2.kolo - ŇOUMÍCI-Avanti FC 5-2 (125:93) ... - 41.147 EUR
3.kolo - ŇOUMÍCI - 1.FC Zlín ???
Dnes zápas na pohodu, příště pikantní souboj s manažérem, který začal hrát SP o den později než já. Tým soupeře hraje v E-divizi, chceme jít dále.

Moderator: Czech Moderators
Ovšem u některých jsou ty ztráty z jednoho zápasu třeba několik stovek tisíc22POPO64 wrote:Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000Tak to není tak hrozné..
no jeden zapas doma minus 100.tis hrat venku stadak pro 4000tis tak to je tak 300tis22POPO64 wrote:Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000Tak to není tak hrozné..
To je právě o tom, co jsem psal puzzlíkovi. Pro Áčkaře, Béčkaře a některé Céčkaře je hodně prodělečný. Zejména pokud se nedostanou do posledních kol. Navíc hodně manažerů preferuje ligu, a tudíž se vyplatí mít ve středu volno a nechat hráče odpočinout. Osobně držím hráče finančně hodně zkrátka, takže jsem za celou dobu SP vypouštěl asi dvakrát - vždy kvůli lize. Takže být tebou - pokud nechceš za každou cenu postoupit, nebo se nebojíš o sestup, bych klidně hrál dál...22POPO64 wrote:Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000Tak to není tak hrozné..
Aspoň na vás nepískali a neházeli dělobuchy.PaTTTTrick wrote:mi jsme dnes hráli na stadionu nedávno vzniklého H-klubu a přestože jsme byli zatím nejvážnější soupeř místního týmu v historii, za nastavených 30EUR nepřišel ani jeden divák....takže finanční situace -389.000,-- .. .ještě že příští kolo hrajeme doma