SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by kopeckar »

1.kolo - volno
2.kolo - ŇOUMÍCI-Avanti FC 5-2 (125:93) ... - 41.147 EUR
3.kolo - ŇOUMÍCI - 1.FC Zlín ???

Dnes zápas na pohodu, příště pikantní souboj s manažérem, který začal hrát SP o den později než já. Tým soupeře hraje v E-divizi, chceme jít dále. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaToM

Post by PaToM »

V pre mňa prvom kole Pohára zahral môj dnešný súper výkon blížiaci sa k výkonu SP tímov, to ale nie nič prekvapujúce, pretože ako rýchlo s SP začal, tak s ním aj skončil.

FC Hostage 7:2 Cameloti

výkony: 98 - 58

S postupom som pred žrebom nerátal, ale potom som už vedel, že len ťažko sa mu vyhnem.
Nabudúce hrám vonku, ale vzhľadom na platy mojich hráčov mi to veľmi nevadí. Opäť proti G-čkarovi. Je manažérom ešte od roku 2007, ale len raz sa dostal do F-ka, ešte tú sezónu spadol do G a odvtedy sa furt plazí len po špinavých uličkách G a H divízii :mrgreen:. Ale tentokrát zrejme už vypadnem, ale ktovie. Hráčov má v podstate lepších, ale tiež podáva podobné výkony akok moji hráči, tak uvidím, ako budeme na tom s fyzičkou, zraneniami atď.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
22POPO64
Coach

Post by 22POPO64 »

Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000 :) Tak to není tak hrozné..
GieKSaBanik!
Slanec

Post by Slanec »

22POPO64 wrote:Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000 :) Tak to není tak hrozné..
Ovšem u některých jsou ty ztráty z jednoho zápasu třeba několik stovek tisíc :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
jancarik

Post by jancarik »

22POPO64 wrote:Jak to tady přočítám, tak vidím, že se snažíte schválně vypadnout co nejdřív. To ten pohár je tak ztrátový na financích? Ja hrál ted' venku a jsem v mínusu 3000 :) Tak to není tak hrozné..
no jeden zapas doma minus 100.tis hrat venku stadak pro 4000tis tak to je tak 300tis :wink: fuj :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mi jsme dnes hráli na stadionu nedávno vzniklého H-klubu a přestože jsme byli zatím nejvážnější soupeř místního týmu v historii, za nastavených 30EUR nepřišel ani jeden divák....takže finanční situace -389.000,-- .. .ještě že příští kolo hrajeme doma :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Big El

Post by Big El »

To je právě o tom, co jsem psal puzzlíkovi. Pro Áčkaře, Béčkaře a některé Céčkaře je hodně prodělečný. Zejména pokud se nedostanou do posledních kol. Navíc hodně manažerů preferuje ligu, a tudíž se vyplatí mít ve středu volno a nechat hráče odpočinout. Osobně držím hráče finančně hodně zkrátka, takže jsem za celou dobu SP vypouštěl asi dvakrát - vždy kvůli lize. Takže být tebou - pokud nechceš za každou cenu postoupit, nebo se nebojíš o sestup, bych klidně hrál dál...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tom17
Team President

Post by tom17 »

Se svým účinkováním v tomto ročníku SP Cupu jsem opravdu spokojený, podařilo se bezpečně vypadnout při první příležitosti a skončil jsem v kladných číslech.

Viastore-Pankrácké krysy 1-10 (výkony 68:137)

Výdaje:
Platy hráčů: - 250.099,00 €
Náklady na domácí zápas: - 7.391,00 €

Příjmy:
Příjem z prodeje vstupenek: + 336.000,00 €
Výnos z domácího zápasu: + 84.000,00 €
Příjem z televizních práv: + 26.880,00 €

Celkem: + 189.390,00 €

to 22POPO64: Žádný strach, pokud jsi v eFku, tak v SP Poháru bojuj; samozřejmě můžeš skončit ve ztrátě, ale určitě ne nijak bolestivé
(mně se podařilo minulou sezónu vypadnout až na 3. pokus a stála mě to přes milion eur; navíc už mám hodně staré hráče a hrát 5x týdně naplno bych nezvládal)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:mi jsme dnes hráli na stadionu nedávno vzniklého H-klubu a přestože jsme byli zatím nejvážnější soupeř místního týmu v historii, za nastavených 30EUR nepřišel ani jeden divák....takže finanční situace -389.000,-- .. .ještě že příští kolo hrajeme doma :lol:
Aspoň na vás nepískali a neházeli dělobuchy. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

Tak vzhledem k únavě v týmu, některým zraněním a preferenci ligy jede do Belgie tým s výrazně defenzivními úkoly.

Plán zní jasně:
1.Ubránit.
2.Vyhrát na pentle.

V týmu už je znovu na trenérském postu Marco Prade, takže by jeho zkušenosti s italsky propracovanou defenzivou měly pomoci.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

1.kolo - volno
2.kolo - ŇOUMÍCI - Avanti FC 5:2 (125:93) ... - 41.147 EUR
3.kolo - ŇOUMÍCI - 1.FC Zlín 1:0 (134:132) ... - 53.989 EUR CELKEM -95.136 EUR
4.kolo - ŇOUMÍCI - FC DIABLOS ???

Opět nám nepřálo počasí a tak jsme dík němu v červených číslech. Další kolo opět doma a soupeřem je tým z E-divize. Provedeme špionáž a snad nás ničím nepřekvapí. Chceme dál. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak po 13-ti zápasech bídy a utrpení bez výhry , jsme dneska ráno opět zabrali a alespon trochu potěšili naše vyděšené fanoušky .

SKK ... 0 - 3 ... FC Letenská šlechta

výkony : 88:119

V dalším kole opět venku a na půdě FC Crooger kopající E divizi , za normálních okolností bych řekl,že je sfoukneme jak svíčku,ale tentokráte to bude tvrdý boj o postup :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

V treťom kole to už také jednoduché nebolo, hoci súper to nebol nejak veľmi silný, ale na mňa stačilo to, čo má a nad 100 bodov výkonu ešte tak skoro asi nesiahnem.
Preto prehra a vypadnutie. Nevadí, tentroraz by som to aj tak ďaleko nedotiahol a musím hráčov šetriť, bo ešte niektorí nemajú výdrž na dobrej úrovni, aby boli schopní hrať 5 zápasov o 4:00 za sebou, natož nie ešte s nejakými priateľskými zápasmi.

C.F. Dalvis 76 2:1 FC Hostage

výkony: 104 - 94

Zisky z Poháru: € 227'933
Výdaje na Pohár: € 91'039

Celkovo: + € 136'894

Tak, hodilo mi to aspoň kilo. Lepšie ako nič :).
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
dawron
Team President

Post by dawron »

Z taktických důvodů jsme dnešnímu soupeři již předem avizovali, že jsme se letos do poháru přihlásili zcela omylem a že náš postup do 3. kola je zcela náhodný. Dnes se však již žádné náhody nekonaly a tak do čtvrtého kola postupují třetiligoví Litevci. A my jsme dvojnásob spokojeni: jednak budeme mít volné středy na regeneraci po zbytek bojů v divizi A, ale také se nám podařilo snížit finanční ztrátu z 2. kola na konečných -81553,- Euro, což je více než přijatelné.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Azor

Post by Azor »

Steaua Bucharest - Baníček 2:3 V:110-116 Ztráta:- € 81.699,00 příště doma s Real Madrid kings (10 v G.515, dnes 79)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”