SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: SP Pohár

Post by dawron »

Hadis wrote:Sestava nastavena na zítřejší pohár.
Hraji venku s týmem z H divize, který dává v lize kolem 70.
držete mi palce, abych zvládl být vyřazen :lol:
snad to vyjde.
Kdyby mne z poháru vyřadil tým z divize H, tak okamžitě končím se SP. Nechat se úmyslně vyřadit? Jo, O.K., ale tak v 5. kole s někým, kdo férově přehraje můj B tým. Styď se! :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Hadis
Member of the Soccer Project Association

Post by Hadis »

dawron wrote:
snad to vyjde.
Kdyby mne z poháru vyřadil tým z divize H, tak okamžitě končím se SP. Nechat se úmyslně vyřadit? Jo, O.K., ale tak v 5. kole s někým, kdo férově přehraje můj B tým. Styď se! :)
Stydím se už teď. Ale pro mě priorita záchrana v D. A ne abych hrál cca 5 týdnů naplno obě soutěže. :P
AC Had Bozak

Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

dawron wrote:
snad to vyjde.
Ač se mi to nestává příliš často, tvému příspěvku rozumím a 100 % se s ním ztotožňuji. :mrgreen:

2Hadis: Hrát naplno a "B tým" je krapet rozdíl. :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
foppa 13

Post by foppa 13 »

Já letos pohár taky balím už při prvním zápase :wink: Motivace by sice byla (loňské 14.kolo bych rád vylepšil :lol:). Ale dávám výjimečně přednost lize. Soupeře mám na úvod z divize D, takže nemusím ani využívat zkušenosti z turnaje :mrgreen:. Namíchám pár hráčů z B-týmu a převážnou část z C-týmu a bude vymalováno :)
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
puzzle

Post by puzzle »

No já jsem se na poslední chvíly vzhledem k mému postavení v lize rozhodl že pohár zabalím taky. Moje přioprota je do 5 místa v F- divizi a hrát ještě pohár myslím že je nad síly mého týmu.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak já myslím,že by se musela začít stydět pulka soccer manažerů :mrgreen: - když se každoročně předháněj kdo zahraje lepší "plaketácký" výkon a vypadne - včetně mě. Je to každého rozhodnutí , bez nějakého bavení se o studu.
Já si to letos naopak dám, už jen kvuli tomu,že musím vyhnat náladu 72% po tom co jsem předvedl na trhu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Tak já myslím,že by se musela začít stydět pulka soccer manažerů :mrgreen: - když se každoročně předháněj kdo zahraje lepší "plaketácký" výkon a vypadne - včetně mě. Je to každého rozhodnutí , bez nějakého bavení se o studu.
Já si to letos naopak dám, už jen kvuli tomu,že musím vyhnat náladu 72% po tom co jsem předvedl na trhu.
Kruci pane, tak foppa13 mě potěší a vy to zase musíte takhle pokazit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: Kruci pane, tak foppa13 mě potěší a vy to zase musíte takhle pokazit. :mrgreen:
se spíš divím,že jste mu neskritizoval pravopis :lol: - jak je Vaším dobrým zvykem :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Náš zástupce se vrátil z losování a má pro nás příznivou zprávu. Hrajeme doma a přijede celek z druhé nejnižší divize, který by problémy dělat neměl. :mrgreen:
A nedělal. Po bezproblémovém průběhu jsme zvítězili 5:0 (127:65) a připsali si na účet 46.180 EUR. Po Géčkových Portugalcích nás čekají stejnědivizní Rumuni, bohužel tentokráte venku. Zaplaťpánbu za aspoň 16.000 míst. Postup je cílem a povinností. :mrgreen:

Zapíchlo to 7 Áčkařů a 13 Béčkařů. Děkujeme chlapci, jen tak dále. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

po poslední sezóně, kdy sem v SP poháru prodělal dva dobré hráče, sem to letos vypustil, protože souboj o záchranu v bude letos přeukrutný. Dva jsou jasní, ale kdo budou další čtyři k nim? no, ještě se mi dolů nechce... dneska sem prodělal na domácím zápase pouhopouhých 234 EUR (to je asi osobní rekord z posledních 4-5 sezón), ale až do konce sem se třásl o výsledek, kdy nakonec po výkonech 79:73 zaslouženě postoupil soupeř...
Hadis

Post by Hadis »

spaniolii 4 - 1 AC Had Bozak ( 87 : 53 ).

I můj B tým potřebuju v lize. Nemám tak širokou základnu, abych si mohl dovolit hrát několik soutěží.
I mistr Oslíček tu veřejně vyhlásí útok na vyřazení a je to v pořádku ? tak proč já musím dostat zase " po kulích " ?
Díky Pupajdi, že ses zastal :!:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Přidávám se k Oslíčkovi a Hadisovi. Je to doma! Jsme venku!

SP tým si proti našim chlapcům s chutí zatrénoval :lol: A to mu ten mizera random vyloučil dva hráče (jednoho přímo, po druhé žluté). Ještě že jsme v přesilovce dali jediný gól.

ADO Anderlecht - Elnino Prague 3:1 (44:37)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Azor

Post by Azor »

Tak já bez problémů postoupil. Valencia - Baníček 1:5 V:89-117. Ztráta: € 146.950 :roll: :roll: . Příště zase veku,zase s Géčkařem(FC.Liverpool...) a zase má jen 4.000 míst :roll: :roll:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Hadis wrote:spaniolii 4 - 1 AC Had Bozak ( 87 : 53 ).

I můj B tým potřebuju v lize. Nemám tak širokou základnu, abych si mohl dovolit hrát několik soutěží.
I mistr Oslíček tu veřejně vyhlásí útok na vyřazení a je to v pořádku ? tak proč já musím dostat zase " po kulích " ?
Díky Pupajdi, že ses zastal :!:
Ale vždyť Ti nikdo po kulích nedává :mrgreen: Pouze má někdo odlišný názor, tak prosím nebuď smutný :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Hák

Post by Hák »

Protože jsem hrál první zápas doma, tak jsem říkal že letos pohár zkusím. No už teď vím, že to bylo blbé rozhodnutí. Po prvním domácím zápase jsem na tom +- na 0, po druhém zápase venku u Gečkaře už budu minimálně 250 000 v mínusu, takže si tento luxus pro bohaté raděj nechám ujít.....
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”