Moderator: Czech Moderators
Pokud jde o svoz, chtěl jsem se vecpat k Pupajdímu...xixor wrote:Pánové - ještě by to chtělo uvést, kdo odkud je, abychom se případně mohli lépe zorganizovat na svozy. A aby taky lidi viděli, že jede někdo z jejich okolí a mohli sebrat odvahu![]()
![]()
Takže ti, co vím (případně mě opravte):
Angee ?????
Betis ?????
Big El - Praha
Dawron - Praha,
Foxir - Praha,
Hadis - Boskovice (okr. Blansko),
Hernán Crespo - Olomouc,
Imamur - Velké Pavlovice
Jančařík - Praha,
Jarda Blažek ????
Jeremy ????
Léblík ????
Kopečkář ????
Krup72 - Praha,
Mantel - Ostrava,
Matteo76 - Český Těšín,
MNM - Most,
Oslicek - Brno (?)
Palkaj - Moravská Nová Ves (okr. Břeclav),
Pupajdi - Praha,
PS2512 ????(bez ubytování),
TomkyCZ - Litoměřice,
Xixor - Havířov,
Zbyněk S - Ostrava.
SO: zatím nikdo
PÁ: Imamur (bez ubytování)
xixor wrote:Pánové - ještě by to chtělo uvést, kdo odkud je, abychom se případně mohli lépe zorganizovat na svozy. A aby taky lidi viděli, že jede někdo z jejich okolí a mohli sebrat odvahu![]()
![]()
Takže ti, co vím (případně mě opravte):
Kopečkář ????
Tak to snad dojedeš na kole ne?ps2512 wrote:
Oleksovice - okres Znojmo
No okolo nic velkýho není, tak jsem to musel udělat tak, aby tam bylo vidět Brno, Oleksovice a Velké Pavlovice.PaToM wrote:Výstižne zobrazené - Olekšovice zastrčené úplne v rohu
Mmm, tak a to som si myslel, že Modra (moje bydlisko) je najväčší zapadákov, úplna dedina a má to len 8800 obyvateľov a Olekšovice len 300?? A oheň už máte? Žijete ešte na stromoch alebo už v jaskyniach?ps2512 wrote:No okolo nic velkýho není, tak jsem to musel udělat tak, aby tam bylo vidět Brno, Oleksovice a Velké Pavlovice.PaToM wrote:Výstižne zobrazené - Olekšovice zastrčené úplne v rohu
Mimochodem máme přes 300 obyvatel, takže se netrčíme nikde v rohu![]()
![]()
no ja jeste dyl ale tenle teda minulej rok jsem zacal dobra zabava uz mam za sebou praha slapy praha 92kmps2512 wrote: EDIT: Na kole? Neseděl jsem na něm 10 let!!!!!![]()
Mám tam domek (i mobil s internetem vlastním - to je vsuvka pro Dawrona)PaToM wrote:Mmm, tak a to som si myslel, že Modra (moje bydlisko) je najväčší zapadákov, úplna dedina a má to len 8800 obyvateľov a Olekšovice len 300?? A oheň už máte? Žijete ešte na stromoch alebo už v jaskyniach?ps2512 wrote:No okolo nic velkýho není, tak jsem to musel udělat tak, aby tam bylo vidět Brno, Oleksovice a Velké Pavlovice.PaToM wrote:Výstižne zobrazené - Olekšovice zastrčené úplne v rohu
Mimochodem máme přes 300 obyvatel, takže se netrčíme nikde v rohu![]()
![]()
![]()
Kdo najde na té mapě odkud su já?ps2512 wrote:
Oleksovice - okres Znojmo