Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jj, to sem byl asi jáHmyzak wrote:myslím, že jsem tady nìkde èetl, že hráè snižuje své nárky za sezonu o xx procent (má li neadekvatne velky plat), ale nevim, kde to tady bylo...

old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
- Assistant Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
myslím že nejlepší výkon (kromì GK) podává od 20-29let...rozdíl oproti souèasnosti bude, že ke každým narozeninám do 20let dostane +3 k výkonu a taky se mu každý den zvýší fyzièka o 15% (do 20let jen o 10%)Pepíno Jose wrote:Ahoj, mám dotaz.
Èetl jsem, že hráè podává nejlepší výkon mezi 21-30 roky.
Jestliže mám plnì vytrénovaného 19tiletého hráèe, v èem se zlepší za 2 roky![]()
![]()
![]()
To mu stoupnou maxima u vlastností nebo se zlepší forma![]()
Dík za odpovìï.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Fyzièka +15% se pøidáván na 100% až od 21 let a výkony spadnou s oslavou 31. narozenin.PaTTTTrick wrote:myslím že nejlepší výkon (kromì GK) podává od 20-29let...rozdíl oproti souèasnosti bude, že ke každým narozeninám do 20let dostane +3 k výkonu a taky se mu každý den zvýší fyzièka o 15% (do 20let jen o 10%)Pepíno Jose wrote:Ahoj, mám dotaz.
Èetl jsem, že hráè podává nejlepší výkon mezi 21-30 roky.
Jestliže mám plnì vytrénovaného 19tiletého hráèe, v èem se zlepší za 2 roky![]()
![]()
![]()
To mu stoupnou maxima u vlastností nebo se zlepší forma![]()
Dík za odpovìï.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
- Assistant Manager
Zdravim..
chtel bych se zeptat co se bude dit dyz sem 1.8M v minusu..bloknou mi ucet nebo se bude cekat az ty penize nakym zpusobem vydelam..?..
pohar
tak jsem zorganizoval svuj prvi pohar ROOFER CUP,do topicu pohary pro H jsem to napsal,ale uz se tam prihlasil nekdo z C ,F i G ,kde jsem udelal chybu,to jsem tam mel napsat ROOFER CUP jen pro H????pripadne jako organizator mohu celky ktere jsou z vyssich divizi nejakym zpusobem smazat ? diky za odpoved
s pozdravem roofer
s pozdravem roofer
-
Re: pohar
Ked si dal ten turnaj otvoreny sa ti tam moze prihlasit hocikto....a ked das sukromny tak iba ty ktorych ty pozves...a kedze si dal asi otvoreny tak sa ti tam prihlasil hocikto a to je jedno ci by si tam mal jen z H alebo len z G aj tak sa najde taky pacient z vyssej divizii co chce zarobit a tak sa prihlasiroofer wrote:tak jsem zorganizoval svuj prvi pohar ROOFER CUP,do topicu pohary pro H jsem to napsal,ale uz se tam prihlasil nekdo z C ,F i G ,kde jsem udelal chybu,to jsem tam mel napsat ROOFER CUP jen pro H????pripadne jako organizator mohu celky ktere jsou z vyssich divizi nejakym zpusobem smazat ? diky za odpoved
s pozdravem roofer
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
jo bohuzel jsem dal ten otevreny,no nic pro priste jsem ponaucen,dik za opovedIvo08-LSG wrote:Ked si dal ten turnaj otvoreny sa ti tam moze prihlasit hocikto....a ked das sukromny tak iba ty ktorych ty pozves...a kedze si dal asi otvoreny tak sa ti tam prihlasil hocikto a to je jedno ci by si tam mal jen z H alebo len z G aj tak sa najde taky pacient z vyssej divizii co chce zarobit a tak sa prihlasiroofer wrote:tak jsem zorganizoval svuj prvi pohar ROOFER CUP,do topicu pohary pro H jsem to napsal,ale uz se tam prihlasil nekdo z C ,F i G ,kde jsem udelal chybu,to jsem tam mel napsat ROOFER CUP jen pro H????pripadne jako organizator mohu celky ktere jsou z vyssich divizi nejakym zpusobem smazat ? diky za odpoved
s pozdravem roofer
-
Pokud se ten pohar jeste nenaplnil jde zrusit (a muzes zalozit soukromej a pozvat jen ty ktery ty chces)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
dik frankie,ale uz se zaplnil,no nic pro priste budu delat soukrome:-)frankie_doparoma wrote:Pokud se ten pohar jeste nenaplnil jde zrusit (a muzes zalozit soukromej a pozvat jen ty ktery ty chces)