Divize B

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Big El »

palo wrote: je mi trochu záhadou,jak jsme s combatem mohl 2x remizovat... :mrgreen:
Hm, to je záhada. Evidentně k těm remízám došlo, když jsi byl u kormidla Ty. Kdybych u něj byl já, tak by se ta 1 remíza vysvětlit dala, ale takhle je to zapeklitý oříšek :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Dnes předpokládaná prohra na Temose po výkonech 144:141.S ohledem na ostatní výsledky si troufám říct,že 6.příčku už uhájíme.Ve čtvrtek hostíme Mohykány a ztráta se (při vší úctě k Milkovi :wink: ) tak nějak nepředpokládá...
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:Dnes předpokládaná prohra na Temose po výkonech 144:141.S ohledem na ostatní výsledky si troufám říct,že 6.příčku už uhájíme.Ve čtvrtek hostíme Mohykány a ztráta se (při vší úctě k Milkovi :wink: ) tak nějak nepředpokládá...
Tak to máš stopercentne pravdu. Strata nebude žiadna. Palo, dúfam, že budúci ročník sa ti podarí ísť s umiestnením vyššie (mám na mysli zabojovať o postup Á-čka)! Budem držať palce :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote:
palo wrote:Dnes předpokládaná prohra na Temose po výkonech 144:141.S ohledem na ostatní výsledky si troufám říct,že 6.příčku už uhájíme.Ve čtvrtek hostíme Mohykány a ztráta se (při vší úctě k Milkovi :wink: ) tak nějak nepředpokládá...
Tak to máš stopercentne pravdu. Strata nebude žiadna. Palo, dúfam, že budúci ročník sa ti podarí ísť s umiestnením vyššie (mám na mysli zabojovať o postup Á-čka)! Budem držať palce :wink:
Ty se nějak rychle zlepšuješ,ne ? :roll: No ještě že jsem nepostavil céčko...
Jinak do Áčka nejdu,tam se to jenom hádá... :wink: Nechcu se stát ústřední postavou tiskovek. :twisted: (teda ne že bych na ten postup měl... :wink: )
Tuto sezónu jsem si chtěl vyzkoušet,na co mám a všechno jsem podřídil lize.6.místo krásné,počítal jsem se záchranářskými boji.Ale bylo to vykoupeno několika potupnými porážkami v turnajích a hlavně jít do předem prohrané bitvy s péeskem v ČSL bylo pro mne maximálně frustrující... :evil:
Momentálně se rozhoduju jak dál,zatím vítězí varianta s otočením priorit směrem k turnajům.Ligu bych nevypouštěl,ale některé zápasy by hrálo béčko.Nejspíš by to znamenalo sestup,ale s tím bych do toho šel.Mám dobře rozehrané i ČM soutěže,tam bych se taky rád pokusil něco vyhrát...
Tak uvidíme,mám na to ještě týden...
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Ale běž na postup do Ačka....pro mě to frustrující není :P :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

co my tady budeme dělat... 8)
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:co my tady budeme dělat... 8)
Tuhle sezonu budeš čekat na mě a Frenkyče 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Dajo

Post by Dajo »

Prídeš,pozrieš,že to je ešte slabá liga pre teba a pôjdeš ich tam hore popreháňať. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
tomkycz

Post by tomkycz »

Dajo wrote:
Prídeš,pozrieš,že to je ešte slabá liga pre teba a pôjdeš ich tam hore popreháňať. :wink:
toho bych se nebál... 8)
léblík wrote:Tuhle sezonu budeš čekat na mě a Frenkyče 8)
taky pravda :mrgreen:
palo

Post by palo »

Tak hned jsem se díval,kdy máme tomkycze - do Litoměřic zajíždíme už v pondělí druhého hracího týdne... :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

palo wrote:Tak hned jsem se díval,kdy máme tomkycze - do Litoměřic zajíždíme už v pondělí druhého hracího týdne... :wink:
No když vidím ty soupeře, nebude to žádná sranda... :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

tak teď jsem si soupeře trochu projel a je na čase napsat naše předsezónní cíle. Na postup to s největší pravděpodobností nebude, na to tam vidíme tyto kandidáty:

SPC Czech Tigers - kvalitní kádr, ale úzká soupiska, menší vlna zranění a je po nadějích a o soupeře v boji o postup méně...

FC Barsa - lavička nedostatečně široká, platí to co u tigrů, k tomu vyšší agresivita hráčů, tento tým také postupuje každou sezónu a určitě v tom bude hodlat pokračovat, aktuální výkonost hráčů je úplně jinde než u nás, bude záležet na rozhodčích a CML...

rogiboys - tento tým pokud bude chtít postoupit tak zřejmě postoupí. Kádr na to dle mě má.

Jinak mi ty týmy přijdou dost vyrovnaný a je evidentní, že pokud chceme postoupit, musíme začít manažerovat a né to tam jen tak bezhlavě sázet. Začátek sezóny bude ve znamení turnajů, čekají nás dvě finále s mašinou ( úterý ), podle výsledků v lize se rozhodneme, zda hrát pohár nebo zkusit urvat postup v lize. Poprvé není předsezónním cílem postup, ale stabilizace kádru, nabírání zkušeností hráčů, posílení útoku a příprava kádru na boj o áčko. Pokud by byla šance postoupit už v této sezóně, bránit se tomu nebudeme. Tomu ale v Litoměřicích nikdo nevěří a tak o tom u nás nikdo nemluví. Po očku pošilháváme po placených pozicích... K tomu na tom nejsme zrovna ideálně s týmovou náladou, ale tak s tím bojujeme před každým začátkem sezóny...
palo

Post by palo »

Minulou sezónu byla hodně silná Temosa,ale díval jsem se,že má kádr za zenitem,tak se asi k těm postupovým aspirantům nepřiřadí.
Tigerinho je schopný velkých výkonů,ale už v Céčku doplácel na úzký kádr.
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak první zápas jsme zvádli, výkon 143 doma stačil. Těch týmů, co dokázalo zahrát 143+ bylo celkem šest, nejvyšší výkon doma 145.
Dajo

Post by Dajo »

1.kolo

Praslavice : FK Laugaricio 0-1 ( 0:1 ) 136:136
S veľkým šťastím, s novým názvom a chytenou penaltou vezieme premiérové 3 body. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”