Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

oslicek wrote: je dobry, jak se mydlime Cesi mezi sebou - nikdo nenecha nikomu nic zadarmo - zaplatpanbu to nikdo nikomu nepousti a kazdy si pak sveho umisteni muze vazit.

Přesně tak. Je cennější umístit se pod vrcholem „čistým způsobem“ než na vrcholu „po rumunsku“.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
oslicek wrote: je dobry, jak se mydlime Cesi mezi sebou - nikdo nenecha nikomu nic zadarmo - zaplatpanbu to nikdo nikomu nepousti a kazdy si pak sveho umisteni muze vazit.

Přesně tak. Je cennější umístit se pod vrcholem „čistým způsobem“ než na vrcholu „po rumunsku“.
Hezky napsáno......a podle mě je to také rozhodně lepší :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:

souhlas :lol: ... a sorry Tome, že jsem rozhodl o titulu už dnes, ale jak tu bylo psáno, na Zoeloe letos nikdo neměl
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

tak po dnešním nečekaném klopýtnutí buníků je z toho třetí místo - sice sem na začátku sezóny tajně doufal, že by to mohlo být o stupínek nebo dva výše, ale jak resi, tak zejména zoeloe byli lepší.

povedlo se mi shromáždit tým, kde průměrný maximální výkon áčka a béčka (všech 22 hráčů) byl podle SPMT 74,01 o čemž se mi v následujících sezónách asi nechá jen zdát a proto i cíle v nadcházejících sezónách budou výrazně skromnější.

koukal sem, že v áčku ubydou dvě české vlajky (místo třech sestupující bude jen jeden postupující), tak doufám, že obsezónu se to zase zlepší!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no nevím jestli byla dnešní ztráta Buníků překvapivá, Babelki mají opravdu silný tým a když se jim zadaří připravit si ho, tak podávájí dobrý výkon.

Tak potom, co jsem v pondělí rozlousknul bitvu o titul, jsem dnes rozlousknul bitvu o sestup, kdyz jsem prohral na hristi 10-tých Wiliamsovo fotbalistech.. což vzhledem ke 4 pohárům v pondělí nebylo zase tak velký překvapení :o)

Ve čtvrtek mě čeká přímý souboj s Babelkama o 5-tý flek v tabulce a aspon nějaký finanční zisk, tak se pokusím zabojovat, ale dle středeční blokace to vypadá, že ani Grabek to nevypouští, takže to bude těžké...... spíše fandím Oslíčkovi, aby nedostal ani gol a můj CF (který bude v trestu ve čtvrtek) udržel korunu střelců před duem De Zoeláků ;-)... přece jen korunka z A-čka je cenný skalp :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč :o((( ... kuaaa, konečně pořádný hráč na TL a nic z toho
Tak to CB je opět na trhu, kdyby ses chtěl o něj pokusit :)
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:
PaTTTTrick wrote:
Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč :o((( ... kuaaa, konečně pořádný hráč na TL a nic z toho
Tak to CB je opět na trhu, kdyby ses chtěl o něj pokusit :)
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
hm.. tos mi ani neměl říkat, jestli ho za těch 27,5M někdo koupí, tak budu ještě více nasraný :roll: ... lognout se o tři minuty dříve, je můj za 15M :?
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote: Ve čtvrtek mě čeká přímý souboj s Babelkama o 5-tý flek v tabulce a aspon nějaký finanční zisk, tak se pokusím zabojovat, ale dle středeční blokace to vypadá, že ani Grabek to nevypouští, takže to bude těžké...... spíše fandím Oslíčkovi, aby nedostal ani gol a můj CF (který bude v trestu ve čtvrtek) udržel korunu střelců před duem De Zoeláků ;-)... přece jen korunka z A-čka je cenný skalp :lol:
hm, tak čtvrtek se povedl..poprvé po skoro 2 a něco letech hraní jsem zapomněl nastavit sestavu, takže hráli junioři... výsledek 1:9 je ještě lichotivý :shock: .... horší je, že De Zoelovo chlapci neskorovali, ale rozstřílel se utočník MonteCorů a 4 goly mě přeskočil...... :x ..... takže uspěšný den :|

Gratulace Tomovi a Osličkovi k umístění na bedně....
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:
hm, tak čtvrtek se povedl..poprvé po skoro 2 a něco letech hraní jsem zapomněl nastavit sestavu, takže hráli junioři... výsledek 1:9 je ještě lichotivý :shock: .... horší je, že De Zoelovo chlapci neskorovali, ale rozstřílel se utočník MonteCorů a 4 goly mě přeskočil...... :x ..... takže uspěšný den :|

Jo, nasadil sem na utocnika De Zoeloes osobni obranu jedenacti hraci a jeste ho rozptylovaly polonahe fanynky z ochozu, aby nevyhral krale strelcu - evidentne to pomohlo a pusobilo to i na ostatni hrace nebot de zoeloe poprve v sezone padl a dal sem si i diky tomu osobak venku 151 pri nalade v tymu 95. Bracha chtel zanechat alespon nejakou stopu v acku, tak ma aspon toho nejlepsiho strelce a tri ze ctyr nejvetsich prasat, co se tyce karet. jinak, dik za gratulaci.

nedostal si desitku, takze bych to hodnotil jako uspech. rekl bych, ze posledni kolo vzalo spousta manazeru vicemene experimentalne a nebyl si zdaleka sam, kdo tam docilil prekvapiveho vysledku.
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:

Díky. Řekl bych, že Ty snad také můžeš být se svojí sezónou spokojený (tedy až na dnešní zápas). Téměř celou dobu jsi se pohyboval v popředí tabulky.
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:
PaTTTTrick wrote:

Díky. Řekl bych, že Ty snad také můžeš být se svojí sezónou spokojený (tedy až na dnešní zápas). Téměř celou dobu jsi se pohyboval v popředí tabulky.
to určitě, na rozdíl od lonskeho zachránění se v posledním zápase to byla letos procházka růžovým sadem, dokonce jsem jednu chvíli myslel i výše :o), ale to by bylo asi nespravedlivé a hodně náhodné...
mouven

Post by mouven »

Zdarec ACKO :-)
Tak jsem tady:-D uf.. sice jsme chtel napsat az o vikendu..az budu oficialne v acku, ale jedu na vikend pryc a je pravdepodobne, ze se vikend protahne a kluky mi pohlida pritelkyne:-) takze jestli budu prvni dve kola hrat s nejakym Cechem, tak na ni prosim budte hodni:-D
No jinak jsem realista a vim, ze kdyby se mi nejakym zpusobem podarilo zachranit se, tak to bude vic nez zazrak.. No ale kdyz uz tady jsem..tak se pokusim aspon trochu kousat..
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

mouven wrote:Zdarec ACKO :-)
Tak jsem tady:-D uf.. sice jsme chtel napsat az o vikendu..az budu oficialne v acku, ale jedu na vikend pryc a je pravdepodobne, ze se vikend protahne a kluky mi pohlida pritelkyne:-) takze jestli budu prvni dve kola hrat s nejakym Cechem, tak na ni prosim budte hodni:-D
No jinak jsem realista a vim, ze kdyby se mi nejakym zpusobem podarilo zachranit se, tak to bude vic nez zazrak.. No ale kdyz uz tady jsem..tak se pokusim aspon trochu kousat..
Sice se mě to netýká, ale myslím, že by bylo vhodné hodit sem její fotku aby kluci věděli, jak moc mají být hodní. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tom17
Team President

Post by tom17 »

mouven wrote:Zdarec ACKO :-)
Vítej :wink:
VIASTORE
Hák

Post by Hák »

Gratuluji bonovi ke zvolení šerifem. Přeju mu ať to v této nezáviděnihodné a těžké funkci zvládne. Je dobře že češi mají českého šerifa a myslím že bono je správná volba...
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”