí vyhlásiť stop tomuto tímu, to znie dooosť zaujímavo :mrgreen:
...new beginning...

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

akorát mě to nadzvedlo ze židle....z původního nevinného tlachání o tom jestli přejít nebo nepřejít na novej klub je tohle.

v tomhle transferu já prakticky vidím podvod.

http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=28193622

předražený CB koupený od největšího podvodníka ,který tu byl odhalen za 5,2M, po jeho nákupu ty hráče okamžitě střelíš na trh za 1euro a vyhlásíš bankrot a založení nového týmu ?

vtipný na tom je fakt,že Tebe by ani nešlo potrestat,kdybych chtěl.....jedině si smlsnout na mašinovi , zajímavý,že se on vždycky takhle někde nachomýtne.
kopeckar

Post by kopeckar »

palo wrote:To jsou věci... :roll:
Tak ale topic si vybral dobrý,ne? 8)
To rozhodně ano. Tohle je buď naivita nejhrubšího zrna typická buď pro absolutní nováčky a nebo pro podvodníky jejichž pozornost léty otupěla. Třetí možnost nejpravděpodobnější je touha dlouhodobého manažera pomoci než to zabalí svým kamarádům koupí jejich hráčů za navýšené peníze. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”