fyzièkygeorgesa wrote:Obnoví se 15% èeho? Energie nobo fyzièky?

Moderator: Czech Moderators
Tak to srry, trochu sem to spletl......Ale oni stoupaj pomalinku....snad si neèekal že za 60-70 zápasù je hráè bude mít na 100%Fantazik wrote:O 2 stránky zpìt jse se díval ..i o 3 a 4 a øešilo se tam kulový !! Procenta nálad,to je vše .. mne zajímá jakje to se zkušenostma..! DíkySKS wrote:Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo....Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky![]()
1% zkušenosti stoupne odehráním 4-5 zápasù ligy nebo poháru SP nebo 8-10 zápasy PøP a Pø. Když hraješ hodnì zápasù,tak se dá za sezónu nabrat 10-15 % zkušenosti.Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
A koukám, žes byl rychlejšísmallmouse wrote:1% zkušenosti stoupne odehráním 4-5 zápasù ligy nebo poháru SP nebo 8-10 zápasy PøP a Pø. Když hraješ hodnì zápasù,tak se dá za sezónu nabrat 10-15 % zkušenosti.Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
SKS wrote:Problé nastane, paè ten druhý ho nemá, takže to neprojde...museli by ste mít oba èlenstvíSokol Cejc wrote: Já má SPFA, druhý manager ne. Teï si koupil ode mì jednoho hráèe, a kdybychom se dohodli ještì na jedné výmìnì jednoho já jemu, jednoho on mì...šlo by to..?? Díky
Správce stadionu mám stoprocentního, kvalitu povrchu jsem měl stoprocentní, ale když jsem zadal stavění HI-Tech povrchu, tak začala kvalita povrchu klesat a neobnovovala se, včera byla na 88, teď už je na 80... Raději začínám hrát všechny přáteláky na cizí půdě a snad zbylých sedm dní vydržím. Docela mě to překvapilo, když odhlédnu od skutečnosti, že si nedokážu představit, jak je možné měnit povrch a hrát při tom zápasy, tak jsem nečekal, že zahájením stavby nového povrchu přestanou udržovat ten stávající...happyna17 wrote:a kolik máš procent správce stadionuwaf wrote:
právì že když jsem to dával stavìt, tak jsem mìl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem nemìl ani nepamatuju...
Mìl sem ten samý problém, zaèal sem stavìt nový trávník, protože kvalita pùvodního klesla k 80%. Pak sem hrál všechny pøáteláky venku a pomalu se zvedla, teï musíš hrát co nejmíò doma a modlit se a se nový trávník dostaví vèaswaf wrote:Správce stadionu mám stoprocentního, kvalitu povrchu jsem mìl stoprocentní, ale když jsem zadal stavìní HI-Tech povrchu, tak zaèala kvalita povrchu klesat a neobnovovala se, vèera byla na 88, teï už je na 80... Radìji zaèínám hrát všechny pøáteláky na cizí pùdì a snad zbylých sedm dní vydržím. Docela mì to pøekvapilo, když odhlédnu od skuteènosti, že si nedokážu pøedstavit, jak je možné mìnit povrch a hrát pøi tom zápasy, tak jsem neèekal, že zahájením stavby nového povrchu pøestanou udržovat ten stávající...happyna17 wrote:a kolik máš procent správce stadionuwaf wrote:
právì že když jsem to dával stavìt, tak jsem mìl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem nemìl ani nepamatuju...