Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

mantel wrote:Zatím skvělý týden, dnes jsem měl trochu obavy po včerejším poháru, ale starý lišák Oslíček (či jeho zástup) se s agresí drželi při zemi a tak ani redka v 74. minutě nevadila. Zatím tenhle týden 3 zápasy, 9 bodů a šance na body jsou i zítra venku.
Tak šanci se povedlo naplnit a zisk z tohoto týdne je 12 bodů. Velmi nečekané a o to příjemnější.
mouven

Post by mouven »

mantel wrote:Zatím skvělý týden, dnes jsem měl trochu obavy po včerejším poháru, ale starý lišák Oslíček (či jeho zástup) se s agresí drželi při zemi a tak ani redka v 74. minutě nevadila. Zatím tenhle týden 3 zápasy, 9 bodů a šance na body jsou i zítra venku.
porad jeste zastupce, ale uz brzy by se mel Oslicek vratit a pak to budete mit tezsi.. a tenhle zapas s tebou me pekne mrzi.. chtel jsem vyuzit tvyho poharu a uhrat aspon bod.. ale cely se to zvrhlo uz v utery, kdy jsem se na SP nemohl dostat a hraci nebyli pripraveny a pak jsem musel improvizovat, aby mi neutekli 3 body s Mikefem..
Jinak zatim jsem uhral 21 bodu a kdyby se mi podarilo jeste do pulky 4-6 bodiku pridat, tak bych byl spokojenej (ehm snad i Oslicek) :-)
FK Bolka FOREVER
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

11. kolo FC JEREMY - De Vlammers 1:0 (153-143)

Tak útok na rekord podle očekávání nevyšel. I náš soupeř odehrál slušný zápas i když se asi soustředil hlavně na pátek. De Vlammers nám letos svými výsledky dělají radost - vzali body všem ze silné trojky pronásledovatelů.

12. kolo Darwen Town - FC JEREMY 1:2 (144-148)

Od Darwena jsem však čekal mnohem víc. Jeho pozice přímo volala po výměně trenéra, ale na nic takového nedošlo. Výhra nám dává na špici v podstatě klid.

V příštím týdnu bychom měli uhrát minimálně 7 bodů. Pozorně budeme sledovat, jak si povede vítězně naladěná Mantelova modrobílá squadra. Celkem těžký los na závěr.
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:11. kolo FC JEREMY - De Vlammers 1:0 (153-143)

Tak útok na rekord podle očekávání nevyšel. I náš soupeř odehrál slušný zápas i když se asi soustředil hlavně na pátek. De Vlammers nám letos svými výsledky dělají radost - vzali body všem ze silné trojky pronásledovatelů.

12. kolo Darwen Town - FC JEREMY 1:2 (144-148)

Od Darwena jsem však čekal mnohem víc. Jeho pozice přímo volala po výměně trenéra, ale na nic takového nedošlo. Výhra nám dává na špici v podstatě klid.

V příštím týdnu bychom měli uhrát minimálně 7 bodů. Pozorně budeme sledovat, jak si povede vítězně naladěná Mantelova modrobílá squadra. Celkem těžký los na závěr.
V pondělí problémy nečekám, v úterý uvidíme, jak se ukáže Darwen, loni prokoučoval obě utkání, tak snad v tom bude pokračovat i letos. No a s Rexusem ve čtvrtek to bude otevřené z obou stran.cokoliv nad 5 bodů budu brát jako úspěch.
oslicek

Post by oslicek »

děkuju mouvenovi za skvělé zastupování - je asi tak o devět míst výše než byl předsezónní plán. koukal sem se na ty zápasy - myslím, že bych tolik bodů ani náhodou neuhrál. začnu se věnovat záchranářským pracem - hned v pondělí snad porazím remedyho a v úterý zaskočím jeremyho, který bude čekat, že mu to vypustím jako všichni ostatní :-). ve čtvrtek bych s darwenem taky rád vyhrál, ale uvidíme - nemůžu mít kliku pořád.

jinak top3 nějak podle očekávání - eště by mohl rexus před darwena a bylo by to úplně super. na sestupových místech taky tak nějak podle očekávání - jediný otazník je Michal, jestli se rozhodne zachránit nebo ne...
mantel

Post by mantel »

Dnes v lize konečně pokořena hranice 150. Nový rekord týmu je nyní 152. Všechny body tak zůstaly doma, bohužel na zítřejší zápas s Darwenem mi z týmu zbylo jen torzo a body z tohoto zápasu jsou v oblasti scifi.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

mantel wrote:Dnes v lize konečně pokořena hranice 150. Nový rekord týmu je nyní 152. Všechny body tak zůstaly doma, bohužel na zítřejší zápas s Darwenem mi z týmu zbylo jen torzo a body z tohoto zápasu jsou v oblasti scifi.
Krásný výkon - gratuluji.

Já se o rekord pokoušel včera, ale dopadlo to tristně...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=38
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:
mantel wrote:Dnes v lize konečně pokořena hranice 150. Nový rekord týmu je nyní 152. Všechny body tak zůstaly doma, bohužel na zítřejší zápas s Darwenem mi z týmu zbylo jen torzo a body z tohoto zápasu jsou v oblasti scifi.
Krásný výkon - gratuluji.

Já se o rekord pokoušel včera, ale dopadlo to tristně...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=38
trochu exotické rozestavení, ani jsem nevěděl, že ho hraješ. Spíš mám u tebe zafixováno při 5-tičlenné záloze dva útočníky.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

mantel wrote: trochu exotické rozestavení, ani jsem nevěděl, že ho hraješ. Spíš mám u tebe zafixováno při 5-tičlenné záloze dva útočníky.
V mistrácích hraju radši 3-5-2. Mám pocit, že ten útočník navíc dává větší naději na výhru při mírně lepším výkonu.

Tady jsem to zkusil jinak. LB bohužel zahrál o 1 míň než měl, CB měl morálku 99% (moje blbost) a RM spadlo před zápasem bránění, takže dal taky o 1 míň. Ale stejně mě ten výkon zklamal.

Časem budu zkoušet zahrát rekord na 5-3-2, případně 5-4-1.
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

Jeremy74 wrote:
mantel wrote: trochu exotické rozestavení, ani jsem nevěděl, že ho hraješ. Spíš mám u tebe zafixováno při 5-tičlenné záloze dva útočníky.
V mistrácích hraju radši 3-5-2. Mám pocit, že ten útočník navíc dává větší naději na výhru při mírně lepším výkonu.

Tady jsem to zkusil jinak. LB bohužel zahrál o 1 míň než měl, CB měl morálku 99% (moje blbost) a RM spadlo před zápasem bránění, takže dal taky o 1 míň. Ale stejně mě ten výkon zklamal.

Časem budu zkoušet zahrát rekord na 5-3-2, případně 5-4-1.
To bude zajímavé, tyhle rozestavení jsem hrál naposled v Déčku. Ještě loni jsem hrál prakticky jen 3-5-2 a byl jsem nadmíru spokojen, letos už hraju více 3-4-3 a s tímhle rozestavením padnul i rekord 152 (Battle spočítalo o 1,5 bodu méně). Betony už mně nelákají, zato třeba Amos byl s 5 obránci spokojen. Uvidíme, jestli se ti podaří ubetonovat rekord. :D
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Vcelku žasnu s jakejma známkama se dá zahrát 152. Krom 76 u brankáře je tam převaha 73, pár 74 a dokonce jedna 70
mantel

Post by mantel »

beda sekacka wrote:Vcelku žasnu s jakejma známkama se dá zahrát 152. Krom 76 u brankáře je tam převaha 73, pár 74 a dokonce jedna 70
Některé 73 už mají blízko k výkonu 74, nicméně výkon překvapil i mně samotného. Ta 70 naznačuje, že i tak tam ještě je rezerva :-)
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

13. kolo FC Teschen - FC JEREMY 1:5 (95-138)

14. kolo FC JEREMY - Totemo Baka 0:0 (151-146)

Po pondělní těšínské formalitě jsme přivítali tradičně odhodlaného Oslíčka a tentokrát jsme narazili. Nedá se nic dělat, musíme zaváhání odčinit hned ve čtvrtek v Rumunsku!

Jinak jsem na anglické fórum pověsil slíbené celkové pořadí A divize sestavené ze sezón 7 až 37.
Můžete skouknout zde: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=146554
FC JEREMY
ps2512

Post by ps2512 »

Tý jo......já jsem někde kousek za půlkou! :shock:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:Tý jo......já jsem někde kousek za půlkou! :shock:
Tak to buď v klidu, první půlka je vždycky nejhorší, pak už to jde samo. :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”