Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

oslicek wrote:de zoeloe je asi fakt nejlepší - v podstatě v odvetné části nikde nezaváhal - jde za prvenstvím jak tank - mě se o tým staral raynook docela dobře, akorát poslední dva zápasy nějak vypustil - na pátek sem měl naplánováno poprvé 150 venku a ona z toho byla dokonce prohra, ale to se nedá nic dělat.
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká :-(
Stát se může cokoli, můžou přijít zranění, random si trochu pohraje, soupeř to riskne s agresivitou a vyjde to…
Nevzdával bych to, máme to slušně rozjeté; vzhledem k tomu, že se k nám valí Vidláci, tak taková šance další sezónu zřejmě nebude.

Vzpomínám si, jak tři sezóny zpátky měl HoriaciLes po 27.kole náskok 4 body (a ještě výhodu menšího počtu remíz) před SAT – no a nakonec to nestačilo.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

tom17 wrote:
oslicek wrote:de zoeloe je asi fakt nejlepší - v podstatě v odvetné části nikde nezaváhal - jde za prvenstvím jak tank - mě se o tým staral raynook docela dobře, akorát poslední dva zápasy nějak vypustil - na pátek sem měl naplánováno poprvé 150 venku a ona z toho byla dokonce prohra, ale to se nedá nic dělat.
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká :-(
Stát se může cokoli, můžou přijít zranění, random si trochu pohraje, soupeř to riskne s agresivitou a vyjde to…
Nevzdával bych to, máme to slušně rozjeté; vzhledem k tomu, že se k nám valí Vidláci, tak taková šance další sezónu zřejmě nebude.

Vzpomínám si, jak tři sezóny zpátky měl HoriaciLes po 27.kole náskok 4 body (a ještě výhodu menšího počtu remíz) před SAT – no a nakonec to nestačilo.
no, kéž bys měl pravdu, budu to každopádně valit až do konce i když už bych byl ze hry. škoda taky, že se sem valí ten widlaks :-( - bude to asi příští sezónu boj jen o druhy misto.
oslicek

Post by oslicek »

tak dneska sem při spuštění SP nevěřil svým očím. počítal sem, že při špatné konstelaci nanejvýš remizuju, ale s přímou červenou při rozhodčím 26 prostě nejde udělat vůbec nic. no, a pokud sem doufal tento týden ve 12 bodů a udržení se ve hře do posledního týdne, tak to můžu zabalit hned, protože zoeloe do konce osm bodů prostě ztratit nemůže i kdyby chtěl sebevíc a zítra si proto zkusím proti williamsovy malý experiment. resi u bráchy vyhrál, když se bráchovi zranil brankář a musel mu do brány nějaký dorostenec (máme dneska na ty brankáře nějakou smůlu :-() a udržel se v šestibodovém odstupu od zoeloe (šest bodů je podle mě maximum, co může zoeloe při shodě všech smůl do konce ztratit, takže resi bojuj!)
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: resi u bráchy vyhrál, když se bráchovi zranil brankář a musel mu do brány nějaký dorostenec (máme dneska na ty brankáře nějakou smůlu :-() a udržel se v šestibodovém odstupu od zoeloe (šest bodů je podle mě maximum, co může zoeloe při shodě všech smůl do konce ztratit, takže resi bojuj!)
Měl jsem z dnešního zápasu trochu obavy, ale nakonec se podařilo odvézt tři body.

Jinak díky za podporu. Doufal jsem, že De Zoeloe's zaváhá zítra u Pattricka, ale vypadá to, že ne – Pattrickův tým není v ideálním stavu, udělal transfer včera i dneska, De Zoeloe's navíc vyměnil trenéra. Ale třeba se Pattrickovi něco urvat podaří...
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:
oslicek wrote: resi u bráchy vyhrál, když se bráchovi zranil brankář a musel mu do brány nějaký dorostenec (máme dneska na ty brankáře nějakou smůlu :-() a udržel se v šestibodovém odstupu od zoeloe (šest bodů je podle mě maximum, co může zoeloe při shodě všech smůl do konce ztratit, takže resi bojuj!)
Měl jsem z dnešního zápasu trochu obavy, ale nakonec se podařilo odvézt tři body.

Jinak díky za podporu. Doufal jsem, že De Zoeloe's zaváhá zítra u Pattricka, ale vypadá to, že ne – Pattrickův tým není v ideálním stavu, udělal transfer včera i dneska, De Zoeloe's navíc vyměnil trenéra. Ale třeba se Pattrickovi něco urvat podaří...
no jo no... nepodržel jsem .... výkony 140 - 146 a tak bohužel prohra 2:3...jak už psal Resi, mam tym trochu v rozkladu, zranění a pár transferů .... no nic radostnyho :o(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

V 7. týdnu se mi podařilo získat všech 12 bodů (proti poměrně silným soupeřům – venku MonteCore F.C. a Juvenardus FC, doma Royal Wolves a Bunicii), avšak snížit šestibodovou ztrátu na první De Zoeloe's se nepodařilo, což samozřejmě belgický tým tři kola před koncem posouvá na dosah titulu.

De Zoeloe's sice poslední týden nečekají zrovna snadní soupeři (Juvenardus FC, Royal Wolves a na závěr oslíček), ale čekat, že tým, který za 27 kol neokusil porážku, teď prohraje rovnou dvakrát, už možná trochu hraničí s naivitou. Naděje každopádně ještě žije :)

Rozhodnuto není ještě o jednom sestupujícím, v současnosti je na 11.místě Royal Wolves s tříbodovou ztrátou na pozici zaručující udržení se v soutěži i příští sezónu. Ohroženi jsou dále především The Williams Soccer Boys, Blšany a Bizone TM.

Tabulka po 27.kole tedy vypadá následovně:

1. De Zoeloe's 69
2. VIASTORE 63
3. Totemo Baka 58
4. Bunicii 53

8. Bizone TM 41
9. Blšany 40
10. The Williams Soccer Boys 40
11. Royal Wolves 37
...
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:V 7. týdnu se mi podařilo získat všech 12 bodů (proti poměrně silným soupeřům – venku MonteCore F.C. a Juvenardus FC, doma Royal Wolves a Bunicii), avšak snížit šestibodovou ztrátu na první De Zoeloe's se nepodařilo, což samozřejmě belgický tým tři kola před koncem posouvá na dosah titulu.

De Zoeloe's sice poslední týden nečekají zrovna snadní soupeři (Juvenardus FC, Royal Wolves a na závěr oslíček), ale čekat, že tým, který za 27 kol neokusil porážku, teď prohraje rovnou dvakrát, už možná trochu hraničí s naivitou. Naděje každopádně ještě žije :)

Rozhodnuto není ještě o jednom sestupujícím, v současnosti je na 11.místě Royal Wolves s tříbodovou ztrátou na pozici zaručující udržení se v soutěži i příští sezónu. Ohroženi jsou dále především The Williams Soccer Boys, Blšany a Bizone TM.

Tabulka po 27.kole tedy vypadá následovně:

1. De Zoeloe's 69
2. VIASTORE 63
3. Totemo Baka 58
4. Bunicii 53

8. Bizone TM 41
9. Blšany 40
10. The Williams Soccer Boys 40
11. Royal Wolves 37
...
OK, tak já ho teda porazím :-). budu na něj hrát kompletně 100/100 bez vykartovaných hráčů (předtím hraju s ferdou) a a na absolutni agresivitu - v podstatě pokud chci být třetí, tak ho porazit i musím (remíza mi nestačí).

Myslím, že v úterý by Zoeloe mohli klopýtnout taky - hrajou s týmem namočeným do boje o záchranu. Ty nemáš zrovna nejlehčí los, ale kdybys devět bodů urval, musel bys ho porazit na skóre - tudíž Noppa aspoň o pět gólů :-).

Bono šest bodů udělá i kdyby nechtěl, podle mě je bude mít už v úterý a příští sezónu se bude prát s tebou, s widlakem a buniky o titul.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:Ty nemáš zrovna nejlehčí los, ale kdybys devět bodů urval, musel bys ho porazit na skóre - tudíž Noppa aspoň o pět gólů :-).
Pokud Totemo Baka vyhraje u De Zoeloe's 3-0, tak snad ani nopppovi 5 gólů nasypat nemusím :D
Teď vážně – doufám, že budu před čtvrtečním utkání ještě ve hře.
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
Bono šest bodů udělá i kdyby nechtěl, podle mě je bude mít už v úterý a příští sezónu se bude prát s tebou, s widlakem a buniky o titul.
Spíše bych do tohoto seznamu zařadil FC Widlaks (především), De Zoeloe's, Totemo Baka, Bunicii, Bąbelki (probudí-li se) a Viastore (snad).

Rád bych se mýlil, ale podle mě už Bono síly rvát se o úplnou špičku mít nebude – přece jen už to bude jeho devátá sezóna v „Áčku“, což se na složení kádru musí projevit...
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:
oslicek wrote:
Spíše bych do tohoto seznamu zařadil FC Widlaks (především), De Zoeloe's, Totemo Baka, Bunicii, Bąbelki (probudí-li se) a Viastore (snad).

Rád bych se mýlil, ale podle mě už Bono síly rvát se o úplnou špičku mít nebude – přece jen už to bude jeho devátá sezóna v „Áčku“, což se na složení kádru musí projevit...
No, ono to dost bude závislé na trhu na konci sezóny - já třeba nemám LB a RB - pokud je neseženu, tak sem ze hry. Bunik a grabek na tom budou na některých postech obdobně. Ty, zoeloe a widlak podle mě takové problémy mít nebudete. Řekl bych, že nákupy na konci sezóny budou dost podstatný faktor - někdo by tedy mohl začít rozprodávat :-). Ono, kdyby Patttrick nehrál devět pohárů a koncentroval se na ligu, tak o ten titul podle mě usiluje taky.

Osobně zkusím prvních šest zápasů a bude-li tam šance (tj. alespoň 13 bodů), tak do toho půjdu po hlavě; pokud tam šance nebude, soustředím se na pomalou postupnou přestavbu, abych nespadl a zkusím SP cup.
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
oslicek wrote:

Pokusim se, aby ses mýlil :lol: letošní sezona byla absolutně neúspěšná kvůli pokusu zabojovat o pohár - jak jste si jistě už mnozí všimli, vypadl jsem dost haluzácky... tak mi tahle soutěž bude zase zapovězená na dalších x sezon
tom17
Team President

Post by tom17 »

28.kolo

Moje naděje na titul pohasla postupně v průběhu víkendu, poněvadž
1. v pátek se mi zranil RM, druhý už byl taky zraněný a nemělo cenu narychlo do týmu někoho vodit vzhledem k tomu, že jsem už ten den jeden transfer udělal, takže bych nevytáhl nahoru náladu v týmu
2. v průběhu víkendu se mi zranili oba LF – naštěstí jen krátce, ale stejně do zápasu vyběhl s fyzičkou 88
3. v neděli odpoledne jsem si nerozuměl při transferu s jedním manažerem – chtěl jsem, aby mi dotyčného hráče prodal až v pondělí ráno, ale poslal mi ho okamžitě, čímž došlo ke sražení nálady v týmu o 5 bodů
Sečteno a podtrženo – ačkoli jsem si v pátek ráno vypočítal, že bych mohl u Pattricka podat o něco lepší výkon, nakonec vzhledem k výše uvedenému z toho byla po výkonech 148-145 zasloužená prohra 2-1.
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:28.kolo

1. v pátek se mi zranil RM, druhý už byl taky zraněný a nemělo cenu narychlo do týmu někoho vodit vzhledem k tomu, že jsem už ten den jeden transfer udělal, takže bych nevytáhl nahoru náladu v týmu
2. v průběhu víkendu se mi zranili oba LF – naštěstí jen krátce, ale stejně do zápasu vyběhl s fyzičkou 88
3. v neděli odpoledne jsem si nerozuměl při transferu s jedním manažerem – chtěl jsem, aby mi dotyčného hráče prodal až v pondělí ráno, ale poslal mi ho okamžitě, čímž došlo ke sražení nálady v týmu o 5 bodů
Sečteno a podtrženo – ačkoli jsem si v pátek ráno vypočítal, že bych mohl u Pattricka podat o něco lepší výkon, nakonec vzhledem k výše uvedenému z toho byla po výkonech 148-145 zasloužená prohra 2-1.

ona ani výhra by nebyla nic platná...2.místo je tvoje a na Zoeloe´s letošní sezonu opravdu nikdo neměl...
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:28.kolo

občas se to sejde a nic s tím neuděláš :-(. třeba se widlak soustředí na SP cup a vyjde to příští sezónu!

druhe misto mas letos jisty, sice to neni, co si asi chtel, ale lepsi nez nic, ne? je dobry, jak se mydlime Cesi mezi sebou - nikdo nenecha nikomu nic zadarmo - zaplatpanbu to nikdo nikomu nepousti a kazdy si pak sveho umisteni muze vazit.

koukam, bono se na stopro zachranil dokonce uz dneska.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
druhe misto mas letos jisty, sice to neni, co si asi chtel, ale lepsi nez nic, ne?
Spokojenost, druhé místo je super; ani jsem nedoufal po minulé hodně nepovedené sezóně, že bych se mohl pohybovat až tak nahoře.
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”