Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Zdravim , mel bych dotaz , dostal jsem ban od serifa Radvanici . Psal jsem mu kvuli cemu anglicky moc neumim ale pochopil jsem ze to bylo za prodej hrace . Chtel bych napsat odvolani s vysvetlenim ale moje anglictina je opravdu minimalni . kdyz napisi odvolani v cestine dostene se to k nejakymu ceskymu serifovy ktery to pripadne pretlumoci ? Dale by me zajimalo jestli kdyz budu uspesny tka co bude s myma zapasy behem banu ?
-
- Member of the Soccer Project Association
Nedostane se to k čechovi....Tom17 co tu píše je český šerif a když ho poprosíš, přeloží ti odvolání do angličtiny. Prvně by to chtělo zkouknout za co jsi ten ban dostal, jestli má vůbec cenu se odvolávat. Domluv se s Tomem17, on ti pomůže pokud to bude možnégorfall4 wrote:Zdravim , mel bych dotaz , dostal jsem ban od serifa Radvanici . Psal jsem mu kvuli cemu anglicky moc neumim ale pochopil jsem ze to bylo za prodej hrace . Chtel bych napsat odvolani s vysvetlenim ale moje anglictina je opravdu minimalni . kdyz napisi odvolani v cestine dostene se to k nejakymu ceskymu serifovy ktery to pripadne pretlumoci ? Dale by me zajimalo jestli kdyz budu uspesny tka co bude s myma zapasy behem banu ?

Zápasy se normálně odehrají.....bohužel jen s přednastaveným týmem
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Podobnej junior mi prisel dneska taky, 13 M by se sakra hodiloHmyzak wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=24198233
Podle mě je 13M za 17letého GK s agresí 91 prostě trochu moc...

Tom23 - Tatran Praha
Napiš mi na můj šerifský mail: resi@soccerproject.comgorfall4 wrote:Zdravim , mel bych dotaz , dostal jsem ban od serifa Radvanici . Psal jsem mu kvuli cemu anglicky moc neumim ale pochopil jsem ze to bylo za prodej hrace . Chtel bych napsat odvolani s vysvetlenim ale moje anglictina je opravdu minimalni . kdyz napisi odvolani v cestine dostene se to k nejakymu ceskymu serifovy ktery to pripadne pretlumoci ? Dale by me zajimalo jestli kdyz budu uspesny tka co bude s myma zapasy behem banu ?
Přečti si ale prosím nejdříve můj příspěvek "Byli jste potrestání? Než něco napíšete, tak přečíst následující řádky!!!" na str. 14 tohoto topicu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
A co Bono25 ještě je taky šerif?ps2512 wrote: Nedostane se to k čechovi....Tom17 co tu píše je český šerif
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
naposledy co vímpuzzle wrote:
A co Bono25 ještě je taky šerif?
tom17 wrote:No já doufám, že vydržíps2512 wrote:i já se přidávám a vím, že budeš nestraný!!!tom17 wrote:Díky
Jen jedna věc...Bono zůstává ve své funkci, nebo ho nahrazuješ??? Budeme mít teda 2 české šerify, či jen jednoho?![]()
Ve dvou se to lépe táhne...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Sheriffs: yockr, ~dardar_3~, Razvanica, resi, Bats1903, Badbuffalo.puzzle wrote:A co Bono25 ještě je taky šerif?ps2512 wrote: Nedostane se to k čechovi....Tom17 co tu píše je český šerif
(http://www.soccerproject.com/spnewl_index.php?section=4)
Bonovy Blšany již opustily SP svět.
VIASTORE
-
Má důvěra v práci šerifů je definitivně pryč. Předevčírem byl přestup z týmu šerifa Dardara za 28M, což je dle mého názoru úplně mimo mísu. Dva obdobní hráči na jeho postu byli nedávno prodáni za 12,6M a 12,5M. Na přestup bylo upozorněno, ale dnes po kliknutí na částku není nic hlášeno, což beru jako že dardar zabanován nebude, částka snížena nebude a nic se dále řešit nebude. Hold všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější
Ne že by to byl dobrý hráč, ale 28M. No ať si to každý posoudí sám.
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... e=&selpos=

SK Kobeřice - E.36
-
Přesně tak, jak píše Hák...pokud tento přestup projde, tak ztrácím veškeré iluze...toto už by měl řešit samotný Sjarel...díval jsem se na toho hráče a měl bych i o něj zájem, ale má cenu maximálně 15M!!!!!!!!!!!

A ještě k tomu přestoupil do týmu z H-divize a národnost manažera ani hádat nemusíte!!!

A ještě k tomu přestoupil do týmu z H-divize a národnost manažera ani hádat nemusíte!!!

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
Bohužel....asi nejde čekat,že šerif,bude banovat šerifa....jak píše Hernán, tohle by musel řešit jedině sám Sjarel.Hák wrote:Má důvěra v práci šerifů je definitivně pryč. Předevčírem byl přestup z týmu šerifa Dardara za 28M, což je dle mého názoru úplně mimo mísu. Dva obdobní hráči na jeho postu byli nedávno prodáni za 12,6M a 12,5M. Na přestup bylo upozorněno, ale dnes po kliknutí na částku není nic hlášeno, což beru jako že dardar zabanován nebude, částka snížena nebude a nic se dále řešit nebude. Hold všichni jsme si rovni, ale někteří rovnějšíNe že by to byl dobrý hráč, ale 28M. No ať si to každý posoudí sám.
to ,že je to přestup do rumunska z rumuska jen nahrává spekulacím..
Jsem zvědav,co k tomu řekne Tom a jakto,že Hákovo hlášení zmizelo...
Cena by měla být uměle upravena maximalně do hranice 20M
Cena je jednoznačně přemrštěna, tipnul bych tak na dvojnásobek skutečné ceny (minimálně). Nicméně ten kupující má divných nákupů poslední dva dny více. Tipnul bych, že je to někdo kdo bude končit. Dardara sice rád nemám, nicméně po prostudování si myslím, že tak blbý není, aby tohle neřešil. Myslím, že nějaké kroky podniknul a není to řešeno jen z časových důvodů (očekávám tedy, že to řešeno bude). Nicméně to pro jistotu nahlásím také, přece jen, když se o to bude zajímat více hráčů, tak je větší pravděpodobnost úspěšného řešení.
Tak tento hráč určitě nemá cenu 28M, doufám, že ho za to Sjarel pěkne cvakne do klepet..., taky jsem ho nahlásil, doufám že se to bude řešit!!! 

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
- Coach
Cena to je víc než divoká. Kupec(nejspíš žena) nebyla od úterka přihlášena, tedy dost možná ban. Jinak dardar měl už docela divokej přestup někdy tak 3-4 měsíce zpět, tuším se jednalo o GK a cena tam byla ponějaké době upravena.
Mohu vás ubezpečit, že na šerifském fóru se to řeší od úterý. Věc je však komplikovanější, než by se na první pohled mohlo zdát.
VIASTORE
-
no je pravda ze me se to moc komplikovany nezda je to leva jako svinatom17 wrote:Mohu vás ubezpečit, že na šerifském fóru se to řeší od úterý. Věc je však komplikovanější, než by se na první pohled mohlo zdát.

tak pak alspon napis ze jste mu vzali pulku i kdyz to treba nebude pravda jinac neusnu

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ