Tak máme sraz za sebou, je potřeba ho trochu zhodnotit. Akce vypadala zpočátku na těžké fiasko, hned po příjezdu bylo jasné, že počet účastníků prošel solidní redukcí. Nicméně si myslím, že všech 7 statečných, kteří dorazili, své účasti nelitovali. Líto mi bylo snad jen Oslíčka, který ten den absolvoval solidní anabázi, aby se mohl zúčastnit a pak musel být v těžkém šoku, když uviděl skutečnost. Nevypili jsme sice tolik piva, ani jídlo se nám nakonec nepodařilo všechno zdlabat, ale za sebe musím říct, že i tak jsem si akci užil. Hlavně sobota se podařila (fotbálek, nohejbal, Bang na Hippa, procházka na rozhlednu na Slunečné) a večerní sklípek byl naprosto fantastický. Jediná vada byla, že jako řidič jsem se v závěru musel krotit, aby jsme nemuseli v Pavlovicích čučet do večera, než vyšumím. Tradiční výlety v noci na diskotéky byly tentokrát spojeny s pěší i cykloturistikou, takže to zúčastněným kromě bolení hlavy dalo i snad něco navíc

. Za mně se akce povedla a děkuji všem, kteří na tom měli podíl.
Nicméně jsme se i tak shodli, že v současné podobě to byl pravděpodobně poslední sraz v Pavlovicích. Případný další by už musel být úplně jiný a proběhnout asi i úplně jinde.
Jo a ještě dík Palovi za fotodokumentaci.