no nic zaplkatis to trikratps2512 wrote:Koukám čéče a SPFA konči za 60 dní......no nic...budeme se muset rozmyslet co dál

Moderator: Czech Moderators
no nic zaplkatis to trikratps2512 wrote:Koukám čéče a SPFA konči za 60 dní......no nic...budeme se muset rozmyslet co dál
Co 3xjancarik wrote:no nic zaplkatis to trikratps2512 wrote:Koukám čéče a SPFA konči za 60 dní......no nic...budeme se muset rozmyslet co dál![]()
já se hlásím,mně končí za 40...ps2512 wrote:Co 3xjancarik wrote:no nic zaplkatis to trikratps2512 wrote:Koukám čéče a SPFA konči za 60 dní......no nic...budeme se muset rozmyslet co dál![]()
komu všemu?
Vaše členství v SPFA potrvá ještě 38 dní. No jo no, budeme ho holt muset opět prodloužit...frankie_doparoma wrote:"Vaše členství v SPFA potrvá ještě 365 dní."
jo, SPFA se Ti prodlouží od toho dne, kdy Ti skončí to současnýkopeckar wrote:No nechtěl jsem platit, ale když ho nebudu mít, tak si Jekylla s Hydem zahrajou příště 4 lidi a to by byla nuda. Takže dotaz. Když mi ještě něco dní zbývá a já si zaplatím další, zůstanou mi ty dny navíc?