Stát se může cokoli, můžou přijít zranění, random si trochu pohraje, soupeř to riskne s agresivitou a vyjde to…oslicek wrote:de zoeloe je asi fakt nejlepší - v podstatě v odvetné části nikde nezaváhal - jde za prvenstvím jak tank - mě se o tým staral raynook docela dobře, akorát poslední dva zápasy nějak vypustil - na pátek sem měl naplánováno poprvé 150 venku a ona z toho byla dokonce prohra, ale to se nedá nic dělat.
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká
Nevzdával bych to, máme to slušně rozjeté; vzhledem k tomu, že se k nám valí Vidláci, tak taková šance další sezónu zřejmě nebude.
Vzpomínám si, jak tři sezóny zpátky měl HoriaciLes po 27.kole náskok 4 body (a ještě výhodu menšího počtu remíz) před SAT – no a nakonec to nestačilo.