a Hadísku, musíš si najít pro letošní ročník nového spolupracovníka , já jsem s časem uplně na štíru a sotva stíhám real život , bude to chtít novou krev,jestli se má ject.......s Radulí souhlasím,nechám se rád odvezt a pak se s ní krásně vyleju.

Moderator: Czech Moderators
Já jsem spíš zvědavej, kolik lidí bude chtít přijet.pupajdi13 wrote:No jsem na Vás letos zvědavej bando.....kolik zase slibotechen to odřekne na poslední chvíli z XY důvodů atd![]()
a Hadísku, musíš si najít pro letošní ročník nového spolupracovníka , já jsem s časem uplně na štíru a sotva stíhám real život , bude to chtít novou krev,jestli se má ject.......s Radulí souhlasím,nechám se rád odvezt a pak se s ní krásně vyleju.
Doufám že jsi si vědom toho,že je to v době MS...Hadis wrote:
Ve fotbalové sezóně nikam nejedu, mám Vás rád, ale ne zase tolik, abych obětoval jeden víkend z fotbalu... ( takto napsaný to vypadá strašně, ale nechce se mi to vysvětlovat a rozepisovat se ).
Hokeje?.....Fotbalový mě moc nezajímápalo wrote:Doufám že jsi si vědom toho,že je to v době MS...Hadis wrote:
Ve fotbalové sezóně nikam nejedu, mám Vás rád, ale ne zase tolik, abych obětoval jeden víkend z fotbalu... ( takto napsaný to vypadá strašně, ale nechce se mi to vysvětlovat a rozepisovat se ).
to jsem nechtěl zrovna čístmantel wrote:Jedu kdykoliv
To víš, někdo si to umí zařídit a někdo se s tím sere každý rok. Ale slibuju, že se ti budu speciálně věnovat, aby jsi z toho umění taky něco pochytil.ps2512 wrote:to jsem nechtěl zrovna čístmantel wrote:Jedu kdykoliv
termín 20 - 22.6.palo wrote:Doufám že jsi si vědom toho,že je to v době MS...Hadis wrote: