zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
-
Tak myslím, že tenhle zápas opravdu dokazuje, jak jsou kapøíci dùležitý. Potøeboval jsem vyhrát a rozhodèí mi k tomu hezky pomohl
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=19

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=19
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Dnes se mi stala taková zajímavá věc. Během ranní simulace mi přišla zpráva:
Ahoj, hráč Gregory Thompson se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Tak se kouknu na jak dlouho je zraněný .... a tam nikdo!
Mám to chápat tak, že se během jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil???
Ahoj, hráč Gregory Thompson se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Tak se kouknu na jak dlouho je zraněný .... a tam nikdo!

Mám to chápat tak, že se během jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil???

-
To se mi uz taky stalo...a ne jen jednou...dokonce se mi uz zranil i hrac pri zapase a musel byt stridan, ale po zapase uz byl zase fit...proste to ber jako maly zraneni...nemuze nastoupit v tom danym zapase,ale pak uz zase muze!k.jose wrote:Dnes se mi stala taková zajímavá vìc. Bìhem ranní simulace mi pøišla zpráva:
Ahoj, hráè Gregory Thompson se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Tak se kouknu na jak dlouho je zranìný .... a tam nikdo!![]()
Mám to chápat tak, že se bìhem jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil???
-
to se stává pøi noèní simluaci... prostì se zraní na jeden den a ten se ještì pøi té simulaci odeèteLucius wrote:To se mi uz taky stalo...a ne jen jednou...dokonce se mi uz zranil i hrac pri zapase a musel byt stridan, ale po zapase uz byl zase fit...proste to ber jako maly zraneni...nemuze nastoupit v tom danym zapase,ale pak uz zase muze!k.jose wrote:Dnes se mi stala taková zajímavá vìc. Bìhem ranní simulace mi pøišla zpráva:
Ahoj, hráè Gregory Thompson se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Tak se kouknu na jak dlouho je zranìný .... a tam nikdo!![]()
Mám to chápat tak, že se bìhem jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil???

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
Nevim jestli to je zajímavost nebo jestli to je tuctový, ale dneska v SP poháru jsem hrál 1:1 a na penalty 6:5 a hned druhou moji penaltu kopal brankaø
, je to o náhodì? O nastavení žádnym nevím, ale nevim jestli by se nìkdy gólman ve druhé sérii rafnul a šel kopat penaltu 

Slanec - FC Tigers
Ja si myslim, ze to zmenili a asi je to na nahodu. Moje penalty kopali CB, RM, RF a LB a driv to bylo postupne od obrancu.Slanec wrote:Nevim jestli to je zajímavost nebo jestli to je tuctový, ale dneska v SP poháru jsem hrál 1:1 a na penalty 6:5 a hned druhou moji penaltu kopal brankaø, je to o náhodì? O nastavení žádnym nevím, ale nevim jestli by se nìkdy gólman ve druhé sérii rafnul a šel kopat penaltu
Tom23 - Tatran Praha
-
tak to už je teda echt simulantAngee wrote:Já sem mìl teï tak zranìnýho hlavního brankáøa - dokonce na 10dníPapa Bouba Diop wrote:
asi si vzal na ty 4 dny dovolenou nebo co![]()

btw...pátek si zpestøím tøemi zápasy s úèastníky A divize

...to budou výsledky

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
tento manazer asi necetl cela pravidla, zvlaste pak tu cast, kde se mluvi o najmuti trenera mladeze, ktery privadi do tymu nove hrace:
29 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Hiroshi Suzuki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
12 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Tomoya Hayashi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
24 Èrv 2007 sebik 18 Hráè Shigeru Kawaguchi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Èrv 2007 sebik 17 Hráè Takafumi Sugiyama pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
18 Kvì 2007 sebik 17 Hráè Gabriel Lee pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
28 Dub 2007 sebik 17 Hráè Daisuke Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
11 Dub 2007 sebik 17 Hráè Koichi Ono pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
23 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Akinori Yoda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Takenori Kudo pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Led 2007 sebik 15 Hráè Daisuke Tashiro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Pro 2006 sebik 15 Hráè Takuma Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Lis 2006 sebik 14 Hráè Yusuke Okazaki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Øíj 2006 sebik 14 Hráè Masanobu Yanagisawa pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
10 Srp 2006 sebik 13 Hráè Dariusz Cantoro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.

29 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Hiroshi Suzuki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
12 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Tomoya Hayashi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
24 Èrv 2007 sebik 18 Hráè Shigeru Kawaguchi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Èrv 2007 sebik 17 Hráè Takafumi Sugiyama pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
18 Kvì 2007 sebik 17 Hráè Gabriel Lee pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
28 Dub 2007 sebik 17 Hráè Daisuke Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
11 Dub 2007 sebik 17 Hráè Koichi Ono pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
23 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Akinori Yoda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Takenori Kudo pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Led 2007 sebik 15 Hráè Daisuke Tashiro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Pro 2006 sebik 15 Hráè Takuma Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Lis 2006 sebik 14 Hráè Yusuke Okazaki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Øíj 2006 sebik 14 Hráè Masanobu Yanagisawa pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
10 Srp 2006 sebik 13 Hráè Dariusz Cantoro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.

elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G