IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick
Za odměnu tě vezmeme sebou.Raduuza wrote:jak jsem se na ten seznam dostala???

víkend s bandou chlapů?? To je odměna?? To je spíš za trestmantel wrote:Za odměnu tě vezmeme sebou.Raduuza wrote:jak jsem se na ten seznam dostala???Děkovat nám nemusíš.

To je blbost. Tak by to bylo, kdyby jely samé baby. Chlapi tě budou rozmazlovat, hýčkat a předcházet si tě.Raduuza wrote:víkend s bandou chlapů?? To je odměna?? To je spíš za trestmantel wrote:Za odměnu tě vezmeme sebou.Raduuza wrote:jak jsem se na ten seznam dostala???Děkovat nám nemusíš.
tak v tom případě o tom budu uvažovatmantel wrote: To je blbost. Tak by to bylo, kdyby jely samé baby. Chlapi tě budou rozmazlovat, hýčkat a předcházet si tě.

-
- Member of the Soccer Project Association
Uvažovať o niečom, o čom je dávno rozhodnuté, je trošku zbytočné, nemyslíš?Raduuza wrote:tak v tom případě o tom budu uvažovatmantel wrote: To je blbost. Tak by to bylo, kdyby jely samé baby. Chlapi tě budou rozmazlovat, hýčkat a předcházet si tě.

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Já myslím že nás bude víc,ne?
Počítám s kosterem,doufám že pojede moje spoluobsazenstvo z pokoje Dajo,Milko a šutřík...
Ještě mě z těch loňských napadá třeba matteo,krup72,Mark von Motka,oslicek,robatko s xixorem - snad se ještě popřihlašují.Určitě jsem ještě na někoho zapoměl.
A třeba se přidá i někdo z těch co loni nebyli,moc rád bych si vypil třeba s tošíkem cruem,íčkem Georgem,mohl by přijet PaToM i když nepije
,nebo MilanSLOVAKIA...
Jinak na programu si myslím není moc co měnit,pátek bečka,v sobotu sklípek,co vymýšlet jiného?Kdo bude chtít na disko stejně půjde,to si každý pořeší jak bude chtít.
Každopádně doufám že to klapne a těším se už teď,bando !!!
Počítám s kosterem,doufám že pojede moje spoluobsazenstvo z pokoje Dajo,Milko a šutřík...
Ještě mě z těch loňských napadá třeba matteo,krup72,Mark von Motka,oslicek,robatko s xixorem - snad se ještě popřihlašují.Určitě jsem ještě na někoho zapoměl.
A třeba se přidá i někdo z těch co loni nebyli,moc rád bych si vypil třeba s tošíkem cruem,íčkem Georgem,mohl by přijet PaToM i když nepije

Jinak na programu si myslím není moc co měnit,pátek bečka,v sobotu sklípek,co vymýšlet jiného?Kdo bude chtít na disko stejně půjde,to si každý pořeší jak bude chtít.
Každopádně doufám že to klapne a těším se už teď,bando !!!

Matteovi se loni líbilo, tak myslím, že by přijel. Xixor s Robátkem přijedou asi taky, pokud budou mít volný termín. Ale těch 18 bych viděl jako reálný počet, více asi netřeba objednávat.
-
Už vím na koho jsem zapoměl - jančařík! A Jari Malanta!

-
Palo, když jsi teď poloviční lazar, tak bys ses mohl ujmout funkce pana Pupajdi a všem, co byli loni to poslat 
V současné době je zamluveno ( ano, čtete dobře ) 18 lůžek, tj. 3 pokoje na termín 27.-29.června 2014.
Další infa přijdou později.

V současné době je zamluveno ( ano, čtete dobře ) 18 lůžek, tj. 3 pokoje na termín 27.-29.června 2014.
AC Had Bozak
-
Klidně se toho ujmu,času mám teď dost.Jenom nevím,co to obnáší,každopádně něco sepíšu a obešlu ty co byli i ty co nebyli,uvidíme jaká bude odezva.Hadis wrote:Palo, když jsi teď poloviční lazar, tak bys ses mohl ujmout funkce pana Pupajdi a všem, co byli loni to poslat
Kdyby se to nějak vymklo tak pokoj ještě přiobjednat můžeš,ne?

-
Co to obnáší? No prostě napiš že je sraz tehdy a tehdy a ať sledují toto fórum.
Jakmile zveřejním info o platbě tak zase každýmu napíšeš ať plati zálohy atd.
Jsem domluven že pokud se to vymkne tak je mozne stále objednat pokoj aby nás bylo 22 nebo 24.
Pokud tedy bude stále místo
Jakmile zveřejním info o platbě tak zase každýmu napíšeš ať plati zálohy atd.
Jsem domluven že pokud se to vymkne tak je mozne stále objednat pokoj aby nás bylo 22 nebo 24.
Pokud tedy bude stále místo

AC Had Bozak
-
čus...u mě to letos není vůbec jisté.....mám novou práci,takže ne taková privilegia jako na Waldesce a do toho potřebuju našetřit peníze ,ale i pracovní dny (volno) na dovču s rodinou u moře,co plánujeme,,,,takže letošní sraz v mém provedení bude asi tkzv. na poslední chvíli s rozhodnutím....zatím jsem měl učast 100% , když pominu uplně ten první neoficialní srazík,....ale letos to opravdu není jisté u mě.----.
-
já doufám,že Ti to nakonec vyjde!pupajdi13 wrote:čus...u mě to letos není vůbec jisté.....mám novou práci,takže ne taková privilegia jako na Waldesce a do toho potřebuju našetřit peníze ,ale i pracovní dny (volno) na dovču s rodinou u moře,co plánujeme,,,,takže letošní sraz v mém provedení bude asi tkzv. na poslední chvíli s rozhodnutím....zatím jsem měl učast 100% , když pominu uplně ten první neoficialní srazík,....ale letos to opravdu není jisté u mě.----.

přijel bych rád na sraz taky.