A zaskočen jsi byl natolik, že jsem Ti vyprášil kožich i já v pátek večer u Tebe domaoslicek wrote: přiznám se, že mě to kapánek zaskočilo.

sry za OT

Moderator: Czech Moderators
A zaskočen jsi byl natolik, že jsem Ti vyprášil kožich i já v pátek večer u Tebe domaoslicek wrote: přiznám se, že mě to kapánek zaskočilo.
Naviděl bych to tak tragicky, spíš je to náhoda. Bizon možná četl tvůj nedávný příspěvek, že hraješ na 1 červenou v zápase a vyhodnotil tě vzhledem k rozhodčímu jako vhodnou obět na výměnu trenéra. Ten druhý sestupující tým hraje nějak divně, po čtvrtečním zápase s Bombalaii (který zápas evidentně podcenil, když se šetřil na mně), kde mu přistály body skoro zadarmo, možná ještě zkusil zahrát o záchranu.oslicek wrote:hmm, tak z tohohle týdne mám hodně rozpačitý pocit. čekal sem dvanáct bodů a mám sedm. bizone mě trochu zaskočil výměnou trenéra, ale budiž, hraje o záchranu. naopak druhý (sestupující) rumunský tým po čtvrteční frašce s dalším rumunským týmem na mě na pátek prodloužil smlouvy kompletnímu áčku. doufám, že je v tom jen něco osobního a nerozhoří se tu již téměř uhašená řevnivost mezi dvěma nejpočetnějšími zeměmi na sp. přiznám se, že mě to kapánek zaskočilo, ale zase na druhou stranu, kdybych měl dobrý tým, tak bych měl vyhrát oboje.
no, lekl sem se, ze je to nejaky pohar nebo liga, kdyz sem uvidel soupere. pak mi doslo, ze uz sem z poharu vypadl a v lize se taky placam nekde uprostred, takze je to jedno. takze to mi te jen prinesl jezisekHadis wrote:A zaskočen jsi byl natolik, že jsem Ti vyprášil kožich i já v pátek večer u Tebe domaoslicek wrote: přiznám se, že mě to kapánek zaskočilo.![]()
![]()
![]()
sry za OT
Parádní zápas se vším všudy!mantel wrote:Tak dnešní superzápas s Jeremym skončil remízou. Jeremy měl pravdu, když psal, že atmosféra na Dubině je taková, že ji podlehne nejeden rozhodčí. Podlehl i tento, bohužel však rozdal karty na obě strany (Jeremy ji dostal o 12 minut dříve v 74. minutě,což je logické, protože má o hodně méně agresívní tým). Po výkonech 150:148 jsem alespoň rád, že jsem dokázal zahrát slušný výkon i přes redku a udržel domáčí neporazitelnost i proti Jeremymu.
Jeremyho už nemůže předběhnout nikdokoster wrote:Jestli dobře počítám, tak titul z A-divize zůstane v Česku. Jeremyho už může předstihnout pouze mantel. Výborná práce pánové
Je to super se jenom na ty výkony koukat..super hra a super zážitek..mantel wrote:Jeremyho už nemůže předběhnout nikdokoster wrote:Jestli dobře počítám, tak titul z A-divize zůstane v Česku. Jeremyho už může předstihnout pouze mantel. Výborná práce pánové
Tak já myslím, že by se dalo napsat i více. V zápase se mnou ti naložil hlavně CML, já jsem počítal s jasnou prohrou, takže jsem nasadil Béčko. Ošéfované jsi to měl solidně a víc jsi pro výhru asi udělat nemohl. Holt jeden z těch zápasů , kdy se oproti předpokladům všechno posere. Já bych byl taky raději, kdyby mi CML pomohl v poháru, v lize už mi to je k ničemu.oslicek wrote:tak sem třikrát za sebou prohrál a paradoxně můžu napsat: záchrana je doma!.
Já se nedám, nastavím to nejlepší co mám ...Jeremy74 wrote:K definitivě titulu stačí v po. porazit Amose, což musím proměnit i kdyby se CML postavil na hlavu!