SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Michal Kejchal
Team Board Member

Re: SP Pohár

Post by Michal Kejchal »

Xixor to zatim pekne cisti, doufam, ze mu to vydrzi i zitra.
ja mel dnes stesti v nestesti. Vzhledem k tomu, ze mi doma kleknul net, mam jen omezeny pristup a tak jsem nemel moznost si pohlidat zraneni z treninku, ktere prislo po 22 hodine. Jeste stesti, ze pan rozhodci z Kyrgystanu byl kontaktovan uz dopoledne behem sveho mezipristani v Ruzyni 8) Jinak by doslo na penalty, mozna bychom i prohrali v normalni hraci dobe.
Los k nam nebyl zrovna mirny (opet venku s odpocatym Jenikovem), jedinou vyhodou je, ze nehraju s karlosem, takze ho budu moci jako obvykle pozadat o provedeni nezbytnych taktickych kroku :P
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

FC Remedy - Tatran Praha 3:1 (144:124)

Trosicku jsem dal hracum volnejsi ruce co se tyce agresivity, nic jineho mi nezbyvalo. Ovsem hraci to moc nezvladli a prima redka uz v 19. minute pro naseho CB snizila jiz tak male sance do oblasti utopie. Sice jsme se dostali do vedeni, ale domaci tremi goly skore otocili. Vse zavrsila druha zluta pro naseho RM v 76. minute. Loucime se s poharem ve 12. kole, coz je nas historicky uspech.

A jak to nakonec vypada s nasi financni situaci?
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326.003
3. kolo - doma - +13.609
4. kolo - doma - +11.288
5. kolo - doma - +32.992
6. kolo - venku - -173.677
7. kolo - doma - +83.231
8. kolo - venku - -60.025
9. kolo - doma - +93.095
10. kolo - venku - +33.522
11. kolo - doma - +184.513
12. kolo - venku - +24.736
celkem -82.719
Takze zaverecna kola jsou plusova i venku, ale celkove je pohar prodelecnou zalezitosti, takze ho asi v pristi sezone vypustim.
Tom23 - Tatran Praha
xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

The Williams Soccer boys - FCB Shucadlo 1:1 (pol 0:1)
výkony 150:147

Takže včera bylo na pořadu dne 12-té kolo SP poháru. Nastoupli proti sobě dva v poslední době úspěšné celky – zatímco domácí patří mezi minulé vítěze divize A a v této divizi se hřejí na výsluní, hosté do této divize namířili mílovými kroky. V předzápasových propozicích patřili domácí díky losu mezi mírné favority, k dispozici měli kompletní sestavu. Hosté na tom byli poněkud hůře, nejsilnější sestava nebyla k mání a navíc měli v nohách více utkání. Oba týmy vsadily na ofenzivní rozestavení 3-4-3 a při 59% přísném sudí oba nastavili agr na 100%.

Po úvodním hvizdu zápasu to však byli hosté, kteří se ujali vedení, když se ve 4. minutě Ferhat Durmaz se štěstím dostal na levé straně k odraženému balónu, vniknul s ním až do pokutového území, odkud pohodlně skóroval. To hráče FCB Shucadlo skutečně nakoplo a byli to oni, kdo v prvním poločase diktovali tempo hry a byli daleko nebezpečnější. Poločas pak skončil 0:1 ve prospěch Havířovských.

V 84 minutě však udeřilo. Domácí pravé útočné křídlo Petr Razím předvedl ve stylu Maradony sólo přes půl hřiště, narazil si se záložníkem Tomášem Herzánem a z pěti metrů pohodlně zasunul podél brankaře. Na oslavu branky pak chtěl předvést salto, to se mu však příliš nepovedlo a skončil na zádech... A těsně před koncem se opět Vladimír Šeda dostal do další loženky, ale znova nedal…. Skácel se na zem, obličej v dlaních, úplně jako Pavel Kuka …. Zkrátka, rozhodně to nebyl jeho večer.

Zápas tak skončil smírně 1:1, když smutnější byli rozhodně domácí, protože měli na víc. Na řadu pak musely přijít pokutové kopy.
Jako první začali kopat domácí a to asi rozhodlo. Přestože byli v laufu, tak jejich nervy byly na pochodu – tolik skvělých šancí a jen remíza. To se projevilo na hned na prvním střelci – penaltu nedal. Hosté, vědomi si své psychické výhody, chytili svou šanci za pačesy a bezchybně proměňovali kop za kopem a po rozstřelu 4:5 to byli oni, kdo mohli zvednou ruce a křičet ´“Jóóó – jsme mezi nejlepšími osmi…..“

Suma sumárum: krásné utkání s několika velkými momenty. Oba týmy k zápasu přistoupily zodpovědně, čemuž odpovídají i výkony. Domácí byli lepší, hosté šťastnější. Ale dá se brát i tak, že v minulém kole SP poháru CML tým FCB Schucadlo nepodržel, tentokrát jim to vrátil…. Smutnou kaňku pak předvedl domácí manažer, který hostům poslal hezkou poštu ve stylu FCUK. Chápu, frustrace musela být velká, zvlášť když napsal něco ve stylu, že to byl letos SP cup jeho jediný cíl...

Další kolo: Příští zápas patří opět do kategorie nejtěžších. Hraje se na půdě U utd, který umí zahrát slušné výkony.
Co nám hraje do karet? Sudí, který je na 92% a měl by být výhodou spíše pro nás.
Co hraje proti nám?
1) Únava – u hráčů na naší straně je značně vysoká a rozhodně nebude moci nastoupit A sestava. Domácí jsou na tom daleko lépe, své klíčové hráče mohli na zápas s námi šetřit, měli daleko snazšího soupeře.
2) Absence v sestavě. Chtěl bych hrát v sestavě 3-5-2, jenže to asi bude z kategorie sci-fi. Hráči po zranění, fyzička a karetní tresty budou proti.
3) Los – během dvou dnů druhý těžký soupeř z A divize. A jelikož tam zbývají z Áčka už jen Strakapůdi, se kterými jsme se nepotkali, tak věříme, že když se nám čirou náhodou podaří dostat dál, je reálná šance, že se předvedeme u nich.

TIP na výsledek utkání v normální hrací době:
Musím být realista 60-30-10 %. A to ještě po očku spoléhám, že nám CML vrátí všechna ta příkoří za 3 a půl roku, co se téhle zábavě věnuju…
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote: (...)
Smutnou kaňku pak předvedl domácí manažer, který hostům poslal hezkou poštu ve stylu FCUK. Chápu, frustrace musela být velká, zvlášť když napsal něco ve stylu, že to byl letos SP cup jeho jediný cíl...
(...)

... a navíc krátce nato oznámil rozprodání kádru. Podívej se, co jsi udělal, xixore, Ty jsi ale zlý a bezohledný manažer :mrgreen:
Gratulace k postupu!
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

tom17 wrote:
Smutnou kaňku pak předvedl domácí manažer, který hostům poslal hezkou poštu ve stylu FCUK. Chápu, frustrace musela být velká, zvlášť když napsal něco ve stylu, že to byl letos SP cup jeho jediný cíl...
(...)

... a navíc krátce nato oznámil rozprodání kádru. Podívej se, co jsi udělal, xixore, Ty jsi ale zlý a bezohledný manažer :mrgreen:
Gratulace k postupu!
tak mám pocit že bude mít xixi trochu nevýhodu při vyjednávání koupě hráče, asi to bude mít s přirážkou :D gratulace klukům k postupu, zítra to bude hukot !!!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

xixor wrote: Další kolo: Příští zápas patří opět do kategorie nejtěžších. Hraje se na půdě U utd, který umí zahrát slušné výkony.
Tak jsem ti ho ted načal :wink: ve finále turnaje , s jeho zaplou výhodou prostředí a mojí týmovkou 90% jsem mu dal 1 : 2 - 143 : 146 :mrgreen: -aspon malý zadostiučinění pro mě :!:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3356626
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:
(...)

Gratulace k postupu!
Paráda, doufám že provede výprodej totální a zaujme dobrovolně jednu sestupovou pozici pro příští sezónu. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

u utd - FCB Shucadlo 2:1 (pol 1:1)
výkon 146 -140

Oborníci z fotbalového svtěa se shodly na tom, že ve čtvrfinále hovořilo hodně věcí pro domácí. Mohli uplatnit výhodu prostřední a nasadit nejsilnější sestavu. O hostech se mluvilo jen jako o možném překvapení, protože předchozí zápasy jim hodně zdecimovaly kádr. Ovšem jaký bude výsledek o tom vždy rozhodne zápas.

Domácí vsadili na sestavu 4-3-3, hosté na totální ofenzívu. Na sudího 96% oba nasadili agresivitu 80%, což měla být výhoda hostujícícho celku.... A příslib kvalitního utkání přitáhl 44.000 platících diváků.

Jako první udeřili domácí a v 17 minutě, když pravé křídlo Dalimir Psotny našel zpětnou přihrávkou záložník Jan Langer, útočník se do toho opřel a nechytatelnou bombou rozvlnil síť. A až když manažer Xixor začal na své hráče řvát "Budík pixo Budík pixo FCB" (příbuznost s Baník pixo Baník, tak teprve to hráče FCB Shucadlo probralo a začali talčit. Výsledkem několika šancí pak byl gól útočníka Algimantase Urbšyse, který před zápasem několik hodin sledoval na videu Lionela Messiho a pak udělal na hřišti svými technickými finesami z obránců soupeře strašáky do zelí a vstřelil krásnou branku. Do kabin se šlo za stavu 1:1, což hostům rozhodně vyhovalo.

Druhá půlka začala opatrně z obou stran, když si hráči uvědomovali o jak důležitý zápas běží. Ovšem v 56 minutě se rozherával přímý kop, všech 115 diváků fandících hostům řvalo ofsajd, ve kterém se ocitnul útočník Dalimir Psotny, ale sudí z nepochopitelných důvodů nechal vlajku dole. První ránu brankář kryl, ale druhou už nemohl chytat. To spustilo jasnou odezvu ze strany střídačky FCB Shucadlo a ze záznamu museli několik minut vypípat..... Zápas se pak kouskoval a byl plný nečistých zákroků, přesto se však hosté ještě pokusili o zázrak. Ovšem všemu byl konec v 81 minutě, střední obránce hostů - René Bruno byl vyloučen za tvrdý zákrok. Klasická strkanice před vápnem, kde domácí útočníci používají lokty a tak se hráč poohlédne... Dívá se sudí, nedívá.... A rup mu berana ve stylu Zidaneho, co by se s ním štval, že jo. Pomezní, ten stejný daberák, co neodpískala ten ofsajd, však mává praporkem a volá hlavního. Hráč hend běží k sudímu a volá 'On je můj přítel, můj přítel', ale ten na to nedbá a tahá červenou. Následuje pak smutný odchod do kabin, který mu zpříjemňují diváci, kteří jeho šourání ze hřiště doprovázejí potleskem. na konci se hosté ještě pokusí o zoufalý nápor, ale vše marné....

Suma sumárum: Bylo to spíše bojovné, než hezké utkání. Sudí tento zápas hodně ovlivnil, domácí měli agresivnější mančaft, ale ustáli to. Dokonale tak využili domácího prostředí. Zkrátka CML tentokrát neukázal vlídnou tvář. :wink: a nemůžu se zbavit dojmu, že si ty redku u týmů prohodil... :mrgreen: Putování pohárem tak pro FCB Shucadlo končí a nezastírám, že jsme chtěli více. Ale člověk nemůže mít všechno, že.... :wink:
Go Palestina, go :!:

Co se týče ekonomické stránky, dopadlo toto dobrodružství takto:
1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
7. kolo -19.870
8. kolo -68.400
9. kolo -185.964
10. kolo -359.655
11. kolo +186.243
12. kolo +272.520
13. kolo (čtvrfinále) -7.480
CELKEM: -1.219.870 €
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

škoda, věřil jsem Ti.... no suma sumárum, vidím to na vítěze - Učko.. přeci jen ted může trochu pošetřit kádr na finále, semifinálový soupeř není tak těžký jako karlos doma pro Michala......
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

PaTTTTrick wrote:škoda, věřil jsem Ti.... no suma sumárum, vidím to na vítěze - Učko.. přeci jen ted může trochu pošetřit kádr na finále, semifinálový soupeř není tak těžký jako karlos doma pro Michala......
Nesýčkuj! Strakapůdu sice nepřál ani finálový los, neboť musí jet do Rumunska, ale přesto mu věřím.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Hák

Post by Hák »

Snad random ve finále Michalovi vynahradí tu smůlu na los, kdy hrál posledních pět kol poháru pokaždé venku. O to víc je obdivuhodné, že je ve finále. Doufám že to výjde, držím pěsti.... :wink:
SK Kobeřice - E.36
ps2512

Post by ps2512 »

Hák wrote:Snad random ve finále Michalovi vynahradí tu smůlu na los, kdy hrál posledních pět kol poháru pokaždé venku. O to víc je obdivuhodné, že je ve finále. Doufám že to výjde, držím pěsti.... :wink:
my taky držíme :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaToM

Post by PaToM »

ps2512 wrote:
Hák wrote:Snad random ve finále Michalovi vynahradí tu smůlu na los, kdy hrál posledních pět kol poháru pokaždé venku. O to víc je obdivuhodné, že je ve finále. Doufám že to výjde, držím pěsti.... :wink:
my taky držíme :wink:
Aj ja sa pripájam :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

dawron wrote:
PaTTTTrick wrote:škoda, věřil jsem Ti.... no suma sumárum, vidím to na vítěze - Učko.. přeci jen ted může trochu pošetřit kádr na finále, semifinálový soupeř není tak těžký jako karlos doma pro Michala......
Nesýčkuj! Strakapůdu sice nepřál ani finálový los, neboť musí jet do Rumunska, ale přesto mu věřím.
No tak, nevím, Tvoje predikce, hlavně co se Střešovic týče, moc nevycházejí. Snad se to nebude vztahovat i na Strakapůd :-)
Jinak to, že musím posledních 5 finálových zápasů odehrát venku beru jako mega podvod! Ale i tak zítra očekávám vyrovnaný match.
Dnešní semifinále pro mě bylo hodně zvláštní. Karlose jsem přivedl k SP před více než 3 lety, ale protože jsme se každý pohyboval po jiném vláknu, tak jsme si první oficiální zápas zahráli až ted v semifinále SP cupu, škoda, že to nevyšlo až na to finále... V utkání jsem měl štěstí na rozhodčího, být 80+, mohlo to proti domácím krysám, kde není v áčku ani béčku hráč s agresivitou větší než 5 dopadnout všelijak.
Finále proti u utd má pro mě zvláštní náboj, protože jsme se s tímto manažerem minulou sezónu pohádali (už jsem psal) a ještě mi sebral pohárek z B.
Každopádně všem díky za podporu! Budeme se snažit dobře reprezentovat.
xixor

Post by xixor »

I budu držet palce. A co se týče tvého finálového soupeře, taky mám na něj svůj názor... Způsob jeho obchodování, kdy se snaží vyšroubovat cenu hráče na maximum, jen proto, aby ho jiný manažer přeplatil a vytahal tak z něj peníze... To mi je dost cizí.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”