Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

Ohhh, tak to díky za info. Za to hráèe mám zatím jenom 300K, ale i tak lepší než nic a momo9111 mì hodnì pøekvapil odpovìdí. Ještì, že jsem se na to zeptal...
Jinak Krupi, já si stejnì myslím, že ten nultý den tam bude, pokud mì to nikdo nepotvrdí, tak to také pokoušet nebudu, ale myslím si, že jo. Pøece když dáš hráèi smlouvu na rok. Tak tam má napsáno 62 dní. A pokud by to bylo jak ty øíkáš, že nultý den není, tak by si ho mìl pøece v týmu jen 61 dní! Co je kravina a nebo blbost tìch co by to dìlali. Takže já si opravdu myslím, že by tam ještì mìlo naskoèit že do uplynutí smlouvy zbývá 0/00 a až noc na to by to mìlo propadnout. Možná by nám k tomu nìco ještì mohl øíct momo9111, když už vìdìl jednu dost dùležitou vìc a myslím, že toto moc lidí nevìdìlo...
A Krupi: Když hráèi ještì do ligáèe nastoupí, tak bude ještì i nálada v týmu, že? To je super... Jsem se totiž rozhodl, že chci sestoupit a zrovna ten den budu hrát s posledním, tak si chcu aspoò jeden zápas v lize užít a byl by rozdíl hrát proti nìmu s náladou 75% a 30%... :lol: Do dalších ligáèù budu už jen posílat mladý nezkušený hráèe a ještì k tomu bez morálky, takže tam už mì bude fuk jakou mýám náladu v týmu... :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
momo9111

Post by momo9111 »

foppa 13 wrote:Ohhh, tak to díky za info. Za to hráèe mám zatím jenom 300K, ale i tak lepší než nic a momo9111 mì hodnì pøekvapil odpovìdí. Ještì, že jsem se na to zeptal...
Jinak Krupi, já si stejnì myslím, že ten nultý den tam bude, pokud mì to nikdo nepotvrdí, tak to také pokoušet nebudu, ale myslím si, že jo. Pøece když dáš hráèi smlouvu na rok. Tak tam má napsáno 62 dní. A pokud by to bylo jak ty øíkáš, že nultý den není, tak by si ho mìl pøece v týmu jen 61 dní! Co je kravina a nebo blbost tìch co by to dìlali. Takže já si opravdu myslím, že by tam ještì mìlo naskoèit že do uplynutí smlouvy zbývá 0/00 a až noc na to by to mìlo propadnout. Možná by nám k tomu nìco ještì mohl øíct momo9111, když už vìdìl jednu dost dùležitou vìc a myslím, že toto moc lidí nevìdìlo...
A Krupi: Když hráèi ještì do ligáèe nastoupí, tak bude ještì i nálada v týmu, že? To je super... Jsem se totiž rozhodl, že chci sestoupit a zrovna ten den budu hrát s posledním, tak si chcu aspoò jeden zápas v lize užít a byl by rozdíl hrát proti nìmu s náladou 75% a 30%... :lol: Do dalších ligáèù budu už jen posílat mladý nezkušený hráèe a ještì k tomu bez morálky, takže tam už mì bude fuk jakou mýám náladu v týmu... :wink:
na to odpovedat neviem,ale skor si myslim ze nulty den nebude
marektucek

Post by marektucek »

Zdá se mi to nebo když má junior horší skrytou, tak se pomalejc vytrénovavá????
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

potvrzuji ze je to tak jak øíkal momo911 ohlednì toho vypršení smlouvy pøi prodeji.

Jinak taky potvrzuji, ze neni zadny nulty den, potom co tam mas 1, tak druhy den rano mas v poste ze hrac odesel.

A pak jsem taky nepochopil, jak to myslis s tim poklesem moralky za 75 na 30%... tim ze Ti odejde hrac Ti klesne moralka v tymu o 5%, nikoliv o 45% jak pises ty :wink:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
foppa 13

Post by foppa 13 »

PaTTTTrick wrote:potvrzuji ze je to tak jak øíkal momo911 ohlednì toho vypršení smlouvy pøi prodeji.

Jinak taky potvrzuji, ze neni zadny nulty den, potom co tam mas 1, tak druhy den rano mas v poste ze hrac odesel.

A pak jsem taky nepochopil, jak to myslis s tim poklesem moralky za 75 na 30%... tim ze Ti odejde hrac Ti klesne moralka v tymu o 5%, nikoliv o 45% jak pises ty :wink:
Jenže já prodávám 9 hráèù :wink: :lol:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
PipkiN

Post by PipkiN »

U plnì vytrénovaného hráèe mi vzhledem k fyzièce a morálce pøijde, že pokles 1 bodíkuu morálky/fyzièky má za následek pokles výkonu o 1/3 bodu (tzn. pøi poklesu na 100morálka/70 fyzièka by mìl podat výkon o 10 horší ..)
Pozn.: bude to ne zcela pøesné, pokles jde exponenciálnì na 99% ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Papik
Team Manager

Post by Papik »

PipkiN wrote:U plnì vytrénovaného hráèe mi vzhledem k fyzièce a morálce pøijde, že pokles 1 bodíkuu morálky/fyzièky má za následek pokles výkonu o 1/3 bodu (tzn. pøi poklesu na 100morálka/70 fyzièka by mìl podat výkon o 10 horší ..)
Pozn.: bude to ne zcela pøesné, pokles jde exponenciálnì na 99% ..
Jj. Také mi to tak nìjak vychází.
Image
krup72

Post by krup72 »

foppa 13 wrote: Jinak Krupi, já si stejnì myslím, že ten nultý den tam bude, pokud mì to nikdo nepotvrdí, tak to také pokoušet nebudu, ale myslím si, že jo. Pøece když dáš hráèi smlouvu na rok. Tak tam má napsáno 62 dní. A pokud by to bylo jak ty øíkáš, že nultý den není, tak by si ho mìl pøece v týmu jen 61 dní! Co je kravina a nebo blbost tìch co by to dìlali.
Když tam je napsáno 62 dní, tak taky 62 dní probìhne.
Ten první den, pravda, nebude celej, protože smlouvu podepíšeš až v prùbìhu dne.
Ale pravdu vlastnì máš, protože správnì by (pøi smlouvì na jednu sezónu) mìlo naskoèit 63 dní (sezóna trvá 9 týdnù, tudíž 9*7).
krup72

Post by krup72 »

foppa 13 wrote: A Krupi: Když hráèi ještì do ligáèe nastoupí, tak bude ještì i nálada v týmu, že?
jj nálada v týmu bude, obchod probìhne až po zápase
PipkiN

Post by PipkiN »

No když tu smlouvu podepíšeš, tak ti tam naskoèí 1 | 00, a druhý den tam máš 0 | 62 ... ;) Takže to by mìlo být v poøádku ne ?
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
krup72

Post by krup72 »

PipkiN wrote:No když tu smlouvu podepíšeš, tak ti tam naskoèí 1 | 00, a druhý den tam máš 0 | 62 ... ;) Takže to by mìlo být v poøádku ne ?
pokud je to tak, je to v poøádku, nikdy jsem na to nekoukal, dùvìøoval jsem slepì programátorùm:-)
SKS
Team President

Post by SKS »

krup72 wrote:
PipkiN wrote:No když tu smlouvu podepíšeš, tak ti tam naskoèí 1 | 00, a druhý den tam máš 0 | 62 ... ;) Takže to by mìlo být v poøádku ne ?
pokud je to tak, je to v poøádku, nikdy jsem na to nekoukal, dùvìøoval jsem slepì programátorùm:-)
Jj, je to tak.....Pipkin má pravdu
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
MošnaM

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
quimen wrote:Mám dotaz ohlednì pøestupu. Prodávám bráchovi hráèe za malou èástku. Na pøestupové listinì je asi jeden den a objevil se nìkdo jiný - tuším že holanïan a nabídl vìtší èástku. Pùjde hráè prodat za tu menší nabídku ? Protože když jsem to zkoušel pøed chvilkou, nabídlo mi to jen tu nejvìtší nabídku..., díky
Lze se pokusit pøijmout menší èástku za pøestup. V tom pøípadì ale hráè pùjde za tou nabídkou ze seznamu nabídek, kde je nejvyšší plat.

Prodej za pøíliš nízkou cenu by nìkdo mohl klasifikovat jako podvod.
Tohle už tu probìhlo nìkolikrát, ale ještì nikdo poøádnì neodpovìdìl.
Jak se mám pokusit pøijmout nižší èástku, když to tedy "lze" - nabízí mi to taky jen nejvyšší nabídku ?
Nebo èlenové SPFA tuto možnost mají a nám je odepøena ?
Je možné zvýšit nabídku pro tým a hráèi nabízet ménì,než druhý zájemce ???
Já mám pocit, že to nejde. Myslím si, že hráè napøijme nižší platovou nabídku, než mìl od druhého zájemce. Také jsem v praxi pøi licitaci musel zvedat hráèùv plat - podle mne to bylo zpùsobeno právì tím, že ten druhý plat navýšil a já ho musím minimálnì dorovnat.
Vyslovte se k tomuto nìkdo ze zkušenìjších .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Fantazik
Team Manager

:(

Post by Fantazik »

Sakryš to je taky fórum, když tu nikdo neporadi .. DÍK
kofi

Post by kofi »

MošnaM wrote: Tohle už tu probìhlo nìkolikrát, ale ještì nikdo poøádnì neodpovìdìl.
Jak se mám pokusit pøijmout nižší èástku, když to tedy "lze" - nabízí mi to taky jen nejvyšší nabídku ?
Nebo èlenové SPFA tuto možnost mají a nám je odepøena ?
Je možné zvýšit nabídku pro tým a hráèi nabízet ménì,než druhý zájemce ???
Já mám pocit, že to nejde. Myslím si, že hráè napøijme nižší platovou nabídku, než mìl od druhého zájemce. Také jsem v praxi pøi licitaci musel zvedat hráèùv plat - podle mne to bylo zpùsobeno právì tím, že ten druhý plat navýšil a já ho musím minimálnì dorovnat.
Vyslovte se k tomuto nìkdo ze zkušenìjších .
Plat je závislý na celkovém hodnocení hráèe a také na jeho morálce...pokud jsi musel zvyšovat plat pøi pøebíjení, tak to bylo na 99% tím, že tomu hráèi klesla morálka, díky èemuž chce vìtší plat :wink:
takže kdyby tøeba ten hráè na zaèátku kdy ho chceš koupit mìl malou morálku, která by se mu za 4 dny pravidelného hraní zvýšila, tak ten další zájemce mu nemusí tolik platit :)
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”