zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Yamagara no Miharu
Member of the Soccer Project Association

Post by Yamagara no Miharu »

paulx - poprvé jsi mìl na úètu tolik penìz, co? :D
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Image

asi si vzal na ty 4 dny dovolenou nebo co :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:Image

je to simulant , pošli na něj kontrolu :lol:
boy_17
Team Board Member

Post by boy_17 »

mantel wrote:

je to simulant , pošli na nìj kontrolu :lol:
hh ale fakt zraneny ale nevyzera toto bude urcite talian:D:D:D
Image
STRÁNKA SVK CORGOŇ LIGY: http://www.sp-slovakia.php5.sk/

Manager: T0sch0
Team: United Warriors
Papa Bouba Diop

boy_17 wrote:hh ale fakt zraneny ale nevyzera toto bude urcite talian:D:D:D
:) je to poctivej lotyšskej kluk...chtìl aby si náš nadìjný mladík na jeho postu užil plný zápasový vytížení :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Slanec

Post by Slanec »

Tak myslím, že tenhle zápas opravdu dokazuje, jak jsou kapøíci dùležitý. Potøeboval jsem vyhrát a rozhodèí mi k tomu hezky pomohl :lol:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=19
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Dnes se mi stala taková zajímavá věc. Během ranní simulace mi přišla zpráva:
Ahoj, hráč Gregory Thompson se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.

S pozdravem,
trenér

Tak se kouknu na jak dlouho je zraněný .... a tam nikdo! :!:
Mám to chápat tak, že se během jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil??? :arrow:
Lucius

Post by Lucius »

k.jose wrote:Dnes se mi stala taková zajímavá vìc. Bìhem ranní simulace mi pøišla zpráva:
Ahoj, hráè Gregory Thompson se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.

S pozdravem,
trenér

Tak se kouknu na jak dlouho je zranìný .... a tam nikdo! :!:
Mám to chápat tak, že se bìhem jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil??? :arrow:
To se mi uz taky stalo...a ne jen jednou...dokonce se mi uz zranil i hrac pri zapase a musel byt stridan, ale po zapase uz byl zase fit...proste to ber jako maly zraneni...nemuze nastoupit v tom danym zapase,ale pak uz zase muze!
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Lucius wrote:
k.jose wrote:Dnes se mi stala taková zajímavá vìc. Bìhem ranní simulace mi pøišla zpráva:
Ahoj, hráè Gregory Thompson se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.

S pozdravem,
trenér

Tak se kouknu na jak dlouho je zranìný .... a tam nikdo! :!:
Mám to chápat tak, že se bìhem jedné a té samé simulace zranil a zase uzdravil??? :arrow:
To se mi uz taky stalo...a ne jen jednou...dokonce se mi uz zranil i hrac pri zapase a musel byt stridan, ale po zapase uz byl zase fit...proste to ber jako maly zraneni...nemuze nastoupit v tom danym zapase,ale pak uz zase muze!
to se stává pøi noèní simluaci... prostì se zraní na jeden den a ten se ještì pøi té simulaci odeète :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Slanec

Post by Slanec »

Nevim jestli to je zajímavost nebo jestli to je tuctový, ale dneska v SP poháru jsem hrál 1:1 a na penalty 6:5 a hned druhou moji penaltu kopal brankaø :D , je to o náhodì? O nastavení žádnym nevím, ale nevim jestli by se nìkdy gólman ve druhé sérii rafnul a šel kopat penaltu :)
Slanec - FC Tigers
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Slanec wrote:Nevim jestli to je zajímavost nebo jestli to je tuctový, ale dneska v SP poháru jsem hrál 1:1 a na penalty 6:5 a hned druhou moji penaltu kopal brankaø :D , je to o náhodì? O nastavení žádnym nevím, ale nevim jestli by se nìkdy gólman ve druhé sérii rafnul a šel kopat penaltu :)
Ja si myslim, ze to zmenili a asi je to na nahodu. Moje penalty kopali CB, RM, RF a LB a driv to bylo postupne od obrancu.
Tom23 - Tatran Praha
Angee

Post by Angee »

Já sem mìl teï tak zranìnýho hlavního brankáøa - dokonce na 10dní :!: :D
Image
Papa Bouba Diop

Angee wrote:

Já sem mìl teï tak zranìnýho hlavního brankáøa - dokonce na 10dní :!: :D
tak to už je teda echt simulant :lol:

btw...pátek si zpestøím tøemi zápasy s úèastníky A divize :D

Image

...to budou výsledky :)
Slanec

Post by Slanec »

Papa Bouba Diop: Tak proti týmu Westel jsem hrál 0:1 :? :cry: a proti Maccbi Natanya 2:3 :( :cry: , takže ti pøeju hodnì štìstí :wink:
Slanec - FC Tigers
elrik

Post by elrik »

tento manazer asi necetl cela pravidla, zvlaste pak tu cast, kde se mluvi o najmuti trenera mladeze, ktery privadi do tymu nove hrace:

29 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Hiroshi Suzuki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
12 Ènc 2007 sebik 18 Hráè Tomoya Hayashi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
24 Èrv 2007 sebik 18 Hráè Shigeru Kawaguchi pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Èrv 2007 sebik 17 Hráè Takafumi Sugiyama pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
18 Kvì 2007 sebik 17 Hráè Gabriel Lee pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
28 Dub 2007 sebik 17 Hráè Daisuke Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
11 Dub 2007 sebik 17 Hráè Koichi Ono pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
23 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Akinori Yoda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Bøe 2007 sebik 16 Hráè Takenori Kudo pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
7 Led 2007 sebik 15 Hráè Daisuke Tashiro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
6 Pro 2006 sebik 15 Hráè Takuma Kakuda pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Lis 2006 sebik 14 Hráè Yusuke Okazaki pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
9 Øíj 2006 sebik 14 Hráè Masanobu Yanagisawa pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.
10 Srp 2006 sebik 13 Hráè Dariusz Cantoro pøišel z juniorky, ale nebyl dost dobrý pro kariéru profesionála.

:lol:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”