Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
zdarec....protože Vás znám a mám rád,tak když mi pošlete do pošty konkretní infa,tak to probanuju ,ale jinak jsem už na to rezignoval, dělat sám to rozhodně nebudu,nebaví mě to a hlavně na to nemám čas.....ty doby,kdy jsem měl snahu jsou pryč a evidentně je to každému "buřt".
Čili jestli má někdo zájem tu udržet v téhle už "100% mrtvé hře" pořádek ,tak mi to pleskejte na poštu a já to propálím banem....jinak to už nevidím,kdyby se o hru Sjarel staral,tak by nám už všem dávno vzal hvězdy......já jsem byl poslední,kdo ještě se snažil ty cheaty chytat,ale už jsem taky rezignoval ,je to můj volnej čas a věnovat ho něčemu,co nemá budoucnost už prostě nebudu.
Tak se ukaž Hippíku a spol.....btw : na forum taky nechodím,zapl jsem to ted asi po 2 měsících,takže nelze čekat tady pak moje další reakce.
Čili jestli má někdo zájem tu udržet v téhle už "100% mrtvé hře" pořádek ,tak mi to pleskejte na poštu a já to propálím banem....jinak to už nevidím,kdyby se o hru Sjarel staral,tak by nám už všem dávno vzal hvězdy......já jsem byl poslední,kdo ještě se snažil ty cheaty chytat,ale už jsem taky rezignoval ,je to můj volnej čas a věnovat ho něčemu,co nemá budoucnost už prostě nebudu.
Tak se ukaž Hippíku a spol.....btw : na forum taky nechodím,zapl jsem to ted asi po 2 měsících,takže nelze čekat tady pak moje další reakce.
-
[quote="pupajdi13"]....[quote]
hmm tak to mi vzalo veškerou chuť do hry a naději na zlepšení...
takže co, utratím to málo co mám, dojdu kam dojdu, a šmitec 
hmm tak to mi vzalo veškerou chuť do hry a naději na zlepšení...

-
díky pupčovi za poslední záchvěv, ale jinak je to na blející smajlík 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Nemám čo ukazovať. Aj keď som nikdy nebol šerifom, celkom som sa snažil. Tebe som trochu pomáhal a kľudne by som vtedy zobral "prácu" šerifa, nebolo ale miesto akosi. Viackrát som písal Sjarelovi, nejako sa ho snažil podporiť, pomáhal som mnohým začiatočníkom, dával rady a pod...pupajdi13 wrote: Tak se ukaž Hippíku a spol.....
Mňa len proste zaráža, že už nie je nik, kto by riešil aspoň tie najjasnejšie podvody.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Ale psals tu o přehlížených předražených nákupech a farmách - tak jestli máš něco občíhlé tak to pupimu pošli ať banuje...Hippopotamus wrote:Nemám čo ukazovať. Aj keď som nikdy nebol šerifom, celkom som sa snažil. Tebe som trochu pomáhal a kľudne by som vtedy zobral "prácu" šerifa, nebolo ale miesto akosi. Viackrát som písal Sjarelovi, nejako sa ho snažil podporiť, pomáhal som mnohým začiatočníkom, dával rady a pod...pupajdi13 wrote: Tak se ukaž Hippíku a spol.....
Mňa len proste zaráža, že už nie je nik, kto by riešil aspoň tie najjasnejšie podvody.
Nebo tu za chvíli my blbci co to hrajem poctivě nebudem mít šanci...

-
Jak jsem to napsal....není problem,to probanovat - když mi to nebudete posílat,tak budete jen sami proti sobě......jsem uplně poslední,kdo je ještě ochoten alespon něco udělat......je to smutné,ale je to tak.palo wrote:Ale psals tu o přehlížených předražených nákupech a farmách - tak jestli máš něco občíhlé tak to pupimu pošli ať banuje...Hippopotamus wrote:Nemám čo ukazovať. Aj keď som nikdy nebol šerifom, celkom som sa snažil. Tebe som trochu pomáhal a kľudne by som vtedy zobral "prácu" šerifa, nebolo ale miesto akosi. Viackrát som písal Sjarelovi, nejako sa ho snažil podporiť, pomáhal som mnohým začiatočníkom, dával rady a pod...pupajdi13 wrote: Tak se ukaž Hippíku a spol.....
Nebo tu za chvíli my blbci co to hrajem poctivě nebudem mít šanci...
Tohle je první onlinovka co jsem začal hrát,takže taková srdcovka a o to mě víc mrzí ,co se z ní nakonec stalo......snažím se udržet si to pozitivní co mi dala,ať už spousty fajn lidí,které jsem mohl poznat,z některých se stali až prakticky rodinní přátelé (Hadis,Betis atd) , turnájky super - člověk má na památku na poličce vzpomínku a myslím si,že i já jsem pár lidem udělal radost Mincí ,ale bohužel to co z toho pan všemocný nakonec nechal shnít,to je hodně smutné a já už nemám důvod a chuť to spravovat sám , to jistě musí každý z Vás pochopit, poslední kapkou pro mě byla rezignace od Razvy , dokud to on táhl,tak jsem mu zdatně sekundoval.....v jednom to je nehratelné ,to by mě za to opravdu musel někdo platit.......včera jsem dostal první upozornění od manažera a po 3 měsících dal zase 2 banány......je to jen čistě na Vás,jestli chcete udržet alespon nějakou hladinu spravedlnosti v téhle hře.....říkám to opravdu na rovinu....poslední 3 měsíce je to hra "bez pravidel"......a já jsem ochotnej tomu zas trochu nějakého času věnovat jen kvuli Vám,aby jste si to tu mohli dustojně dohrát .
Tak přemýšlejte......ted je to tu zaseté pro manažery typu sexykotě,rudá mašina.......jestli to teda ještě vůbec někoho baví plnohodnotně podvádět v totalně mrtvé hře.
zdravim panove, tak jsme tu nakouknul po delsi dobe a opravdu se mi to nezda,ze tato hra upada,skoda,taky to nejak placam setrvacnosti,tak drzim palce vsem jeste hrajicim manazerum:-)

-
Tak vážení, a už žiadne sprostosti 

...new beginning...
-
Tak gratulujem k novej funkcii! Konečne sa tu bude zase mať kto starať o poriadok. Veľa trpezlivosti prajem!Hippopotamus wrote:Tak vážení, a už žiadne sprostosti
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Po dlouhé době první potěšující zpráva z oficiálních míst.
Veľa chuti a trpezlivosti v novej funkcii prajem Hippo 

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Hippo uvažoval, co mu v této hře ještě chybí. Moc toho není, takže to trvalo dlouho, než na to přišel. Ano, byla to šerifská hvězda.
A teď vážně, přeji nám i Hippovi, aby to zvládnul dělat co nejdříve, tahle hra dohled potřebuje a je fajn, že to bude dělat právě on. Klobouk dolů, že do toho šel.

-
a sakra

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci