Hm, to je záhada. Evidentně k těm remízám došlo, když jsi byl u kormidla Ty. Kdybych u něj byl já, tak by se ta 1 remíza vysvětlit dala, ale takhle je to zapeklitý oříšekpalo wrote: je mi trochu záhadou,jak jsme s combatem mohl 2x remizovat...

Moderator: Czech Moderators
Hm, to je záhada. Evidentně k těm remízám došlo, když jsi byl u kormidla Ty. Kdybych u něj byl já, tak by se ta 1 remíza vysvětlit dala, ale takhle je to zapeklitý oříšekpalo wrote: je mi trochu záhadou,jak jsme s combatem mohl 2x remizovat...
Tak to máš stopercentne pravdu. Strata nebude žiadna. Palo, dúfam, že budúci ročník sa ti podarí ísť s umiestnením vyššie (mám na mysli zabojovať o postup Á-čka)! Budem držať palcepalo wrote:Dnes předpokládaná prohra na Temose po výkonech 144:141.S ohledem na ostatní výsledky si troufám říct,že 6.příčku už uhájíme.Ve čtvrtek hostíme Mohykány a ztráta se (při vší úctě k Milkovi) tak nějak nepředpokládá...
Ty se nějak rychle zlepšuješ,ne ?Milko wrote:Tak to máš stopercentne pravdu. Strata nebude žiadna. Palo, dúfam, že budúci ročník sa ti podarí ísť s umiestnením vyššie (mám na mysli zabojovať o postup Á-čka)! Budem držať palcepalo wrote:Dnes předpokládaná prohra na Temose po výkonech 144:141.S ohledem na ostatní výsledky si troufám říct,že 6.příčku už uhájíme.Ve čtvrtek hostíme Mohykány a ztráta se (při vší úctě k Milkovi) tak nějak nepředpokládá...
Tuhle sezonu budeš čekat na mě a Frenkyčetomkycz wrote:co my tady budeme dělat...
Prídeš,pozrieš,že to je ešte slabá liga pre teba a pôjdeš ich tam hore popreháňať.tomkycz wrote:co my tady budeme dělat...
toho bych se nebál...Dajo wrote:Prídeš,pozrieš,že to je ešte slabá liga pre teba a pôjdeš ich tam hore popreháňať.tomkycz wrote:co my tady budeme dělat...
taky pravdaléblík wrote:Tuhle sezonu budeš čekat na mě a Frenkyče
No když vidím ty soupeře, nebude to žádná sranda...palo wrote:Tak hned jsem se díval,kdy máme tomkycze - do Litoměřic zajíždíme už v pondělí druhého hracího týdne...