*sadlos* wrote:hehe... tak tu poøád bojuju s prohlížeèem... pokuï lezu na SP normálnì, tak se nepøihlásim... musím vstupovat pøes stránku s errorem6 v adrese... fakt prapodivný a celkem otravný
Premaz si historiu a cache a cookies.
cache a cookies mažu kde?!
cookies nalezeno promazáno a vše šlape jako hodinky... díky moc
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
nieje to zaujimavost (možno kusok) ale nechcel som založit new topic bo by si ma ZABIL
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Neuverite¾né! Jeden z èiarových rozhodcov má stiahnuté trenírky. 19-roèný divák vïaka tomu vyhral stávku o pár pív, ale dnešný zápas nedopozerá - je vyvádzaný zo štadiónu.
Dajte si Kupit Hraca - CB do 20rokov a posledna strana...Hrac Kenneth Annys sa predava za 6.25M
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Dajte si Kupit Hraca - CB do 20rokov a posledna strana...Hrac Kenneth Annys sa predava za 6.25M
myslim že to neni zase tak hrozny spíš je divny že má na nìj jen jeden hráè nabídku....tøeba já jsem se taky pral o støedovyho hráèe a ta cena se dostala zbyteènì takhle vysoko..nevim no..
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
Ivo08-LSG wrote:Dajte si Kupit Hraca - CB do 20rokov a posledna strana...Hrac Kenneth Annys sa predava za 6.25M
myslim že to neni zase tak hrozny spíš je divny že má na nìj jen jeden hráè nabídku....tøeba já jsem se taky pral o støedovyho hráèe a ta cena se dostala zbyteènì takhle vysoko..nevim no..
Tak premna to divne je....vies 6,25M dat za hraca ktory nieje ani vytrenovny....a dava do nejaky tipek s Gcka..agr 59 co nieje najlepsiaaa...a skrytu neviem ale tak za 6,25M minimalne nech ju maa 120%
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote: Tak premna to divne je....vies 6,25M dat za hraca ktory nieje ani vytrenovny....a dava do nejaky tipek s Gcka..agr 59 co nieje najlepsiaaa...a skrytu neviem ale tak za 6,25M minimalne nech ju maa 120%