1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
7. kolo -19.870
8. kolo -68.400
9. kolo -185.964
10. kolo -359.655
Celkem -1.671.153 €
Moderator: Czech Moderators
Jo kolego to nejsi sám, kdo někdy nechápe jak se ty karty rozdávají.....Libo wrote:......
pocital jsem s jednou redkou a penaltama bouzel dostali jsme dve a byloPavel wrote:ošéfoval jsem si to sám a dopadlo to dobře:
FC Jančařík Šterboholy - Bohemians Jenikov 1 - 2
výkony 136 - 138
Měl jsem z utkání trochu obavy a doufal, že mojí výhodou bude přísný rozhodčí. To se nakonec potvrdilo, šance domácích potopila dvě vyloučení vždy po druhé žluté kartě.
Příště zase venku - už podeváté z desíti zápasů. Raději nepočítám finanční ztráty. U Jančaříka jsem naštěstí díky jeho kapacitě a postupové prémii vyšel zhruba na nulu.
Pozitivní je třetí postup v řadě do posledního týdne.
ps: pupajdi má i nadále důvěru a možná už brzy ji pocítí
proto je taky SP pohár tak populárníps2512 wrote:Tak tu je zdárný příklad toho, jak odčerpat finance z SP![]()
![]()
Elnino posílá velkou gratulaci a přeje přízeň velikého Randomu v zítřejší simulaciTom23 wrote:Tatran Praha - LIBUŠ 90210 1:0 (145:131)
Pomstili jsme Liba a jsme ve 12. kole mezi poslednimi sestnacti tymy. To je jako kdybysme se dostali do A divize. Zde jsou ovsem vsichni souperi velmi tezkym oriskem. Byl nam vylosovan tym FC Remedy, ktery skoncil 7. v B.3. Protoze hrajeme venku, je to urcite nase konecna. Ale i tak je 12. kolo nas rekord a sezona se da povazovat za uspesnou.
Michal Kejchal wrote:Tak v poháru začíná přituhovat. Hlavně utkání The Williams Soccer Boys - FCB Shucadlo bude šlágr. Ani u nás nevládne z losu žádné zvláštní nadšení - venku u Sjarela se může stát cokoliv...
Vyborne chlape, tak zbytecne nehazej flintu do zita bojujTom23 wrote:Tatran Praha - LIBUŠ 90210 1:0 (145:131)
Pomstili jsme Liba a jsme ve 12. kole mezi poslednimi sestnacti tymy. To je jako kdybysme se dostali do A divize. Zde jsou ovsem vsichni souperi velmi tezkym oriskem. Byl nam vylosovan tym FC Remedy, ktery skoncil 7. v B.3. Protoze hrajeme venku, je to urcite nase konecna. Ale i tak je 12. kolo nas rekord a sezona se da povazovat za uspesnou.