SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
Přátelé musím se Vám pochlubit, letošní pouť pohárem jsem ukončil se ziskem cca 20 000E, což je naprosto nevídané skončit v kladných číslech 

SK Kobeřice - E.36
Moje pouť taky končí. S výkonem 63 jsem spokojen asi nejmenší výkon, co jsem kdy zahrál výsledek 4:0, Gratulace mužstvu, že tým nemusí absolvovat tuto ztrátovou cestu.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
FC Jančařík Šterboholy 1 - 6 Super_Star 60-97 a -100.925 qale hlavne ze jsme venku
tenle rocnik nemel cenu priority jsou jinde...

tenle rocnik nemel cenu priority jsou jinde...
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Prosím Tě, kolik platíš těm svým playerům, že je pro Tebe pohár ztrátový? U áčkařů, béčkařů a nějakých céčkařů vypuštění chápu - jednak kvůli lize, druhak kvůli penězům. Ale pokud pro Tebe není liga nějak extra prioritní, tak v EFku není potřeba pohár vypouštět...puzzle wrote:Moje pouť taky končí. S výkonem 63 jsem spokojen asi nejmenší výkon, co jsem kdy zahrál výsledek 4:0, Gratulace mužstvu, že tým nemusí absolvovat tuto ztrátovou cestu.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Je to tak, pohár vypouštím pouze jenom kvůli finanční stránky věci. Vždy jsem měl v poháru smůlu na los a hrál většinou venku. A když člověk musí za vítezná zápas platit nějakých 350 000,- a získá třeba 50 000, tak to moc výhodné není a doma díky dělení 50/50 taky žádné zázračné zisky nebyly. Pár takových zápasů a jsem na mizině. Ale vypouštím ho až od C čka, předtím jsem vždy bojoval pokud se dalo. Nějakých 100 000, 150 000 na platy se dá vpohodě utáhnout.Big El wrote:Prosím Tě, kolik platíš těm svým playerům, že je pro Tebe pohár ztrátový? U áčkařů, béčkařů a nějakých céčkařů vypuštění chápu - jednak kvůli lize, druhak kvůli penězům. Ale pokud pro Tebe není liga nějak extra prioritní, tak v EFku není potřeba pohár vypouštět...puzzle wrote:Moje pouť taky končí. S výkonem 63 jsem spokojen asi nejmenší výkon, co jsem kdy zahrál výsledek 4:0, Gratulace mužstvu, že tým nemusí absolvovat tuto ztrátovou cestu.
SK Kobeřice - E.36
No tak dneska byla ztráta asi 70K, navíc liga je pro mě prioritní chtěl bych 2. místo. Ikdyž mě moc random zatím nepřeje, ta remíza s týmem, co hrál výkon o 4 horší bo o kolik a teď se ně zranili 2 CM za 3 jelikoš hraju 3 4 3, tak je to uplně super!Big El wrote:Prosím Tě, kolik platíš těm svým playerům, že je pro Tebe pohár ztrátový? U áčkařů, béčkařů a nějakých céčkařů vypuštění chápu - jednak kvůli lize, druhak kvůli penězům. Ale pokud pro Tebe není liga nějak extra prioritní, tak v EFku není potřeba pohár vypouštět...puzzle wrote:Moje pouť taky končí. S výkonem 63 jsem spokojen asi nejmenší výkon, co jsem kdy zahrál výsledek 4:0, Gratulace mužstvu, že tým nemusí absolvovat tuto ztrátovou cestu.

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
Chtěj raděj první místo, měl by sis začít dávat trošku vyšší cíle. Být druhý v F není žádný velký cílpuzzle wrote: No tak dneska byla ztráta asi 70K, navíc liga je pro mě prioritní chtěl bych 2. místo. Ikdyž mě moc random zatím nepřeje, ta remíza s týmem, co hrál výkon o 4 horší bo o kolik a teď se ně zranili 2 CM za 3 jelikoš hraju 3 4 3, tak je to uplně super!

SK Kobeřice - E.36
-
Svýho času jsem chtěl vyhrát divizi F a tak jsem v jedné sezóně na konci 2 zápasy vypustil abych nebyl 2. (na 1. místě jsem už neměl), no a pak jsem jsem asi 4 sezóny po sobě nebyl schopen skončit ani druhejHák wrote:Chtěj raděj první místo, měl by sis začít dávat trošku vyšší cíle. Být druhý v F není žádný velký cílTo raděj skončit třetí, posílit za tu sezónu a další sezónu jet na první místo. Já jsem to tak udělal jednou že jsem jel na druhé místo a dodnes mě mrzí, že ten pohárek z D nemám a asi se pro něj jednou vydám. Je to jediná divize co jsem hrál a nevyhrál (když teda nepočítám současnou první sezónu v B).

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Přesně o tom mluvím podle mě je záchrana lehčí než postup, Ono je hezké si říct jedu na výhru, možná jsem dřív taky trošku zapochyboval jestli nebylo lepší vyhrát H,G divizi možná bylo ale mám pár faktů, které mě v tom utvrzují a sice, V h divizi hrával dvého času tým Kiffisia porazil mě dvakrát v H lize postoupili jsme oba v G lize jsem byl myslím 3 sezony tu první mě ještě porazil a druhou jsem už porazil já jeho a sezonu co jsem postupoval on dokonce setoupil. Loňská sezona moje premierá v F lize, jsem skončil 5-tý a můj spolupostupující s prvního místa s G ligy sestoupil, získal jsem 6 bodů nad ním.Slanec wrote:Svýho času jsem chtěl vyhrát divizi F a tak jsem v jedné sezóně na konci 2 zápasy vypustil abych nebyl 2. (na 1. místě jsem už neměl), no a pak jsem jsem asi 4 sezóny po sobě nebyl schopen skončit ani druhej, proto není cíl jako cíl.
Určitě pokud by byl lepší postup z 1.místa, což určitě je, pokud do toho nebude mluvit pan rondom, zatím mě obral o 2 body, snaží se o další...
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
To je ešte krajšie meno ako pán Random. Nechápem, kto to vymyslel, "Rondom" je predsa lepšie menopuzzle wrote:pokud do toho nebude mluvit pan rondom

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Tam mělo byt "a" místo "o".PaToM wrote:To je ešte krajšie meno ako pán Random. Nechápem, kto to vymyslel, "Rondom" je predsa lepšie menopuzzle wrote:pokud do toho nebude mluvit pan rondom.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

No, tak mě to vcelku nevadí, když psotupuji "jen" ze 2.místa. Si říkám, hlavně že postupujiHák wrote:Chtěj raděj první místo, měl by sis začít dávat trošku vyšší cíle. Být druhý v F není žádný velký cílpuzzle wrote: No tak dneska byla ztráta asi 70K, navíc liga je pro mě prioritní chtěl bych 2. místo. Ikdyž mě moc random zatím nepřeje, ta remíza s týmem, co hrál výkon o 4 horší bo o kolik a teď se ně zranili 2 CM za 3 jelikoš hraju 3 4 3, tak je to uplně super!To raděj skončit třetí, posílit za tu sezónu a další sezónu jet na první místo. Já jsem to tak udělal jednou že jsem jel na druhé místo a dodnes mě mrzí, že ten pohárek z D nemám a asi se pro něj jednou vydám. Je to jediná divize co jsem hrál a nevyhrál (když teda nepočítám současnou první sezónu v B).

-
a ono i ten milion navíc se hodí za to první místo oproti druhémuAzor wrote:No, tak mě to vcelku nevadí, když psotupuji "jen" ze 2.místa. Si říkám, hlavně že postupujiHák wrote:Chtěj raděj první místo, měl by sis začít dávat trošku vyšší cíle. Být druhý v F není žádný velký cílpuzzle wrote: No tak dneska byla ztráta asi 70K, navíc liga je pro mě prioritní chtěl bych 2. místo. Ikdyž mě moc random zatím nepřeje, ta remíza s týmem, co hrál výkon o 4 horší bo o kolik a teď se ně zranili 2 CM za 3 jelikoš hraju 3 4 3, tak je to uplně super!To raděj skončit třetí, posílit za tu sezónu a další sezónu jet na první místo. Já jsem to tak udělal jednou že jsem jel na druhé místo a dodnes mě mrzí, že ten pohárek z D nemám a asi se pro něj jednou vydám. Je to jediná divize co jsem hrál a nevyhrál (když teda nepočítám současnou první sezónu v B).
Ale samozřejmě to malinko zamrzí, že je jeden tým přede mnou

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Teda pánové, jsme hodně offtopic. Ale já jsem v tomhle zásadovej. Neumím vypustit ligu kvůli tomu, že si např. na vyšší divizi nevěřím. Neumím říct svým hochům: "Sorry chlapci, myslím, že jste srabíci a na vyšší divizi ještě nemáte." Ano, někdy třeba upřednostním pohár, nebo nějaký turnaj před ligou. Ale že bych - v podstatě bezdůvodně - vypustil závěr ligy to fakt nedělám. Vím, že většina ostatních jo a vůbec je za to nesoudím. Každý z nás má svůj přístup a součástí toho mého je i tato zásada.Azor wrote:No, tak mě to vcelku nevadí, když psotupuji "jen" ze 2.místa. Si říkám, hlavně že postupujiHák wrote:Chtěj raděj první místo, měl by sis začít dávat trošku vyšší cíle. Být druhý v F není žádný velký cílpuzzle wrote: No tak dneska byla ztráta asi 70K, navíc liga je pro mě prioritní chtěl bych 2. místo. Ikdyž mě moc random zatím nepřeje, ta remíza s týmem, co hrál výkon o 4 horší bo o kolik a teď se ně zranili 2 CM za 3 jelikoš hraju 3 4 3, tak je to uplně super!To raděj skončit třetí, posílit za tu sezónu a další sezónu jet na první místo. Já jsem to tak udělal jednou že jsem jel na druhé místo a dodnes mě mrzí, že ten pohárek z D nemám a asi se pro něj jednou vydám. Je to jediná divize co jsem hrál a nevyhrál (když teda nepočítám současnou první sezónu v B).
Ale samozřejmě to malinko zamrzí, že je jeden tým přede mnou
A teď už to přesuňme jinam a nebo ukončeme, nebo se na nás zajdaz bude mračit

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Libo Team - 3 Gapers 2:1
Vykony: 94 - 85
Tak poprve za tech x sezon, ktere hraju SP, jsem dneska vypoustel pohar, jenom ze se to nepovedlo. Holt je videt, ze ve vypousteni zapasu nemam praxi a tak postupuju do dalsiho kola, hura

Vykony: 94 - 85
Tak poprve za tech x sezon, ktere hraju SP, jsem dneska vypoustel pohar, jenom ze se to nepovedlo. Holt je videt, ze ve vypousteni zapasu nemam praxi a tak postupuju do dalsiho kola, hura