Hadis wrote:Sestava nastavena na zítřejší pohár.
Hraji venku s týmem z H divize, který dává v lize kolem 70.
držete mi palce, abych zvládl být vyřazen
snad to vyjde.
Kdyby mne z poháru vyřadil tým z divize H, tak okamžitě končím se SP. Nechat se úmyslně vyřadit? Jo, O.K., ale tak v 5. kole s někým, kdo férově přehraje můj B tým. Styď se!
snad to vyjde.
Kdyby mne z poháru vyřadil tým z divize H, tak okamžitě končím se SP. Nechat se úmyslně vyřadit? Jo, O.K., ale tak v 5. kole s někým, kdo férově přehraje můj B tým. Styď se!
Stydím se už teď. Ale pro mě priorita záchrana v D. A ne abych hrál cca 5 týdnů naplno obě soutěže.
snad to vyjde.
Ač se mi to nestává příliš často, tvému příspěvku rozumím a 100 % se s ním ztotožňuji.
Já letos pohár taky balím už při prvním zápase Motivace by sice byla (loňské 14.kolo bych rád vylepšil ). Ale dávám výjimečně přednost lize. Soupeře mám na úvod z divize D, takže nemusím ani využívat zkušenosti z turnaje . Namíchám pár hráčů z B-týmu a převážnou část z C-týmu a bude vymalováno
No já jsem se na poslední chvíly vzhledem k mému postavení v lize rozhodl že pohár zabalím taky. Moje přioprota je do 5 místa v F- divizi a hrát ještě pohár myslím že je nad síly mého týmu.
Tak já myslím,že by se musela začít stydět pulka soccer manažerů - když se každoročně předháněj kdo zahraje lepší "plaketácký" výkon a vypadne - včetně mě. Je to každého rozhodnutí , bez nějakého bavení se o studu.
Já si to letos naopak dám, už jen kvuli tomu,že musím vyhnat náladu 72% po tom co jsem předvedl na trhu.
pupajdi13 wrote:Tak já myslím,že by se musela začít stydět pulka soccer manažerů - když se každoročně předháněj kdo zahraje lepší "plaketácký" výkon a vypadne - včetně mě. Je to každého rozhodnutí , bez nějakého bavení se o studu.
Já si to letos naopak dám, už jen kvuli tomu,že musím vyhnat náladu 72% po tom co jsem předvedl na trhu.
Kruci pane, tak foppa13 mě potěší a vy to zase musíte takhle pokazit.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:Náš zástupce se vrátil z losování a má pro nás příznivou zprávu. Hrajeme doma a přijede celek z druhé nejnižší divize, který by problémy dělat neměl.
A nedělal. Po bezproblémovém průběhu jsme zvítězili 5:0 (127:65) a připsali si na účet 46.180 EUR. Po Géčkových Portugalcích nás čekají stejnědivizní Rumuni, bohužel tentokráte venku. Zaplaťpánbu za aspoň 16.000 míst. Postup je cílem a povinností.
Zapíchlo to 7 Áčkařů a 13 Béčkařů. Děkujeme chlapci, jen tak dále.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
po poslední sezóně, kdy sem v SP poháru prodělal dva dobré hráče, sem to letos vypustil, protože souboj o záchranu v bude letos přeukrutný. Dva jsou jasní, ale kdo budou další čtyři k nim? no, ještě se mi dolů nechce... dneska sem prodělal na domácím zápase pouhopouhých 234 EUR (to je asi osobní rekord z posledních 4-5 sezón), ale až do konce sem se třásl o výsledek, kdy nakonec po výkonech 79:73 zaslouženě postoupil soupeř...
I můj B tým potřebuju v lize. Nemám tak širokou základnu, abych si mohl dovolit hrát několik soutěží.
I mistr Oslíček tu veřejně vyhlásí útok na vyřazení a je to v pořádku ? tak proč já musím dostat zase " po kulích " ?
Díky Pupajdi, že ses zastal
Přidávám se k Oslíčkovi a Hadisovi. Je to doma! Jsme venku!
SP tým si proti našim chlapcům s chutí zatrénoval A to mu ten mizera random vyloučil dva hráče (jednoho přímo, po druhé žluté). Ještě že jsme v přesilovce dali jediný gól.
Tak já bez problémů postoupil. Valencia - Baníček 1:5 V:89-117. Ztráta: € 146.950 . Příště zase veku,zase s Géčkařem(FC.Liverpool...) a zase má jen 4.000 míst
Hadis wrote:spaniolii 4 - 1 AC Had Bozak ( 87 : 53 ).
I můj B tým potřebuju v lize. Nemám tak širokou základnu, abych si mohl dovolit hrát několik soutěží.
I mistr Oslíček tu veřejně vyhlásí útok na vyřazení a je to v pořádku ? tak proč já musím dostat zase " po kulích " ?
Díky Pupajdi, že ses zastal
Ale vždyť Ti nikdo po kulích nedává Pouze má někdo odlišný názor, tak prosím nebuď smutný
Protože jsem hrál první zápas doma, tak jsem říkal že letos pohár zkusím. No už teď vím, že to bylo blbé rozhodnutí. Po prvním domácím zápase jsem na tom +- na 0, po druhém zápase venku u Gečkaře už budu minimálně 250 000 v mínusu, takže si tento luxus pro bohaté raděj nechám ujít.....